София - Студентски град

• 22 846
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте!
Аз освен дивата и нейната мишка други от темичката не познавам, но с удоволствие бих пила по биричка с вас и да се запознаем   Laughing
Не знам дали успяхте да се срещнете  newsm78, ако да следващия път и аз със  вас  Simple Smile.
Ако не - хайде да организираме една среща  Joy
 Peace

# 106
  • нейде там, където ....
нееее, не можахме да пием по биричка. Аз само си търся поводи Simple Smile .Вчера празнувах рожденния ден на големия син, черпя виртуално всички, четящи тук.

# 107
  • София
Честито на патерици!
Много здраве и усмивки ви пожелаваме   bouquet
 Peace

# 108
  • нейде там, където ....
Благодаря, благодаря! До срещи по площадките

# 109
  • София
Я да драсна и аз 2 реда. И ние с Огнян сме си тук, ама се шматкаме накъдето ни падне Simple Smile Напоследък ме домързява да ходя до НСА  Embarassed признавам си честно. Може би през идната седмица ще се пробвам поне 2 дни да наобиколя НСА, ама да не се заричам  Crazy

# 110
  • нейде там, където ....
ми то мен си ме мързи перманентно, да не кажа непрекъснато. а и реме няма за разходки чак до там. висим зад 56-ти блок или до Ню Авеню.

# 111
  • София, Дървеница
Здравейте!
Върнахте ли се от провинцията като нас? И хайде пак на разходки
Обаждайте се за НСА
Поздрави!

# 112
ми аз специално съм всеки ден в НСА стига да е свястно времето де Simple Smile.
от 10 до към 13ч.
движим се в групичка, бойката е променлива, поне 2 сме Simple Smile.
и последно време висим по кафетата.

# 113
  • нейде там, където ....
Мен ме домързява да ходя там, запирам на люлките до 58-ми блок, особено ако съм само с малкия. Но ако се покаже слънце през почивните дни, ще дойдем в НСА в този часови пояс  Laughing Минаха ми изпитите, в понеделник, живот и здраве  трябва да запиша и взема настанителна заповед за следващата година.

# 114
Момичета, я кажете в кои детски градини ходят вашите деца? Доволни ли сте? Чудя се къде да запиша Андрей догодина и всякакви отзиви ще са ми от полза.  Simple Smile

# 115
  • някъде ... тук ...
Радо ходеше в 16та. Само, че заради този строеж в момента изобщо не знам дали да се засилвам след нова година да подавам молба за Гого там Confused

# 116
Благодаря ти, Ели! Мен 79-та ме интересува най-вече, защото ми е много удобна като разположение. Някой да има впечатления?

# 117
  • нейде там, където ....
Освен, че отказаха да ми приемат детето, при наличие на свободни места, щото не бил готов за градина, без да иска да го види поне, а на друга приятелка задали въпрос с какво може да помогне на градината . . Друго споделено от майки с деца там - като цяло са доволни. Имат много занимания, но за всеки гяволък се плаща - искат доста неща освен таксата.
Аз определено ще търся вариант извън Студентски град за малкия. Баткото е в 16-та. Само там се съгласиха да го вземат преди време.

# 118
Мога ли и аз да се присъединя към вашата дружинка. Живея срещу Лесо-Технически, но много често обикалям Студенски град.
Имам малка принцеса на 2 месеца. Всъщност то се вижда от лентичката ми.

# 119
заповядай, добре си ни дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт