Подсъзнанието може всичко/64 Линкове за всички техники има на 1стр.

• 74 235
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Време е за желания(да разведрим малко темата)

Днес настъпва Новолуние в Скорпион 19:47. Аспекти управлявани от Скорпиона:

Мощ
Промяна
Преодоляване на кризи
Себеусъвършенстване

Ето повече инфо:http://yoganastroenie.com/?p=710

newsm10

# 541
Благодаря ви  love001, сега ще обмисля поведението си в насоката, която ми дадохте  newsm10

# 542
Облаче, много рядко ти чета постовете, но моля те не давай психотерапевтични съвети по отношение на ОКР. Аз, при положение, че съм дипломиран такъв, не бих си позволила. Това е едно доста сериозно страдание и не е за подценяване. Ако твоят терапевт ти е дал, една насока, терапевтът от другата школа ще даде други съвети. Ако искаш пак ме заклеймявай и плюй-няма да ти се разсърдя, но ако имаш съвест, на хора страдащи от ОКР не давай съвети........дори ако самата ти имаш подобни ексцеси-всеки пациент си е индивидуалност и подлежи на терапия.......ако желае, разбира се. Обикновено се опитвам да мълча и да наблюдавам отстрани, но подобни изказвания не могат да ме оставят безмълвна. Не ми отговаряй, моля. Повече няма да те чета -категорично.

И........"ПОЗИТИВИСТКИТЕ" СА ПРАВИ........има тема и за ОКР и за ПР и за депресии.........тук се споделят ритуалчета-аз поне си научих урока- с цялата си болка с, която се бях изсипала тук след смъртта на съпруга си, натриха ми носа, как не трябва да плача и колко позитивно да я приема, и като ми се доплаче и дохленчи си ходя в темите, където има разбиране......тук си джиткам за ритуалчета и за надникване, че си имам и любими хора, които ми залипсват......ма, то като гледам и фрея избяга и т.н.....само Данилу все още държи фронта...

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 20:56 от alinnna

# 543
Аз не съм терапевт и единствено споделям кое на мен е помогнало, защото има начин и надежда. На всекиго препоръчвам да се обърне към терапевт, защото със свои сили е трудно. Кое по-точно е опасното в това? Тъй като Алина няма да ме чете, искрено моля останалите да ми обяснят, ако и те виждат нещо вредно и нередно. Знам, че и други психолози четат тук.
Имам съвест и не бих искала да навредя на никого, а напротив - да помогна, защото зная колко е тежко и ужасно.
Благодаря.
Алина, а на теб се извиних и ти благодарих, наистина съжалявам, че не искаш да видиш това , отказвайки да четеш мненията ми.  Peace Много съжалявам за личната ти болка, за нея никога не съм ти давала съвети  bouquet

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 22:51 от Анонимен

# 544
Много помислих върху последното и се извинявам на всички, на които съм досадила, защото според мен темата не е за ритуалчета, а за психично здраве и благополучие. И понякога, когато тръгнем натам, излизат сериозни проблеми. Но ако не съм разбрала правилно, спирам да пиша.

На никого не съм давала и препоръчвала конкретни техники и рецепти за хапчета именно защото не съм лекар или терапевт! Моят опит съм споделяла само от гледна точка на това да покажа един случай, при който е имало подобрение, за да вдъхна надежда на хората.
И винаги съм казвала, че всеки има свой си път към излекуването и да си намери свой специалист, на който да се довери, да се видят причините за проблема и стратегиите за справяне, да погледне спокойно в себе си, да не бяга, да не се бори с мисли! Защото сам човек е тежко и не знае. Наистина не смятам това за конкретна насока и предписание, една школа постига това по един начин, друга по друг, и след като не конкретно, с какво застрашавам индивидуалния подход?

Алина, ти сама ми писа преди години на ЛС да ти споделя МОЯ опит по повод на подобни на твоите проблеми, направих го, нищо не съм препоръчвала, нищо не съм ти изписвала, само споделих каквото ме попита ти и ти пожелах успех, както и на всички останали.  bouquet С какво това ти навреди конкретно?

И след като човек, чел от години темата дойде с въпрос, моля те вече го препращай другаде, защото аз не мога. Именно тук той е имал доверие и надежда за съвет.  Peace

Наистина, след като темата е за ритуалчета само, защо вече никой не пише и не споделя такива? Може би защото зад ритуалчетата стоят истинските неща и съдържание - страхове, очаквания, несполуки, сполуки, обрати, нужда да се коментира и сподели и т.н.

Много съжалявам, ако натоварвам темата, наистина не го предполагах. Истината е, че бих се радвала тя да се съживи, и с което мога да участвам е моят опит.

Защото не е истинско да се пише само в приповдигнато настроение и закачки, а когато на човек му е тъжно да се чувства виновен, че не лети в облаците от щастие и не раздава виртуални букети.

# 545
Именно заради купища нападки срещу мен в тази тема преди години, че споделих свои проблеми, бях наречена и мрънкалник и каква ли не. Съжалявам, че не си схванала сарказмът ми  като казах, че това е тема за ритуалчета.....

# 546

И........"ПОЗИТИВИСТКИТЕ" СА ПРАВИ........има тема и за ОКР и за ПР и за депресии.........тук се споделят ритуалчета-аз поне си научих урока- с цялата си болка с, която се бях изсипала тук след смъртта на съпруга си, натриха ми носа, как не трябва да плача и колко позитивно да я приема, и като ми се доплаче и дохленчи си ходя в темите, където има разбиране......тук си джиткам за ритуалчета и за надникване, че си имам и любими хора, които ми залипсват......ма, то като гледам и фрея избяга и т.н.....само Данилу все още държи фронта...

Това е пълна лудост и простотия  ooooh!

# 547

Това е пълна лудост и простотия  ooooh!

Да, затова така реагирах срещу облачето за което съжалявам......Признавам си ,докато влизах в темата Дриймленд, въпросната дама с восъколеенето, която се изживяваше като ясновидка, направо ме беше смазала психически. Затова казах, че трябва да се внимава с коментарите.

# 548
Ами ако искате, нека променим това сега.

Аз , знаеш, не пиша често, не следя нещата изкъсо. Нямам представа кой и защо така ти е казал и не съм схванала сарказма ти.  Peace

Обаче да дойде някой с жив проблем и да се отпрати , когато става въпрос за психичното здраве - защо?? Нали "подсъзнанието може всичко"? Или го може само по отношение на безпроблемните хора, а на тези с проблем - айде в другата тема при хапчетата  smile3513

Преди време един мъж се появяваше с разни никове, и беше обиждан, че не бил в ред , щом има различни никове  - ами очевидно има проблем, който си личи, да! Ами ето - дошъл е на точното място. Не че някой ще го лекува тук и ще го спасява, за това си има терапевти и лекари. Не беше ли това мястото той да бъде приет, пък макар и с по-очевиден проблем от повечето пишещи. Нали за това е тази тема! Не помня кой конкретно реагира така тогава, доста хора бяха, не знам, според мен това не е хубаво!

Но не - само за "нормалните" закачки и витруални прегръдки, за другите - да се махнат надалеч, че са "ненормални".  Confused

Говоря по принцип, не го адресирам към Алина или към друг конкретно  bouquet

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 11:26 от Анонимен

# 549
И аз мисля, че в темата трябва да се обсъждат проблемите на хората, да разберем къде е проблем, къде бъркаме, ако трябва и подкрепа да получим.
Аз лично съм осъзнала някои неща, но тъй като съм голям инат може да ми отнеме време  Mr. Green
Моделите и мислите, които съм си създала от години са дълбоко вкоренени в съзнанието ми.
Честно казано хоопонопоното в известна степен, даже голяма ми помага.
Усещам как не мисля чак толкова много за изминали събития, проблемите в детството ми, лошите моменти. Дори усещам, че като се сетя за тях, вече не се изпълвам с яд и огорчение в такава голяма степен.
Зодия рак съм, много дълбаем в миналото и преживяваме отминали неща, което е абсурдно, защото е важно настоящето и бъдещето. И другата ни лоша черта е, че си сменяме настроението през пет минути и влизаме във филми. Вчера ей така два пъти както си бях хепи, смених настроението и почнах да мисля глупости. Ама такива простотии, че се ядосах и даже получих сърбежи по ръцете  ooooh!
Успях да се спра и да мисля за други неща, сърбежите намаляха и изчезнаха.

# 550
Елора ,и аз съм рак.
И аз уж знам на теория, ама на практика лошия модел си действа. Трябва време, трябва много търпение. то не е от инат, а просто нещата се натрупват, и доброто и лошото.
На пръв поглед - какъв ти е проблема, всичко ти е наред, ти си инат и заради това не слушаш съветите  ooooh!. Да, ама не! Това, че човек знае на думи, не означава, че го усеща и че го е разбрал докрай отвътре...

# 551
Нова съм в темата и не искам да се бъркам, но и мен много бързо ме отшратихте - ходи на психотерапевт. Аз казах, че ме е страх да отида и да се доверя, но пак проблема е психически....е да де аз това го знам ама искам помощ и насоки да стигна до него.....

# 552
 ivaila896 , това не е отпращане  Hug
Има неща, за които трябва специалист, защото са по-специфични. Да, ти си работиш върху  себе си, ти се лекуваш, но не всеки знае как се прави това в случая на ОКР. Тук трябват комплексни и различни от темата знания, а може би и подпомагане с добавка, медикамент.
Ако терапевтът не ти допада, ти не си длъжна да стоиш и да изпълняваш. Намираш си друг по-подходящ и ТИ вършиш цялата работа , но той те направлява по специфичен начин.

Напр. в темата за млади шофьори хората споделят и се подкрепят. Но обучението го води инструктора на живо.  Peace

# 553
И аз мисля, че в темата трябва да се обсъждат проблемите на хората, да разберем къде е проблем, къде бъркаме, ако трябва и подкрепа да получим.
Аз лично съм осъзнала някои неща, но тъй като съм голям инат може да ми отнеме време  Mr. Green
Моделите и мислите, които съм си създала от години са дълбоко вкоренени в съзнанието ми.
Честно казано хоопонопоното в известна степен, даже голяма ми помага.
Усещам как не мисля чак толкова много за изминали събития, проблемите в детството ми, лошите моменти. Дори усещам, че като се сетя за тях, вече не се изпълвам с яд и огорчение в такава голяма степен.
Зодия рак съм, много дълбаем в миналото и преживяваме отминали неща, което е абсурдно, защото е важно настоящето и бъдещето. И другата ни лоша черта е, че си сменяме настроението през пет минути и влизаме във филми. Вчера ей така два пъти както си бях хепи, смених настроението и почнах да мисля глупости. Ама такива простотии, че се ядосах и даже получих сърбежи по ръцете  ooooh!
Успях да се спра и да мисля за други неща, сърбежите намаляха и изчезнаха.

Синът ми е зодия рак. Мдаааам много обичате да търсите под вола теле.

# 554
Елора ,и аз съм рак.
И аз уж знам на теория, ама на практика лошия модел си действа. Трябва време, трябва много търпение. то не е от инат, а просто нещата се натрупват, и доброто и лошото.
На пръв поглед - какъв ти е проблема, всичко ти е наред, ти си инат и заради това не слушаш съветите  ooooh!. Да, ама не! Това, че човек знае на думи, не означава, че го усеща и че го е разбрал докрай отвътре...

Абе разбирам, че греша, но не ми стиска да променя нещата.
Бих обяснила проблема, но нещата са много лични, пък и като нищо може да ми се смеете  hahaha
Щом аз самата си се смея.
Ама имам напредък. Минимум 5% засега.
Средата в която сме отрасли, роднините, лошите неща, които сме преживели като деца имат голям ефект във взаимоотношенията ни особено в интимен план.

alinnna, остави, ми не само го търся, ама често съм толкоз хитра, че и го намирам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт