Парфюмни размисли и страсти - 191

• 102 778
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
# 211

Днес по случайност тествах на ръка два аромата. Единият е Vivienne Westwood Boudoir, другият е Balmain Ambre Gris. Амбрето е канелен, дава ми спокойствие и уют. Просто се виждам с него по Коледа, пред камина, загледана в пламъците, а наоколо ухае на коледни сладки.

Mr. Green   Аз пък цял ден се нося в облак от Ambre Gris и за миг не ми се стори тежък или дразнещ. Много ми беше уютно и хубаво. Зимата сякаш ще ми се губи в студа....

# 212
  • някъде под слънцето...
Laughing
Ей това е Франк. И сега го подушвам и заявявам най отговорно, че Франк никак, ама никак не е лош! Даже е много хубав, но аз харесвам и Палома.
Бижу
antoanka
Благодаря    bouquet
Заинтригува ме, ще го търся.

# 213
Laughing
Ей това е Франк. И сега го подушвам и заявявам най отговорно, че Франк никак, ама никак не е лош! Даже е много хубав, но аз харесвам и Палома.
Бижу,  bouquet
Добре де, този Франк трудно ли се намира,че дамата ползва негова реплика? Която между другото й стоеше доста добре. newsm78
Pipi,  bouquet и на теб, но това 5 авеню не беше ли по-цветно и като че ли му липсваха алдехидите !?

Помагайте моля! Трябва да избера подарък.

# 214
А всъщност дамата кой точно Франк ползва,защото има още един стар парфюм със същото име :
http://www.fragrantica.com/perfume/Franck-Olivier/Franck-Olivier-6872.html
Goddess ,ти сигурна ли си за кой Франк става дума ?

# 215
За другия става въпрос, той е "омразният в темата",  не за Франк Оливие.
Няма нищо общо с 5-то авеню.
Goddess, по кварталните парфюмерии винаги си го е имало и сега го има Франк в червено-синята кутия.

# 216
Майка ми също много го харесва и все още си го купува, но откакто го помня изглежда така:
http://pesteliv.com/userfiles/productthumbs/thumb_15026.jpg
Между другото, скоро като си избирах парфюм и ми пръснаха от Пантерата на Картиер първата ми реакция беше, че ми напомня на любимия парфюм на майка ми. Някой друг в предишни теми също беше споменал, че му прилича. Може да я провериш, мисля, че беше лежер версията.  newsm78
А 5тото Авеню няма нищо общо, поне според мен.

# 217
Това е 100 мл. шише. Това, което имам и снимах е 30 мл. а 50 е с формата на 100, но по-малко. Ето ги трите вида.

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 11:33 от Бижy

# 218
Бижу, оправи си линка. Simple Smile

# 219
Aаа, аз Лежерната Пантера я имам. Ще сравня, ако видя някъде Франк, но се съмнявам, че ще си приличат на моята кожа.

А всъщност дамата кой точно Франк ползва,защото има още един стар парфюм със същото име :
http://www.fragrantica.com/perfume/Franck-Olivier/Franck-Olivier-6872.html
Goddess ,ти сигурна ли си за кой Франк става дума ?
Този Франк Оливър имах или все още имам и аз незнам Joy, но със сигурност го познавам.

# 220
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
По въпроса й - обикновено, винаги търся изгодни предложения на искания от мен аромат/но в проверени сайтове/ и рядко купувам на момента/ обикновено, поради финансови причини Wink Влезе ли ми обаче "мухата/парфюма в главата" ,мира не ми дава докато не го имам Blush
В момента се наслаждавам на Бронзовата богиня и нищо друго не ме влече; за есента  съм планирала Bois d`Iris Van Cleef & Arpels , трябва да намеря обаче проба, за да съм сигурна Thinking

# 221
...  за есента  съм планирала Bois d`Iris Van Cleef & Arpels , трябва да намеря обаче проба, за да съм сигурна Thinking
Онзи ден имах удоволствието да усетя този парфюм на 35 градусова жега. Това е лятна красота! През есента не е толкова пищен и красив като в жегата. Даже се чудех какво толкова му се прехрасват тук.  Mr. Green  Дано да намериш начин да го пробваш и да го поносиш сега.

# 222
  • Враца
Най-накрая да се отчета.
Значи, Ейнджъл ЕДТ,
на душене от капачката беше едно към едно с мъжкия Ейнджъл,
в последствие вече открих повече сходни черти е с този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Ice-Men-1347.html
макар, че в него пък няма сладост.
При разносване, интензивно усещам пачули , мента и пипер.
Страшно много ми харесва, но не знам дали е моят аромат,
в смисъл не съм сигурна дали ми подхожда.  newsm78
Обаче, вече трети ден се пръскам с удоволствие и не съжалявам за сляпата покупка.
Също да кажа, че не се отчита с кой знае каква трайност при мен,
но както си спомняте аз не съм критерии.
 Hug

# 223
Днес тествах http://www.fragrantica.com/perfume/Desigual/Fresh-30500.html
Много приятен летен аромат, свежарски.

# 224
Искам да споделя нещо,което ми направи много лошо впечатление миналия ден в Дъглас.По време на тези намаления,които бяха със списание Космополитан,реших да отида в Дъглас да си купя парфюм  и разгледах доста.....единият,от които беше Алиен,погледнах му цената-30 мл струваше 86 лева.Вчера обаче реших да му погледна отново цената и видях,че струва 68 лева....,не знам какво означава това.........цената ли бяха объркали или сменят цените на определени парфюми непосредствено преди намаления,не знам,но аз вече се замислям дали въобще да пазарувам от тази верига магазини,да не говорим,че консултантките са много некомпетентни и нахални.......За пореден път се разочаровам от тази верига магазини......Пазарувала съм от чужбина парфюми нито един път не дойдоха да ми дават съвети или да се правят,че ми помагат и да се правят,че уж много разбират от парфюми,толкова спокойно се пазари.......и не ти стоят на главата като тук.

Общи условия

Активация на акаунт