Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 39

• 121 640
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
Кога решават да ви проверят чернодробните показатели, на мен за 3г. нито веднъж не са ги проверявали newsm78

и на мен

# 196
  • В царството на игрите:)
На мен ми искаха чернодбобните показатели всеки път, когато ми издаваха протокол. Разбира се, в повечето случаи аз съм си го плащала или джипито ми е давало направление.
armyhousewife, мисля, че нямаш причина да не пиеш по бира Peace
А що се отнася до алкалната диета, до сега не познавам пациент, чиято прогресия на болестта да е спряла. Дано има по - добър ефект като превенция, но пак се съмнявам. Единственото положително е, че сигурно е по - полезна, макар и доста еднообразна и безвкусна Mr. Green Но мен не ме слушайте - аз съм си дебеланка по душа Laughing Бог да ме пази, че хич не съм по ограниченията Praynig

# 197
  • у нас - на брега на морето
Много и бързо пишете, момичета!   Simple Smile Не  съм влизала от месец и вече има нова тема!
Сонче, благодаря за отговора!  Hug
Пожелавам на всички много сили, да продължите с вяра и ентусиазъм напред! Успех!  bouquet

# 198
Потече ми прозрачен секрет от здравата гърда. Полудявам Sad Сега не знам нов рак ли имам, нещо свързано с кърменето ли е...спрях кърменето преди 5 месеца и половина.
Някоя от вас да е забелязвала такъв секрет при нея? Чудя се даже дали химиотерапията не прави нещо на хормоните и от там да идва и секрета. Писах до Турция, според лекаря, с който се консултирах няма място за притеснение, ама аз не мога да се успокоя, разбира се.
Възможно ли е за 2 месеца да развия нов рак и на тази гърда и то по време на химиотерапия? Правила съм няколко ехографии и на нея, ЯМР и ПЕТ скен. Всичко беше чисто преди 2 месеца.
Освен да ида да ме гледат на ехограф пак, ама не знам къде. Sad

# 199
  • София
Стига глупости вече !
Успокой топката - не е възможно по време на лечението да развиеш нов рак.

# 200
Здравият разум и на мен ми казва, че не е възможно, но нали така открих, че имам рак - потече кървав секрет от гърдата и за това сега така се шашнах. Е този път поне е безцветен, ама то пак може да си е патология. Знам ли дали нямам някое ин ситу и там  Confused

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 16:49 от Мушмороче

# 201
Как спря кърмата, с лекарства ли?

# 202
Първо плавно и всичко беше ОК, но след няколко седмици потече кръв и един доцент каза, че е възпаление от неправилно спряна кърма и ми изписа достинекс, а аз глупачката му повярвах и изпих лекарствата. Та не я спрях с лекарства, но в последствие пих лекарства.

# 203
Може да е от това, но все пак се консултирай с лекуващия те лекар.

# 204
  • София
Здравейте момичета,

ето какво писмо получих по e-mail. защото им писах, че пропускат да ме викат сладурите от ТЕЛК:

Лицата, придобили право на пенсия по осигурителен стаж и възраст, се преосвидетелстват от ТЕЛК само по тяхно желание.  Това става с подаване на заявление от лицето в Регионалната картотека на медицинските експертизи /РКМЕ/.
        Ако желаете преосвидетелстване от ТЕЛК, то следва да подадете заявление лично или чрез упълномощено от Вас лице в РКМЕ при Столична РЗИ. Картотеката се намира на адрес: гр. София, ул. „Иларион Макариополски” № 10. Приемното време е от 8.30 ч. до 17.00 ч., всеки работен ден.
        Моля, при подаване на заявлението да ни предоставите и копие от последното си експертно решение на ТЕЛК.

Информацията се отнася за по-възрастни болни.
Желая приятен ден!

# 205
  • София
Зара и аз това ти казах. Ако решиш обаче да се явиш на ТЕЛК отново, рискуваш да ти намалят процентите или да те обявят за здрава.

# 206
 Здравейте, ако на някоя от вас е правена двойна мастектомия, може ли да сподели ?

# 207
  • София
Аз съм с двустранна мастектомия. Споделила съм абсолютно всичко от 1-ва тема, та досега. Ако нещо конкретно те интересува, питай.

# 208
  • София
Потече ми прозрачен секрет от здравата гърда. Полудявам Sad Сега не знам нов рак ли имам, нещо свързано с кърменето ли е...спрях кърменето преди 5 месеца и половина.
Някоя от вас да е забелязвала такъв секрет при нея? Чудя се даже дали химиотерапията не прави нещо на хормоните и от там да идва и секрета. Писах до Турция, според лекаря, с който се консултирах няма място за притеснение, ама аз не мога да се успокоя, разбира се.
Възможно ли е за 2 месеца да развия нов рак и на тази гърда и то по време на химиотерапия? Правила съм няколко ехографии и на нея, ЯМР и ПЕТ скен. Всичко беше чисто преди 2 месеца.
Освен да ида да ме гледат на ехограф пак, ама не знам къде. Sad

Точно 2 мес. от операцията и на мен ми потече безцветен секрет от здравата гърда. Явно е някаква нормална реакция , незнам , но и аз доста се шашнах тогава. Както и до момонта ме приболва от време на време , даже и подмишницата .... а това преди го нямаше.

# 209
И аз съм с двойна мастектомия и импланти.

Общи условия

Активация на акаунт