Класическа марина.

  • 2 923
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 16
Здравейте групичка!Някой знае ли изпробвана рецепта за марина на месо за скара?
Как да подготвя пилешкото или свинското месото, така че  да е по сочно и вкусно за своето семейство?

# 1
  • Мнения: 330
мен пък ме интересува за месо на фурна Simple Smile ако знае някой някаква класическа нека ми пише

# 2
  • София-Младост
  • Мнения: 23 321
За месо на фурна, свинсик пържоли най-често ползвам следното овкусяване:
соев, сос, червен пипер и мазнина. Ако се налага сол може, но соевият сос е доста солен.

# 3
  • Мнения: 2 755
Освен, че е солен е и генно модифициран

# 4
  • София-Младост
  • Мнения: 23 321
Освен, че е солен е и генно модифициран
Щом казваш Simple Smile

# 5
  • Norge
  • Мнения: 2 311
Марина има по морето Grinning

https://bg.glosbe.com/en/bg/marina

# 6
  • Колоколамск
  • Мнения: 11 440
Joy   Hug
Преди години една готвачка в ТВ предаване твърдеше, че "марина" е правилно, "марината" - членувано Grinning . Като знаем, че на английски (примерно) е marinade, логично е да е марината Laughing . Точно заради твърденията на въпросната ТВ готвачка, аз зададох тук  въпрос кое е правилно, единодушно ми отговориха - марината  Grinning . Е, да ми мине главоблъсканицата, де Joy .

Общи условия

Активация на акаунт