Съпруги на военнослужещи - 13

• 61 956
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Патенце, леко дежурство! Hug

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 18:22 от Flo 51

# 571
  • на правилното място, в точното време
Само минавам набързо, да ви нагледам. Патенцето ще ни пази, значи мога да спя спокойно.  smile3524
Чакам с нетърпение вторник!  Heart Eyes Иначе много моля да ме извините, че не пиша и не чета, но вече ми се повръща от компютър и писане. То не че има и какво да пиша, освен работа и тук там някой идиот за цвят.
Изнасям се, много ме болят очите вече! Патенце, мило, леко дежурство!  Hug

Спокойна вечер на всички   sleepuu

# 572
Благодаря ви, прекрасни дами и аз чакам с нетърпение срещата да се видим и да си поговорим, без компютри и телефони.  Hug Hug Hug

# 573
Днес май всички са затрупани и няма да пием кафе, за това в това студено време ще ви почерпя с едно следобедно чайче
Аз от както съм се прибрала сутринта от дежурство съм се отдала на  javascript:void(0) ; newsm79 newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm55  food002 newsm71 въобще пълна програма, но и не малко време го отлагах, забързана в ежедневие и мн работа, така че днес е ден да се представя като добра домакиня  Blush а и ММ е дежурен така , че мога да се отдам напълно на лудостта си Simple Smile Купила съм си киноа така, че за вечеря ще му спретна една мн здравословна салатка с няколко пържолки и  чаша розе Simple Smile Продължавам с домашната работа , докато не ми  е минал ентусиазъма Simple Smile

# 574
  • София
Привет военни красавици.
Мило ПАТЕНЦЕ, няма да те оставя да си приказваш само hug. Ей ме на и мен. Два дни имах много натоварена програма, но не да се правя на Пепеляшка, ами кажи речи бях в ролята на принцеса ( е, малко позастаряла, но все пак... принцеса) Joy
Прибрахме се посред нощ, накупонясани - 4 часа приказки, спомени, хапване и пийване. Не ни стигнаха четирите часа, ами и на тротоара си доприказвахме.
Сутринта още преди първи петли ми се обадиха от село двама мераклии за протези. То е така - изповадих им зъбите, сега трябва да садя. Е повече не можах да спя. Седнах с кафето пред компа, а в темата на бабите - купон. Кажи речи два часа се смях. След смеха, се полага малко почивка.  Wink Полегнах с Търговецът на Джефри Арчър hahaha Joy И така до обяд. Дойде време да се правя на красива...А пък да ви кажа, нищу нямаше ми фчера, ставам сутринта, в углидалото са зверя, бря, чи красута. Викам, сигур са чалдисах, туй ни мой съм аз. Смятай кат са начирвисам, и са наглася.Тъй по нощник и терлици, с чорлава куса, мязам кат на убавица, с пъпка на нуса. Ми ша стана баш мадама, бря, чи красута, никой мен ни мож ма фана, внуци да паса. Heart Eyes
С бабите се срещнахме в Интригата, с/у пилоните на НДК. Не ви го препоръчвам! Сервитьора - станал с лице към възглавницата, даде едно меню на 8 човека, това, което поръчахме се оказа, че го няма. Не, че баба ми с крем брюле е захранена, но все пак... Асортимента свит до минимум. Момчето явно не беше на кеф, но се изтърпяхме някак си 2 часа. От бабешкото парти, отидохме на детско парти. Шум и топурдия на мах. Два часа и там прекарахме. Е, отчетох се. Да ни ривете утре за мен. Няма да са явя на вичерната пруверка. WinkРано, рано потеглям за село, ще се върна във вторник. Жива здрава, за срещата ще съм на линия.
Хайде, останете си със здраве. Hug Hug Hug

# 575
Привет и от мен,днес щях да ходя на лекции,но от сутринта нещо не съм добре-несгодите на бременността-и сега си стоя в къщи,гледам филмче и съм се отдала на пълен релакс въпреки лошото време

# 576
  • Ямбол
Здравейте,
Минавам набързичко, да се освежа и разсея малко в темичката ни. Много е натоварено при мен , още от миналата седмица така е тръгнало и тази пак така започва.
Дъждовно е и при нас и това нагрочено време не ми влияе добре, но няма как, така ще е....иде зима
Как ми се иска да се насладя на дъждовното време с книга в ръка, гушната на дивана вкъщи, но уви, няма да стане....така че момичетата сето сте си вкъщи, насладете се на спокойствието на днешното време.
И продължавам гърча на работа....

# 577
Здравейте, сладурки. Нещо не ми се пише в последно време, само хвърлям по един поглед във форума. Налегна ме депресията, чакам вече детето, нервно и напрегнато ми е - много се притеснявам. Знам, че не трябва, но това е положението засега.
При нас беше страшно в неделя вечерта и продължава да вали. Не помня такъв порой в нашия град, реката преля.
На всички много Hug Hug Hug Hug в това дъждовно и студено време.

# 578
  • София
Здравейте бойни мадами!
Какво става тук? За малко ви оставих, а вие как я мислите?

ДИМИТРОВА, бързо да ти минава неразположението от състоянието.  Hug Пак да се похвалиш, че се представяш успешно при овладяването на науките. Да не ме викат на родителска среща и да ми се оплакват от теб Simple Smile

ДАНИТИ, слабост моя, какво си забатачила производствения процес? Работата ли е много, или работещите са малко? Както казват братушките: Работа много, рабочих нет! Joy Да идвам ли да помагам? Wink Питай шефа. Кажи му, че една много напориста, много пробивна и бойна мадама иска да дойде и да отметне работата. Не му казвай, че съм баба от КГБ Wink

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕеее, к'ва е таз дИпресия? Ма не знайш ли лека срещу нея? Лъжица майната му, розовите очила и контакт с таквиз Убавици кат нас. Я се начервисай, я се нагласи, па фани по улиците да ги мериш-в едната посока, па в другата, докато те заболи ходовата част. Прибери се у дома, налей си нещо разпускащо и после...лека нощ деца. Още идеи имам, но време нямам.

Довечера ще продължа след срещата с Фейщицата.

Не обичам на някой да муй кофти.
Хайде сега, усмихнете се. Нека да имаме бръчки от усмивки, а не от мръщене. newsm47 newsm51 newsm10

# 579
Мацкииии,
аз сега се прибрах от доктор и сядам/лягам да почина малко. После по план ще дойда на срещата! Да ми пазите едно по-големичко местенце на дивана  Mr. Green
Кой друг ще идва, някоя изненада ще има ли или все старите кучета и Фейщицата, хм?

# 580
Момичета няма да мога да дойда на среща  Cry
Ще бягам на родителска среща!!!
Целувки и прегръдки от мен и после Ви чакам да разказвате Simple Smile

# 581
  • Ямбол
ЕЕх, че и срещичка си имате....а ми ний, така като гледам аз и Никито сме на родителска среща. Тази седмица ми почна зле дано поне финала да е як и разпускащ че иначе ще полудея.
ХАХА, Фло, като се замисля само ти ще ги оправиш тука нашите Simple Smile Сега на всичкото отгоре и в друга стая ще се местим и познайте каква лудница е около нас, нооооо работата си върви. Както и да е, откачена работа, пък и не е нещо с което да не мога да се справя.
И Фло, познай, пак ще трябва май да ходя на зъбар  Embarassed набоялва ме един зъб, и ако пак някой пулпит имам ще е егати каръщината.....без признаци никакви и изведнъж взе да ме боли, че и мястото е между два зъба..ужасссссс
Кураж момичета, няма да се даваме и да се отекчаваме, края на седмицата поне ще е слънчев, така рече моето момче...Simple Smile
И понеже ми натежава главата отивам за кафе, чееее, няма да се излагаме я  #Crazy

# 582
И още малко смях

# 583
  • София
Вечерната проверка минала, личният състав го хванАла липсата. Що така бе мацки?
Хайде, аз най-голямата ( да не кажа друга дума Wink) да напиша един рапорт за срещата, та като станете утре да има какво да четете.

Посрещнахме Фейщацата в състав: Сети_Бети, Патенцето и аз. Ни_кито отиде на родителска среща, Кативита също имаше уважителна причина. Тайно се надявах да дойдат Шехина и Зеленоокото момиче, но не би.Нищо. Важното е, че Никито и Кативита имаха желание, но не се получи. Господ отчита и добрите намерения.
Два часа и кусур смях, приказки, веселба. Друго си е да контактуваш с млади хора. Заредих батериите за дни напред. Фейщицата е сладурана от където и да я погледнеш. А как интересно разказва... Булка Патенце пристигна с бодра крачка и усмивка от шести до шести зъб. Страхотно добронамерено момиче с много позитивен заряд! Сети_Бети беше поръчала да ѝ запазим двойно място на диванчето в заведението. Очаквахме да се появи едно кръгло бъдещо майче, а пристигна едно елегантно момиче с обувки на висок ток и променена прическа. Красавица. За мен какво да ви кажа? Чувствам се прекрасно в такава компания. За какво ли не си приказвахме? Дори измислихме име за момченцето на Сети_Бети.
ДАНИТИ, що ще ви местят стаите и бюрата? Така ли се надяват вашите шефове да оправят работАта? Брей, в рима прописах. Едно време имаше един такъв виц: На един шеф ( като вашият) не му споряла работата и той се разпоредил да се разместят стаите и бюрата ( като във вашата служба ). Чистачката гледала, гледала, па казала: Шефе, едно време баба ми имаше бърдак. Когато работата не вървеше, баба ми не сменяше креватите, ами персонала...Кажи го на шефа. Може и да спре с маневрите. Това, че те боли между два зъба, може и венечен джоб да е. Направи снимка и ще се види. В София получавам зъбни снимки на ел. поща. Прати ми снимка за консултация. Давам безплатни, безценни, безкористни съвети Joy И недей да полудяваш, ей.
СТЕФ много сладка снимка, усмихна ме. Почти така отговарях на моя баща People Cop. Много строг беше, миличкият. До къде докарахте подготовката за партито на малечко?

За сега толкова. Отивам да спя, че утре в 7.30 е първият ми пациент.

Утре коя е дежурна по кафе? Що ли питам? Май съм аз Simple Smile

Вие и аз  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 584
  • София
Добро утро, военни момичета.
Обещах ви кафе, хайде и чай да ви налея и да ви е сладко Simple Smile
Спорен и успешен ден. newsm10

Общи условия

Активация на акаунт