ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 182

• 32 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Много нежен тоя. Ни го знам кой е ,ама не е от моя тип.Mr. Green Whistling Whistling Whistling
Асеее,все едно слушам Ани  Wink Wink Wink
Как нежен беее  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Чико от Порто Рико е товааааа  Party Party Party знаеш ли каква жена има ,пък хлапетооо...бонбон  Whistling Whistling Whistling
Не си ли гледала тая реклама на Сери с  - Francisco Lachowski за Mavi  Grinning Grinning Grinning

Бойче  Hug Hug Hug
Ники  Hug Hug Hug Hug
Не не съм я гледала.Ама нежен ми е бе Ники ,аз харесвам по-груби мъже не с такова нежно лечице.Не съм имала друго в предвид като казах нежен.  Naughty Не че момчето не е хубаво,но на мен ми е прекалено сладникав такъв един.Чико? newsm78 Така ли му е името?

Франциско му е името, на галено - Чико, ама ако питаш Ани ще ти каже ,че   това е Лепкавия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 13:32 от daniela.qnkova

# 106
Имало и по зле от мен............ hahaha hahaha hahaha Някой се метна у старата ни 169 тема ..........и има питане.......... Mr. Green Ако има мераклийки............. Party Party Party упътете го.......... Wink Аз не мога.............. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Ах бе,Бойчеее  ooooh! ooooh! ooooh!
Ти пък къде си се върнала баш там,та видя тая заблудена душа  Laughing Laughing Laughing
Ей отговора,ако успее да дойде до тука  Mr. Green
Скрит текст:
Баръш Алпайкут - Узай

Ели  Hug Hug Hug
Толкоз километра навъртЕх у тая жега............... Mr. Green  hahaha hahaha hahaha hahaha Нема се разпраям...............а и както Ивче казва...........  Party  не ни трЕбе мноУ навалица........... Wink    hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

а така  Mr. Green

# 107
Скрит текст:
Много нежен тоя. Ни го знам кой е ,ама не е от моя тип.Mr. Green Whistling Whistling Whistling
Асеее,все едно слушам Ани  Wink Wink Wink
Как нежен беее  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Чико от Порто Рико е товааааа  Party Party Party знаеш ли каква жена има ,пък хлапетооо...бонбон  Whistling Whistling Whistling
Не си ли гледала тая реклама на Сери с  - Francisco Lachowski за Mavi  Grinning Grinning Grinning

Бойче  Hug Hug Hug
Ники  Hug Hug Hug Hug
Не не съм я гледала.Ама нежен ми е бе Ники ,аз харесвам по-груби мъже не с такова нежно лечице.Не съм имала друго в предвид като казах нежен.  Naughty Не че момчето не е хубаво,но на мен ми е прекалено сладникав такъв един.Чико? newsm78 Така ли му е името?

Франциско Лачовски се казва-Чико му е псевдоним Wink Wink Wink и на някои снимки даже прилича на Чачо  Whistling Whistling Whistling Бразилец,92 набор   Crazy Crazy

# 108
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Whistling Whistling пак ще си говорим  Whistling Whistling

Гюнайдъъъъъъъъъъъъъън  Party Party Party Party Hug Hug

Бакълър  Joy Joy Joy Joy

Беклиуруз ве умаръз   Joy Joy Joy Joy Joy

Дани Hug Hug Hug аз чакам други работи Joy Joy Joy Joy

Кажи ,де, и аз да чакам  Thinking  Клюкарката у мен не я свърта ,като не знае  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще ме умориш, Дани Hug Hug Hug Няма нищо пикантно в моето очакване, поне не в този смисъл... Понеже си писала "очакваме и се надяваме", та аз очаквам други неща - инфо за филма например, има ли наистина нещо вярно в това за сериала... Знаеш какво ми е мнението за връзка С-Ч Peace

# 109
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Whistling Whistling пак ще си говорим  Whistling Whistling

Гюнайдъъъъъъъъъъъъъън  Party Party Party Party Hug Hug

Бакълър  Joy Joy Joy Joy

Беклиуруз ве умаръз   Joy Joy Joy Joy Joy

Дани Hug Hug Hug аз чакам други работи Joy Joy Joy Joy

Кажи ,де, и аз да чакам  Thinking  Клюкарката у мен не я свърта ,като не знае  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще ме умориш, Дани Hug Hug Hug Няма нищо пикантно в моето очакване, поне не в този смисъл... Понеже си писала "очакваме и се надяваме", та аз очаквам други неща - инфо за филма например, има ли наистина нещо вярно в това за сериала... Знаеш какво ми е мнението за връзка С-Ч Peace

Рени  Hug   благодаря ,че задоволи клюкарската ми страст  Laughing Laughing И аз очаквам същото , а защо не и нещо друго, каквото и да е  hahaha  За тази връзка е ясно вече  Grinning  

# 110
Али май е снимал нова фотосесия  през юни или  за  юнския брой на Elele magazine

# 111
Али май е снимал нова фотосесия  през юни или  за  юнския брой на Elele magazine

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
Али май е снимал нова фотосесия  през юни или  за  юнския брой на Elele magazine

Още един хубав Али  Hug Hug  И девойката е хубава , ама не знам коя е  newsm78

# 113
 За тази връзка е ясно вече  Grinning  

Shocked  кое е ясно, яяяя, аз пак не разбрах  ooooh! Joy Joy Joy

# 114
  • Яко в Матрицата...

Shocked  кое е ясно, яяяя, аз пак не разбрах  ooooh! Joy Joy Joy

Аз викам йок бир шей, ти викаш вар бир шей и ...  работата е ясна   smile3503 smile3503

# 115

Shocked  кое е ясно, яяяя, аз пак не разбрах  ooooh! Joy Joy Joy

Ти нали всичко знаеш, бе, джадЪ   Mr. Green   Grinning
Ясно е, че няма да разберем нищо повече -развързана ли е, завързана ли е  , на възел ли е  или  на фльонга ....ким билир   hahaha hahaha hahaha

# 116
  • Яко в Матрицата...

Ясно е, че няма да разберем нищо повече -завързана ли е, развързана ли е  , на възел ли е  или  на фльонга ....ким билир   hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Сал те си знаят ...

# 117
Привет, ято  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Прелитам да ви пожелая хубав ден и да ви пратя поздрави от моренцето  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 118
Привет, ято  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Прелитам да ви пожелая хубав ден и да ви пратя поздрави от моренцето  Laughing Laughing Laughing Laughing

Вениии,  Hug Hug Hug  липсваше ни  Peace  Хубав ден и на теб  Peace

# 119

Ясно е, че няма да разберем нищо повече -завързана ли е, развързана ли е  , на възел ли е  или  на фльонга ....ким билир   hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Сал те си знаят ...

И джадЪ поназнайва нещо, та затова се учуди, че било ясно всичко  Shocked hahaha hahaha hahaha И вие ще разберете, стига да искате  hahaha hahaha hahaha hahaha

Привет, ято  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Прелитам да ви пожелая хубав ден и да ви пратя поздрави от моренцето  Laughing Laughing Laughing Laughing

Венииии  love001  love001  love001  love001  love001   Поздрави го и ти  Grinning Laughing

Общи условия

Активация на акаунт