Ани, не разбирам защо в момента спорим. Имаш си някакви лични впечатления - твои са си. Позволи на тези, които са малко по-навътре в материята да си имат свои.
А това, че ти си направила темата - какво общо има пък с това какъв астролог е въпросната Вотей? На мен лично вече ми поомръзна от тази "реклама", която вече започна да се превръща и в антиреклама. Имаше хора, които се оплакаха от непрофесионално и даже грубо отношение от въпросната. Ако някой толкова се интересува от миналия си живот, може да се подложи на регресивна хипноза. Но астролог да се спира основно на тези въпроси в консултацията си, при положение, че могат да се обхванат толкова много области в настоящето, дори бъдещето, ми е граничещо с лудост.
Не разбирам също завъртя темата към Гали - та даже и на няколко пъти се опитваш да ме провокираш?!? Реши, че щом не мога да приема някои неща при Вотей - означава автоматично, че приемам всичко при Гали? За нея също съм попадала на негативни коментари и има неща, които не бих приела за чиста монета.
Помисли добре защо астролозите си крият личните данни? За да не ги видим що за хора са, нали? Не бих отишла при астролог, чийто хороскоп не познавам! Прекалено много лъжци и шарлатани има и сред тях! Затова чест прави на тези, които ги споделят - жалко, че българските сред тях са малцина, а на запад си е обичайна практика.
Една статия по този повод от една много добра астроложка: https://ga3l.wordpress.com/2011/04/08/%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D … 1%82%D1%80%D0%BE/