Сама на почивка с книга в ръка. Предложения?

• 4 957
  • 28
  •   1
Отговори
  • Русе
Момичета, ще ми се тази година да отида сама на почивка. На хубаво място - тихо, където да мога спокойно да се наслаждавам на хубава книга и тишина, покрай басейн или на плаж - нямам претенции. Вечер да има бар, на който за да пия едно питие. С две думи най-после без мъж и деца, да се отдам на себе си. Моля за предложения, за такова място.

# 1
  • Велико Търново
Всяка година това ми е подаръка за годишнината от сватбата/романтични сме до безобразие/.
Въртя Крапец, село Средни колиби до Елена, ходила съм в Трявна и в близост до Троян, но там спа хотела се оказа пълен със семейства и деца и го отчитам като провалена почивка.

# 2
Просто ме уцели право в сърцето! На мен ми е скрито желание, тайна мечта една такава почивка! Само Аз и Аз! Ще следя и попивам всяко предложение, може и да се реша!

# 3
Жеравна  Heart Eyes

# 4
Момичета, ще ми се тази година да отида сама на почивка. На хубаво място - тихо, където да мога спокойно да се наслаждавам на хубава книга и тишина, покрай басейн или на плаж - нямам претенции. Вечер да има бар, на който за да пия едно питие. С две думи най-после без мъж и деца, да се отдам на себе си. Моля за предложения, за такова място.

elan, това ми е мечта от моминските години, т.е. от мноооого отдавна ...
Ще чакам с трепет всяко предложение и ще събирам кураж най-после да си осъществя мечтата! Simple Smile

# 5
  • Велико Търново
Момичета, аз съм ходила 4 или 5 години невероятно е:)) Единият от пътите се случих аз сама в лобито на хотела с два футболни отбора. Гледахе ме, оглеждаха ме и накрая станах и отидох в стаята, сутринта пък в ресторанта разни семейства и мъжете гледаха с интерес, а жените им лошо/очевидно ми бяха сбъркали професията/, но това не ми беше проблем -бях отишла да си почина без децата да искат нещо, а мъжа ми да ми говори Crazy Искам да кажа не е страшно Heart Eyes

# 6
  • Русе
Аз не се притеснямавм от такива неща - пълен темерут съм  Twisted Evil и хич не се притеснявам да им тегля па една..... Но искам спокойствие - без "мамо това", "мамо онова", " чакай да ти кажа...", "писе, моля те да ми донесеш....." - писна ми. Naughty Сега всички заминават на някъде - и аз искам. Така, че давайте отзиви за хотели, къщи за гости и на кой каквото му е харесало. Ако има фитнес зала и басеин още по-добре.
В Жеравна миналата година беше лудница. Ще се радвам на конкретни места, а не просто дестинация.

# 7
  • Варна
Сещам се за едно прекрасно място, което може би е подходящо за целта, но не съм напълно сигурна, защото аз бих изкукуригала на такава почивка.

Вила Булгара Еко близо до Мадарския конник. Май трябва да сте със собствен превоз, за да стигнете до селото, в което се намира.

Хотелът е малък, бутиков, много красив.
Има малък басейн, СПА,
разкошна градина с много, много цветя,
ресторант с малка лятна градина,
страхотна кухня, с еко продукти  Heart Eyes
поднесена е храната по невероятен начин.

Всичко е във винтидж стил, дори тоалетните към ресторанта. Рози, дантелки, драперии, аранжировка, тоалетна хартия. Обаче, прочетох в сайта, че всяки петък и събота има музика на живо.

Били сме там само за обяд на Гергьовден и беше много спокойно и тихо, но не знам как е през останалото време и дали лятото е пълно с хора. Стаите мисля, че са само 7 и предполагам, че и да е заето всичко, хората няма да са много и да е лудница, особено, ако е през седмицата.

Брат ми е спал в хотела, но на Нова Година и то преди няколко години и беше много доволен и впечатлен, но ние не сме спали.

Сетих се за хотела, защото не е "популярен" и концепцията им не е непрекъснатия човекопоток.
Не знам дали е и предпочитан за градински сватби.

# 8
  • София
Аз имам 2-3 години до осъществяването на подобна почивка.
Дотогава си почивам по няколко дни всеки август, когато всички домашни мъже са разпратени някъде. И въпреки че съм на работа, се чувствам много добре в тези дни.

# 9
  • Бургас
Ох,блазе ви,и аз много искам на почивка сама,ама няма как,ако можех щях да отида на планина,защото съм до морето

# 10
  • Велико Търново
Аз не се притеснямавм от такива неща - пълен темерут съм  Twisted Evil и хич не се притеснявам да им тегля па една..... Но искам спокойствие - без "мамо това", "мамо онова", " чакай да ти кажа...", "писе, моля те да ми донесеш....." - писна ми. Naughty Сега всички заминават на някъде - и аз искам. Така, че давайте отзиви за хотели, къщи за гости и на кой каквото му е харесало. Ако има фитнес зала и басеин още по-добре.
В Жеравна миналата година беше лудница. Ще се радвам на конкретни места, а не просто дестинация.

В Средни колиби има фитнес зала/прилична/ и тенис на маса /играх със собственика/

# 11
Много често си взимам по няколко дни "отпуск от семейството". След няколко дни оставям домашните  и отивам на Тасос сама, с книга в ръка Simple Smile От това по-хубава почивка няма, сама със себе си, пълен релакс Simple Smile

# 12
  • Бургас
На мен ми предложиха да ме пратят на такава почивка по мой избор,
но така и не си открих мястото. Искам някъде в гора, дори да не е високо в планината, прилично малко хотелче, без басейни и семейства с деца. Само хубава кухня и качествено кафе, друго не ми трябва, може би стая с тераса. Лошото е, че не съм шофьор и трябва да е все пак комуникативно мястото, да се стига с автобус или влак.

# 13
  • София
Комплекс “Дивата патица”, намира се в село Езерец, на 5км. от гр. Шабла.

Скрит текст:
Мислех си, че само аз съм саможивляк  Laughing Досега, не съм си позволявала такава почивка, но ме накарахте да се замисля  Peace

# 14
Не съм ходила сама  но на място, което често посещаваме е тихо, уютно и подходящо за такъв тип почивка.

Хотел Калиста- Старозагорски минерални бани.
Макар и да сме ходили семейно, имало е моменти, в които съм била сама в басейна, особено около два ч. на обяд.Има само вътрешен басейн, но през лятото махат стъклата и на тревата пред басейна изнасят шезлонги. И точно това правят повечето- лежат и четат книжки.Сауните са почти празни, фитнесът почти никой не ползва, в релакс зоната също се е случвало често да съм сама.Има и хубави СПА процедури.
До хотела има  парк с красиво езерце и  пейки.Наблизо- около 40 мин през гората е м-тта "Богородична стъпка" с малък параклис.
Не е като да няма деца в хотела, но хотелът е голям, децата- не чак толкова много, винаги през лятото е спокойно, разбира се- делнични дни и неделя.В останалото време- не зная как е.

Общи условия

Активация на акаунт