Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 781
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
  Здравейте, с малко закъснение да се впиша и тук с моята най-голяма радост в живота бебче Александра, родена на 20.08.2015 г. , 3110 грама , 50 см, нормално раждане, което мина прекрасно и ми остава един прекрасен вечен спомен! Термина го пресрочих с 4 дни, но всъщност бебето не беше преносено, води бистри  и други белези за преносване никакви, просто по-дълъг цикъл...Родих в УМБАЛ "Свети Георги" , раждането беше леко, отидох с 8 см. разкритие, взех си ВИП зала, където с мен бяха приятелка и мъжа ми, също така избрана от  мен акушерка на която ще съм благодарна цял живот. Анестезиолога д-р Георгиев имаше готовност от сутринта да ми постави епидурална упойка, но тъй като отказах да стоя в болницата и отидох с голямото разкритие вече беше късно , а и болките ми бяха съвсем търпими  Laughing , направо не съм очаквала такова нещо и  бях  много приятно изненадана при положение, че и за пломба си искам упойка. През цялото време бях в движение, правех йога пози и дишане, които всъщност според мен много помогнаха, тонове ми мереха права, легнах само за напъните.  Heart Eyes  Надявам се да съм била полезна, ако някой има въпроси ще ви отговоря с удоволствие.

# 316
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честита рожба, aH~ !Да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва!

# 317
Здравейте! Записвам се и аз в темата. Термин 06.10.2015 г. Чакаме момиче. Имаме и син, който ноември става на 5 години Simple Smile

Честито aH~! Много щастие и усмивки ви желая! Simple Smile
Разкажи за акушерката ако не е проблем Simple Smile Къде я намери, как се уговорихте, коя е? Simple Smile

# 318
аН, честита рожба!

Ис, добре дошла, и ти като мен момче , а сега девойка, но твоето не остана  Hug

# 319
Благодаря svetlita Hug

Дано батковците ни са грижовни към малките си сестрички Simple Smile

# 320
Честито бебче,  aH~! Мнооого щастливи мигове!  newsm51

Би ли разказала за тези, които още не са решили къде ще раждат...?  newsm12
Доволна ли остана от условията в УМБАЛ "Св. Георги" (за Хирургиите говориш, нали?)? Какво точно си носеше като багаж и какво предпочете да е от болницата? Колко заплати за VIP зала и какво включва тя (присъствие на бащата, VIP стая и пр.)?  newsm53

# 321
Здравейте всички.
На 26.08 се роди и нашата малка принцеса - Габриела. 3, 580; 50 см. Родих я в Окръжна болница, без избор на екип, нормално раждане. Трудно беше...няма да лъжа, но съм много доволна от лекарите там и от целия персонал. Грижите продължиха и след раждането, всички там бяха мили и готови да помогнат. Само да задаваш въпроси... Просто на мен ми трябваше доста време да се поосеферя Simple Smile и малко не ми идваха въпросите Simple Smile Стояхме три дни и ни изписаха. Ходих на следващия ден да ми махнат конците и общо взето болките вече поотминават и с радост гледам малката ни хубавица. Simple Smile

# 322
Живот и здраве ще раждам отново в МБАЛ Св.Георги,родих там през 2011.Условията са добри.Стаите са хубави.Випа не се отличава кой знае колко от другите стаи.Плюс е че имаш тв постоянно-не пускаш монети(то ти е само до тв тогава),също легълцето на бебето е ново и модерно,и другото че ти идват на свиждане и влизат в стаята ти роднини това в ВИПА.Незнам сега как е,да каже някоя мама скоро раждала там.

# 323
  • Пловдив
Да попитам и тук - към кои педиатри се насочихте

# 324
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за пожеланията от сърце, нямам много време да седна да пиша, вчера направих опит , но всичко изчезна. Ще разкажа по-подробно тези дни щом се поосвободя ... Simple Smile

# 325
Здравейте всички.
На 26.08 се роди и нашата малка принцеса - Габриела. 3, 580; 50 см. Родих я в Окръжна болница, без избор на екип, нормално раждане. Трудно беше...няма да лъжа, но съм много доволна от лекарите там и от целия персонал. Грижите продължиха и след раждането, всички там бяха мили и готови да помогнат. Само да задаваш въпроси... Просто на мен ми трябваше доста време да се поосеферя Simple Smile и малко не ми идваха въпросите Simple Smile Стояхме три дни и ни изписаха. Ходих на следващия ден да ми махнат конците и общо взето болките вече поотминават и с радост гледам малката ни хубавица. Simple Smile
Аз също родих в окръжна на  07.07 наистина съм много доволна от целия персонал и екипът на др.Йончев,който бях ангажирала. Горещо препоръчвам раждане в окръжна болница. Много чисто ,много мил персонал и наистина много добри професионалисти

# 326
Здравейте мили майки от Пловдив  bouquet

Пише ви една съвсем наскоро станала баба.

Внучката ми се роди на 31.08. в  УМБАЛ "Свети Георги" . При раждането се е получило усложнение при детето - аспирирало е околоплодна течност в белия дроб. Снаха ми я изписаха вчера от болницата, но бебка остава в болницата за неизвестен период от време. Почти никаква информация не се дава за нея и съм безумно притеснена.

Моля ви, има ли някой познато служебно лице от болницата, което може да ни даде повече информация. Просто искам да знам истината! Само това!

Ако някой може да ми помогне да се намери служител от болницата който е склонен да ни помогне, нека ми пише на ЛС.  Ако състоянието и се влошава не ми се иска да чакаме да стане крайно критично, за да бъде транспортирана в София.

Благодаря предварително за отделеното време!

# 327
Моя приятелка роди преди 2 седмици, със същия проблем. Не дават никакви сведения за бебетата в такъв момент, но бъдете спокойна, трябват им няколко дни, да нормализират нещата. Приятелката ми вече си е вкъщи с бебето и нещата се оправят лека полека. Иначв нейното бебче беше в Окръжна болница и са безкрайно доволни от лекарите там!

# 328
Здравейте!
Ан - честита ти мила Александра, радвам се че всичко е минало толкова лесно при теб Hug  bouquet
Момичета, и аз родих моята втора дъщеричка Сияна на 25/08, исках да пиша веднага, но една мама тук сподели нещо тъжно, и сърце не ми даде да пиша след нея....
Родих в Торакс, много съм доволна от грижите, от доктора, много от  акушерката - от всичко! Цената е съвсем поносима, ако така и така плащаш за избор на екип в държавна болница   Peace
Двете сме много добре, имам шевове, които още след два часа след раждането си сядам нормално, т.е. зашиха ме прекрасно! Бебето е добре, леко е преносено, но водите бяха бистри, а не зелени, въобще всичко е както си трябва, благодаря Богу за което!

# 329
Tai, честито ти бебче, много здраве и късмет и на двете ви! Радвам се, че всичко е минало прекрасно и се чувствате добре  Hug
Какво е станало с тази мама?

Emoli, дано да се оправи бебче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт