Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 245
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • на острова на мечтите
Не! Животът ми не е без проблеми! Че то,ако е така, ще е голяма скука!  Wink Но сега приемам неволите по друг начин. Понякога сама се учудвам, как майсторски успявам да изляза от разни неприятни ситуации. Нещо като кунг фу боец, който се справя с неприятелите си по елегантен начин Party все едно че танцува. А понякога съм като посветена в айкидо-успявам да отбягна преки нападения и да изкарам от равновесие нападателя. В такива моменти съм адски горда и доволна от себе си. И страшно благодарна на темата и на всички, с които имам радостта да си общувам и да научавам полезни неща. Такива ми ти работи. Зависи много как ще погледнеш на това, което ти се случва. Сега, като се завръщам назад в миналото, и си давам сметка, че много от случките,които са ми изглеждали много трагични, всъщност са ми били от полза. Имали са много важна роля  за нещо, което дори и не съм подозирала, че ще ми се случи. Така че, вярвайте в себе си!Доверете се на течението на живота и му се любувайте! И Елора, и дума да не става да се махаш от темата!(разсмя ме с фразата"ощипана мома" Joy То май вече този вид е на изчезване newsm78Момите и да ги щипят, не скачат вече,как Сийке Mr. Green).
Няма да правя карта. Никога не съм правила. Желанията си ги пиша в главата. Понякога, като много се зачета тук, взема че напиша нещо, ама по-ми действат тези, които си представям мислено!
Приятна вечер!!!!!

# 526
# 527

Дали "жертвите" са нещо реално в тази тема?
... за съжаление, май че отговорът за мен е, че има нещо вярно  Confused, така че, извинявай, Елора  bouquet благодаря, Алина  bouquet , благодаря, С.О.  bouquet

Днес е 11.11 и по ангелската нумерология това е момент да изберем добре мислите и желанията си, защото се сбъдват!
Ох, и нали аз не зная църковните праазници  Embarassed, днес е Свети Мина! Покровител на семейството, самотните жени, пътниците, бездомните, сираците, жените които не могат да заченат, знахарите и лечителите.

Two Hearts

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 09:39 от Анонимен

# 528
Elora Danan, Предимно ТЕС, пренареждане на матрицата. Даже не им знам точно имената на техниките. Понякога като се връщаме в някой спомен, "връщаме"проблем на някой близък, от когото предполагам, че съм го "взела", това е елемент от семейните констелации.

# 529
Благодаря ви.
Мда, и Тес съм свалила да чета.  Laughing Ще я почна и нея скоро.

Добре че напомняте за желанията. Ще ги драсна следобеда.

Вярно ли е,че желания не бивало да се пишат вечерно време или през нощта?

# 530
  • София
Време е за желания(да разведрим малко темата)

Днес настъпва Новолуние в Скорпион 19:47. Аспекти управлявани от Скорпиона:

Мощ
Промяна
Преодоляване на кризи
Себеусъвършенстване

Ето повече инфо:http://yoganastroenie.com/?p=710

# 531
Облаче, надявам се си разбрала, че нямам предвид, че ти си противоречиш с последните постове  Hug

Луна_луна, благодаря! Ще си намисля някои желания довечера  Hug

Във връзка с празника на св. Мина чух, че той помагал да се намерят изгубени неща. Ако някой търси нещо, да знае Simple Smile аз търся къде съм прибрала един документ и мисля, че сега е подходщо да потърся пак. Стискайте палци  Laughing

# 532
С.О. знам че не визираше мен, но все пак се открих в думите ти.  bouquet

# 533
Здравейте потребители,
темата е адски дълга и не успях да прочета всичко. Не знам дали няма да повторя въпроса, който ме касае, извинявам се за което. Та от известно време ползвам таблицата на Луиз Хей - Диагностика - Таблица на физическите проблеми и съответствието им на мисловно ниво  изключително полезно!!!
Много съм доволна, защото щом открия емоцията, която го е породила и тя мигновено изчезва. Но се получава за неща, които са се случили на момента или макс ден на зад. А аз имам проблем от около 3 години, за който не мога да си помогна сама и ще съм благодарна ако някой, който по навътре с нещата да ми даде съвет и да ме насочи. Става въпрос за обсесивно-компулсивно разстройство. Мисля, че го отключих след земетресението в Перник през 2012г., но не съм сигурна далито е причината, защото около този период починаха и дядо ми и баба ми. В какво се изразява при мен - живея със сестра си в апартамент (в който преживях сама труса) и от тогава изпитвам силен ужас да оставам сама, получавах паник атаки....та до ден днешен ме е страх да съм сама. Поуспокоих атаките и напрежението, но компулсиите си ги нося на всякъде. Пипам и подреждам всичко симетрично и като го пипна броя си цифри и така всяка вечер преди лягане ми трябва половин час да мина във всички стаи и да подредя и преброя нещата, които по някаква причина съм си набелязала...охх изморително е вече. Дори и в работа го правя. Да не се увличам повече с подробности. Мисля, че тази болест ми се връща поради някаква причина от преди това. Мисля си дали аз не съм се държала обсебващо с някой. Нали като стигнеш до първоизточника и всичко се изчиства?! Да имам спомени с които съм се държала така с някой близък, но това не ми помогна да се изчистя от болестта. някой има ли идея каква може да бъде причината - емоционална, енергийна..... Не искам да ходя при психотерапевти и да гълтам антидепресанти.... Моля помогнете ми хора, това вече ме убива на 26 години съм, изморявам се вече, тежи ми, не мога да го нося този товар вечно Sad

# 534
 ivaila896 , ОКР се получава и когато отхвърляме части от себе си и не искаме да ги видим. Те влизат в подсъзнанието и ни изпращат все по-силни и неприятни сигнали, за да ги видим най-сетне. А именно тези натоварващи мисли. Доколкото зная, а и при мен бе така, най-помагащо е психотерапия, за да се стигне до коренчето и да се изработи стратегия как да действаме, когато те се появят. Хапчетата при ОКР съм чела, че не помагат без терапия.
Така че не е задължително да ти дадат хапчета, може и нещо по-леко - билково, хомеопатично, за да ти даде сили. Мислите не се гонят с други мисли, защото мислите са полярни и човек все се люшка, а с потъване навътре в самите нас.
Но е много изтощително това съпротивление и по-добре някой да ти помогне, да те научи какво да правиш и оттам нататък самичка, щом не искаш на терапия да ходиш задълго.  Hug

# 535
ОКР се получава и когато отхвърляме части от себе си и не искаме да ги видим.
Какво се има в предвид "части от себе си"? части от тялото, части от характер, поведение.... и колко ли далеч в миналото се е зародило този проблем , за да "блесне" сега?

# 536
Психични части - т.е твои мисли, нужди, емоции, черти от характера, които не харесваш и изтласкваш, поведение, което спираш и подтискаш..
Аз например изтласквах агресията си, гнева си, правото си понякога да се противопоставя на другите.
Не зная колко далеч  Hug

# 537
Психични части - т.е твои мисли, нужди, емоции, черти от характера, които не харесваш и изтласкваш, поведение, което спираш и подтискаш..
Аз например изтласквах агресията си, гнева си, правото си понякога да се противопоставя на другите.
Не зная колко далеч  Hug
Сега почвам да се сещам за много такива примери и съм подтискала емоции и съм избухвала.....и после съм се ядосвала на себе си, че така съм реагирала..... Как да стигна до коя точно емоция го поражда

# 538
Намерих, каквото търсех  Grinning на същото място, на което търсих и преди и не го намирах.
Ивайла,
Сега почвам да се сещам за много такива примери и съм подтискала емоции и съм избухвала.....и после съм се ядосвала на себе си, че така съм реагирала..... Как да стигна до коя точно емоция го поражда
според мен ти сама трябва да помислиш и да потърсиш евентуални причини и да ги отхвърляш една по една, докато не стигнеш до отговора. Ние няма как да знаем точно какво си изживяла. Thinking може би тук идва ползата от терапевт, с когото в разговор да достигнете до решението. Не знам, предполагам само. Успех!  Hug

# 539
Ивайла, именно за това помага психотерапията - да се видят корените на проблема. И там не се изписват хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт