Съпруги на военнослужещи - 13

• 61 957
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, сладурки.
Първо - честит рожден ден на малчуганите - да са ви живи и здрави и много да ви радват newsm59.
Аз се разпилях през "почивните" дни, но изчистих. На 22 едва можех да помръдна, но това не ми попречи снощи да отида на концерт на "БТР" и ансамбъл "Българе" /една фирма чества 20 години от създаването си и го организира/. Беше страхотно, друснахме хорце, после куфяхме на рок парчетата.
Това е от мен - минах вечерната проверка. След малко  smile3524. Е, първо ще почета малко.
На всички лека вечер и  Hug Hug Hug

# 556
Добър вечер и от мен. Предпочитам да пиша сутрин, по изгрев слънце, и сега ми е някак необичайно. Но не мога да не честитя рождените дни на нашите малки пораснали момчета. ФЛО , danity_79 - нека ви радват много и да имат истински приятели  nbirthday.
Дунди, дай идея кои помагала са най-удачни за подготовка на седмокласници? И от кои тестове е добре да започнем?
Момичета, лека вечер от мен и аз ще чакам идеи за новогодишни купони Wink

# 557
Добър вечер и от мен.Честито на рожденниците.Скоро не съм писала,но започнахме вече лекции и 2 дни живота е музика и песни-учихме се да свирим на пиано и да пеем детски песнички(върнахме се в детството) е това и ще ни е работата.Айде сега ви оставям и се отправям към smile3524 Sleeping с малката

# 558
Честит рожден ден на двамата рожденика! Бъдете живи и здрави, много палави и игриви, любопитни и ученолюбиви!

Flo, и за мен срещата беше много вълнуваща. Радвам се, че най-накрая успяхме да се запознаем. Очарователна си  Hug Hug Hug

Прегръдки и целувки за всички  Hug Hug

# 559
  • София
Мили военни момичета, благодаря на ДУНДИ, АЛБЕНА, СЕТИ_БЕТИ, ДАНИТИ, ДАФИНОВ ЛИСТ, ЛУННО ЦВЕТЕ, ДИМИТРОВА и СТЕФИ, за хубавите пожелания към Никола. В събота ще го взема у нас и ще му ги покажа.
ЛЕКА НОЩ.

# 560
Привет и от мен военни момичета!  newsm51 Чета ви всяка сутрин .....
Хайде по по чай или кафе - според предпочитанията
Нашата почивка на к-г "Чайка " - Обзор приключи....... Започнахме учебната година. Почивните дни по 22 септември си направихме семейна екстремна разходка до Триград, Ягодина, Дяволски мост, Девин и сега на работа....... в очакване на следващата голяма почивка......къде по Коледа  Simple Smile
Пожелавам на всички спорен и усмихнат ден!  smile3525

# 561
  • София
Добро утро военни момичета Hug

Хайде, стегнете се, петък е...
На работещите момичета, бързо да им върви времето.
На тези, които са си у дома, да им спори и бързо да приключат с домашните задачи...
А после...цели два почивни дни. На дивана пред телевизора, на шезлонга с книжка, или на хамака с коктейлче...Размечталась... И другият сценарий не е лош: Всички у дома заедно, или на разходка, или на гости някъде...

ДИМИТРОВА, успех в овладяването на пианото...
СТЕФИ, много висока оценка си ми дала Wink
ЛУННО ЦВЕТЕ, тази година ти ли имаш седмокласничка? Като му дойде времето и за нея ще стискаме палци Simple Smile
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, хубава кОлтурна програма си имала Hug
ДУНДИ, може би трябва да се поинтересувам от такава литература, че да съм баба в час. Simple Smile

Още веднаж да напиша:СРЕЩАТА С ФЕЙЩИЦАТА Е НА 29.09. ВТОРНИК, 17.30 В ПИЦАРИЯ МИС КАПРИЗ НА БУЛ. АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ 72. ДОБРЕ ДОШЛИ Simple Smile КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ.

А сега, целувки и чао wavey

О, ВИЛИ МОТОВИЛИ, добре си се завърнала в редиците ни welcome. Липсваш, момиче. Бях свикнала, сутрин като стана, да си сложила кафето.  Simple Smile

# 562
Добро утро! Колко неизвинени отсъствия имам?  Laughing Но моля за прошка. Почивните дни лаптопът беше на доктор, а от останалите устройства у дома ми е трудно да пиша. Не че имах време де. Около 15-ти септември си взех и една седмица отпуск, да си видя детето, че два месеца не го бях виждала и ми липсваше адски! Върна се от лятна ваканция с три разклатени млечни зъбчета и пробиващи зад тях постоянни. Мъчих го горкото с шоколади с лешници, дано да паднат самички, ама корави излязоха и се запънаха! Не че той се противеше на методите ми де  Joy Накрая се предадох и снощи го заведох на зъболекар. И тук е моментът да се похваля с моя малък голям герой. Не трепна нито когато му слагаха упойката, нито когато му извадиха зъбките! Страшно се гордея с него   Heart Eyes Сега е много сладък с тази рядка оградка  Simple Smile Та така. Похвалих си детето, тичам на тръстиката, а като ми остане време ще ви изчета, че доста пропуснах. Прегръдки на всички!

# 563
  • Ямбол
Да му се невиди , Фло, май си права, изпаднала съм в заблуда някаква. Не знам защо ама реших че с Димитрова ще раждат по едно и също време.. newsm78 откачила съм нещо..
На последък много ми се събра. Особено тези дни, хем рожденник, хем вкъщи екшъни, хем на работа правят едни размествания преструктурирания и преназначения, които пряко ме касаят, та така, но всичко е ОК слава богу .
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Купонът беше снощи и такава лудница стана  newsm44 newsm44  bigdance2
Но всички са доволни, все пак това беше целта..., но съм крайно благодарна на вярната ми домашна помощница...уважаемата г-жа Съдомиялна.......иначе щях да прекарам нощта над мивката  ooooh!

Еми , това е момичета, днес е петък и аз по закона на Мърфи се утрепах от бачкане, че и продължавам, няма как...

# 564
Мацки, просто нямаше как да не ви го споделя

# 565
Здравейте и от мен Simple Smile Влизам да поздравя с малко закъснение Фло и Данити за празника на вече порасналите им момчета. Нека да са ви мн здрави и усмихнати и мн мн да радват всички около себе си Simple Smile Напоследък при мен си е пълна лудница, но не се оплаквам. Нямам мн време да пиша и да чета затова се извинявам на всички които не съм споменала и ви изпращам  Hug Сега отивам да се по направя, че довечера сме на театър, цяло лято чакам да започне сезона Simple Smile

# 566
  • София
СЕСИЛ, какво става при вас, миличка? Показаха ужасяващи кадри по Нова ТВ, от Плевенско - пороен дъжд, ( 40 л. на кв. метър ),реки по улиците, водата влачи предмети, показаха и една човешка фигура, наводнени и повредени къщи. Дано да няма жертви. Обади се, ще те мисля.

# 567
Как сте, банда? Пихте ли кафе или да ви сервирам? Аз моето току-що го превърших. Съботно-неделния ми режим е така  Mr. Green със закуска към 12, кафе към 13.... сега тепърва ще пускам план за деня, радвам се на мрачното време  Crazy само дето вече нямам по-плътни дрехи, които да ми стават  smile3506 но това да ми е проблема.
Хубав ден на всички, кой каквото си е замислил да прави, нека не му се провалят плановете, да си починете, да си празнувате, да си шетате, да подготвяте ученици... Поздрави от мен  Hug

# 568
  • София
Привет красавици  bouquet
Хайде на две, на три и аз да се разпиша.
Преди обяд заведохме внучето на първия урок по математика в СМГ. Народ, като на митинг. А дечицата- ококорени мераклии, готови  да преборят математиката. А дано. Оставих деди да пие кафе в училищното барче, а аз скокнах до една дружка, та с нея си пих кафето и наблюдавахме   как пълнеха един огромен балон с хелий, на площада до черквата Ал. Невски. Не дочаках да излети. Може би довечера в новините ще го видя.
След курса по математика си направихме тържествен обяд в Мис Каприз. За сега му е много интересно, дано да е така и занапред. Нали знаете, че най-големи надежди се люлеят в малка люлка. Айшето и Хасан седят до люлката на малкият Али. Майката казва: Мъжо, какво ли ша стане от наш'то Али, кат порасне? А бащата ѝ отговаря: Ми, к'во да стане? Дърт циганин ша стане...К'во друго?
След обяда награбих мойто мъж. Скъсах му нервите (На два зъба-три нерва  Joy) Сега е още по-спокоен Simple Smile.
Е, това е за днес. Отивам малко да си почина, че после ще се правя на красива и отиваме на кръчма.
Чакам с нетърпение вторникът. Ураааа среща!!!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 18:28 от Flo 51

# 569
Здравейте и от мен, аз днес ще ви пазя, забавлявайте се спокойно и си почивайте  пълноценно.

Общи условия

Активация на акаунт