Астрология - 8 тема

• 28 289
  • 537
  •   1
Отговори
# 165

Ани, не разбирам защо в момента спорим. Имаш си някакви лични впечатления - твои са си. Позволи на тези, които са малко по-навътре в материята да си имат свои.

А това, че ти си направила темата - какво общо има пък с това какъв астролог е въпросната Вотей? На мен лично вече ми поомръзна от тази "реклама", която вече започна да се превръща и в антиреклама. Имаше хора, които се оплакаха от непрофесионално и даже грубо отношение от въпросната. Ако някой толкова се интересува от миналия си живот, може да се подложи на регресивна хипноза. Но астролог да се спира основно на тези въпроси в консултацията си, при положение, че могат да се обхванат толкова много области в настоящето, дори бъдещето, ми е  граничещо с лудост.
Не разбирам също завъртя темата към Гали - та даже и на няколко пъти се опитваш да ме провокираш?!? Реши, че щом не мога да приема някои неща при Вотей - означава автоматично, че приемам всичко при Гали? За нея също съм попадала на негативни коментари и има неща, които не бих приела за чиста монета.   

Помисли добре защо астролозите си крият личните данни? За да не ги видим що за хора са, нали? Не бих отишла при астролог, чийто хороскоп не познавам! Прекалено много лъжци и шарлатани има и сред тях! Затова чест прави на тези, които ги споделят - жалко, че българските сред тях са малцина, а на запад си е обичайна практика.

Една статия по този повод от една много добра астроложка: https://ga3l.wordpress.com/2011/04/08/%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D … 1%82%D1%80%D0%BE/

# 166
Една статия по този повод от една много добра астроложка: https://ga3l.wordpress.com/2011/04/08/%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D … 1%82%D1%80%D0%BE/
Коя е тази много добра астроложка?

# 167
Грийн, и аз не знам защо ти точно сега реши да се държиш така, но аз обикновено съм от хората, които си защитават позицията. Написах ти, в последно време си малко груба. Не желая да се карам с теб, обикновено не съм мека с хората. Разбрах защо не харесваш Вотей, правилно се бях ориентирала, заради старата война и спор едно време между профитата.

Грийн, ти наистина не ме четеш с разбиране и реагираш много емоционално. Попита ме, защо в тази тема обсъждаме астролози, и защо я разводнявам. Отвърнах ти, че не аз съм започнала обсъждането на такива в темата, но след като се е случило, не виждам защо да не си изкажа мнението. Отделно темата съм я пуснала аз в този форум, и написах, че мога да си пиша каквото искам в нея, защото Астрология може да включва и астролози, нали, не си знаела какво имам предвид точно и конкретно да се пише в темата Астрология? Вотей се намесва в темата, защото винаги казвам кое и от кого знам, просто не намирам за редно да си присвоявам чужди опитности и знания.
Не мисля, че Вотей има нужда от реклама, ето, сега като и писах, цялото и лято е фул и претоварено, често прехвърля клиенти на колеги, главно към Илияна. Аз просто я харесвам и обичам тази жена и за това си пиша така. И не ми е приятно в тази тема да я коментираш нееднократно негативно, по грозен начин.
Относно личните данни, те за това са си лични, за да не се споделят с всички, аз също не обичам да си давам моите, и на децата и на близките ми. Точно, защото не обичам всеки да ми гледа и рови по полето, това не е криене, а предпазливост.
Онзи ден гледах една майка, разхожда бебе в количката, и вътре възглавничка, на която е избродирано името на бебето и всичките му рожденни данни/ дата, час, име, място на раждане/ по-голяма неразумност и глупост от давана не бях виждала. Да си имат такава възглавничка, но така да я разнасят на всякъде, всеки да ти гледа данните и рови по полето, много, много глупаво и неразумно. Да си я пазят в къщи за спомен, не всеки да  гледа личните данни, особено на бебе, с неукрепнало поле.
Лично аз, знам кога е родена Вотей, не съм и виждала картата, но и нямам нужда, винаги се доверявам на себе си и интуицията си за хората, а те не ме лъжат. По-горе описах случката, как и след направата на картата ми, пак във форума, без да и знам ника на Вотей пак нея харесах и избрах, само от постовете и при профитата. Тогава Гали ми се стори, като човек имащ нужда да се докаже и му повярват, а профитата не гледаха много сериозно на коментарите и. Тогава реших, че все пак искам лично да си изградя мнение за нея, даже ми беше малко жал как я игнорират, и и намерих сайта,  тогава видях:" Гледайте и цъкайте '' за картата и на първа страница, и избягах с 200. Така ме отказа от индийската астрология.

Скрит текст:
Относно Фреди Меркюри, Вотей ми е написала, че е бил бисексуален, и после като гей активен, не пасивен, което също има значение. Също, че си има и различни по-особени аспекти/ които не се съмнявам, че тя знае/, но просто най-общо ми е написала за домовете , и мъжки/женски енергии. В крайна сметка не е длъжна да ми отговаря, нали така....но тя го прави

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 16:31 от aniram*

# 168
Ани, прави ми изключително неприятно впечатление, че не се придържаш към спора, а започваш да нападаш мен - нарече ме негативна, груба, предполагам, че е ред на комплексарка  и то защото мненията ни по някакъв въпрос не съвпадат  Shocked . Надявам се разбираш, че не можем всички да харесваме това, което харесваш ти във всяко едно отношение - по тази логика ще наречеш всички тук с тези определения.  Ако не спреш да ме окачествяваш, ще информирам модератор - така че от създател на темата, може да се окажеш с бан. Всъщност не знам защо това го изтъкваш непрекъснато. Ако не беше ти, щеше да е някой друг. За някакво голямо постижение явно го имаш  ooooh!

Спирам да ти отговарям, защото не смятам, че е интересно нито за публиката, а на мен пък вече ми стана и досадно. И си на изключително грешно впечатление, както че имам някакви емоции, така и по повод на това защо не харесвам Вотей - просто се сетих за някои минали неща, затова и ги споделих. Но те нямат връзка с мнението ми за който и да било астролог тълкуващ кармични преживявания, връзки и прераждания. Отделно пък е последния й "бисер"  със застъпените стихиии или липси в хороскопи с нетрадиционна сексуална ориентация. Твърде, твърде елементарно за профи. Сега пък и новото за Фреди Меркюри, щом е активен гей значи може да са му застъпени и мъжките стихии - не знам да се смея ли, да плача ли.....

Всеки астролог има своите силни, но и слаби страни. Съжалявам, че се поддадох на провокациите ти, с които незнайно защо реши че трябва да намесиш и други астролози. Спирам разговора си с теб по този въпрос. Надявам се, че ще го направиш и ти.

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 17:51 от Greene

# 169
алена, честита ти протеза! а дано да ти е на късмет! радвам се, че ти е паснала и си щастлива с нея! Simple Smile

лайла, дежа вю е доказан научно феномен. най-просто казано едната част на мозъка ти работи по-бързо и вижда нещото по-бързо от другата и когато и тя я види получава сигнал, че е нещо познато.

ех, мацки, много мразя хора, които казват "успокоите се, момичета, недейте да спорите", но в крайна сметка всеки си има неговата истина.
ани, не можем всички да сме фенове на един и същ астролог, нормално е. не смятам, че грийн е по-остра, отколкото ти и определено не ми е приятно да чета такива личностни нападки (без значение от кого към кого в и без това не особено многолюдната ни темичка). абсолютно адмирирам предложението на грийн да се спре с този спор. заравяйте томахавката и продължавайте да ни помагате в астрологическите лутания Laughing
апропо, и двете ви чета с удоволствие, а постовете на грийн винаги са били много информативни и полезни.

# 170
  • Пловдив
Час на раждане между 8-9 върши ли работа?  Не намирам телефон на родилния дом за да звънна и да попитам дали пазят архивите от преди 20+ години.

# 171
Momi4eta,tuk e 4udesno,izvinqvam se za latinicata,no nqmam druga vazmojnost,molq nqkoi da pogledne moqta karta,interesuvam se za lubov,rodena sam na 20.10.1976 v Plovdiv. Blagodarq vi!

Здравей. Имаш Сатурн в 7-ми дом, както и Венера в 10-ти. Тези конфигурации сочат за по-късен брак, трудности, връзка със зрял, сериозен човек или такъв по-възрастен от теб. Венера също така е в анаретен (критичен) градус, намира се в 29-тия градус на Скорпион - възможно е да имаш по-големи трудности в любовта и в отношенията си с хората. Може да избереш партньори, които са грешни за теб. С Венера в опозиция Юпитер си склонна да имаш различни философски и религиозни възгледи от тези на партньорите ти. Мъжете около теб може да са по-непредвидими. Секса е доста важен във връзките ти, може да се каже, че някой от тях са се основавали точно на това.

# 172
Съжалявам, но спора и грубостите не започнаха от мен, а от Грийн.
Грийн, за комплексарка не ми беше минало през ума, дори съм много мека в изказванията си към теб и се опитвам да запазя добрият тон, ти си тази, която продължава да ме предизвиква, и ми отговаряш. Преди време, не аз, а ти след пост, на не помня кой потребител  изкоментира, че точно той/тя нищо не разбира от астрология. Това определено е грубост, да.
Сега пак се вживя да ми извадиш доказателства колко некадърна и неразбираща е Вотей, ами груба си отново.
 Да беше се сетил някой друг да пусне темата Астрология, защото форума си съществува от години, но  за такава  никой не е имал идея.... и да, усещам си я като моя тема. И тук няма да те оставя да плюеш по А. Вотей.
 Относно заплахата ти с мод, какво да кажа, имах по-високо мнение за теб. Последните страници/постове, определено реагираш много емоционално и хм....ти си го допиши, другото определение.
Скрит текст:
разбирам, че си чувствителна след смъртта на баща си, аз също, но се увличаш в негативизма
Който не му допада темата, Грийн, ще ви сподели всички астрофоруми и теми, можете да се прехвърлите там. Ок?

# 173
Momi4eta,tuk e 4udesno,izvinqvam se za latinicata,no nqmam druga vazmojnost,molq nqkoi da pogledne moqta karta,interesuvam se za lubov,rodena sam na 20.10.1976 v Plovdiv. Blagodarq vi!
Моето мнение се припокрива с това на СлънцеЛуна.

# 174
Който не му допада темата, Грийн, ще ви сподели всички астрофоруми и теми, можете да се прехвърлите там. Ок?
ще се гоним ли? Wink

# 175
Ани, въпросната потребителка също като теб се опита да ми прави личностни квалификации, но на база някакви астро-аспекти. Със същата подробно коментирахме преди година някои астрологични въпроси, включително и хороскопа й, та съм наясно какво и колко разбира по темата за да се опитва тук да си прави заключения на тази база.
А ти самата  вече наистина прекали щом намесваш и покойния ми баща в спора. Грубо, грозно и цинично....  Що за човек си  Shocked? Информирала съм, който и където е необходимо.

# 176
Щом така го приемаш. Всеки има право на интерпретация, въпросът ти предполага, че индиректно казваш, че не харесваш темата. Последното беше препратка, защото Грийн каза, че знае и чете всички астрофоруми.

# 177
Грийн, аз се опитвах да те разбера. Относно въпросната потребителка, останало ми е в съзнанието само коментарът ти, че тя нищо не разбира. Това е грубост. Кое на теб ти дава правото да квалифицираш хората? Относна бащати, опитвам се да разбера защо си такава в последно време и го отдавам на това стресиращо негативно събитие. Много си емоционална и чувствителна.

# 178
А какви са показателите, които гледате за раждане на дете?

# 179
А какви са показателите, които гледате за раждане на дете?
Гледам солар - Юпитер в 4,5 или 1 дом
Луна в 5 или 8 дом
Луна съвпад Венера
поглеждам и за съвпади с У5
както и къде се соларните спрямо наталните домове

иначе на трназити неще не ми стигат силите явно, заото все не ога да нацеля приятелките си, но поглеждам Марс къде е и какви аспекти прави за секцио, както и Луната и Плутон. евентуално гледам и Сатурн и Уран какво аспекти правят

Общи условия

Активация на акаунт