Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви желания се пишат, когато Луната е в Лъв?
Какво е посланието на притчата за царя и слугата?
Какво представлява ретроградната Венера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви желания се пишат, когато Луната е в Лъв?
-
Какво е посланието на притчата за царя и слугата?
Притчата за царя и слугата предава важно послание за човешката природа и стремежа към щастие. Той подчертава, че истинското щастие не се крие в натрупването на материални притежания, а по-скоро в оценяването на това, което вече имаме. Това служи като напомняне да ценим богатствата, с които разполагаме, вместо постоянно да преследваме повече.
-
Какво представлява ретроградната Венера?
Ретроградната Венера е астрономическо явление, при което планетата Венера изглежда да се движи назад в небето, гледано от Земята. Това събитие влияе върху сферата на любовта, отношенията и хармонията. В астрологията ретроградната Венера символизира преоценка на взаимоотношенията, преразглеждане на ценностите и потенциал за вътрешна трансформация в областта на любовта и връзките.
-
Има ли някакви ритуали или техники, свързани с покупката на апартамент?
-
Какво представлява "Силата на намеренията" и какви ритуали се извършват по време на синя луна?
Но сега приемам неволите по друг начин. Понякога сама се учудвам, как майсторски успявам да изляза от разни неприятни ситуации. Нещо като кунг фу боец, който се справя с неприятелите си по елегантен начин
все едно че танцува. А понякога съм като посветена в айкидо-успявам да отбягна преки нападения и да изкарам от равновесие нападателя. В такива моменти съм адски горда и доволна от себе си. И страшно благодарна на темата и на всички, с които имам радостта да си общувам и да научавам полезни неща. Такива ми ти работи. Зависи много как ще погледнеш на това, което ти се случва. Сега, като се завръщам назад в миналото, и си давам сметка, че много от случките,които са ми изглеждали много трагични, всъщност са ми били от полза. Имали са много важна роля за нещо, което дори и не съм подозирала, че ще ми се случи. Така че, вярвайте в себе си!Доверете се на течението на живота и му се любувайте! И Елора, и дума да не става да се махаш от темата!(разсмя ме с фразата"ощипана мома"
То май вече този вид е на изчезване
Момите и да ги щипят, не скачат вече,как Сийке
благодаря, Алина

аз търся къде съм прибрала един документ и мисля, че сега е подходщо да потърся пак. Стискайте палци
на същото място, на което търсих и преди и не го намирах.
може би тук идва ползата от терапевт, с когото в разговор да достигнете до решението. Не знам, предполагам само. Успех!