София - Студентски град

• 22 842
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
добре дошла, Syncho.
нямаш грижи за излизането, но сега времето така се скапа, че все по рядко излизаме за дълги разходки Simple Smile.
иначе аз съм от групичката, която се мотае из НСА Simple Smile.

# 136
divata, благодаря за приветствието.
Наистина нямам познати мами тук и ми е малко тъжно от този факт. Weary
Да, времето наистина е ужасно и не е за нашите малки деца, но все пак е хубаво да знаеш, че имаш съмишленички.
Аз иначе живея в 55В.

# 137
ми недей се тъжи де, с теб съм.
ето вече имаш една позната, мен Simple Smile.
аз съм в 60Г.
ако искаш метни на лично скайп или кю и ще държим по-къса връзка, та като заизлизам да се запознаем Simple Smile.

# 138
  • На черешата
  Здравейте,
  Syncho няма да ти е трудно да си намериш приятелки тук.Повечето мами са доста дружелюбни.Ние се преместихме тук когато каката ни беше на 9 месеца и не познавахме никого,но доста бързо си намерихме приятелчета. Hug

# 139
Моми4ета въпрос: Детска градина номер 20 зад студентска п-ка ли се намира? newsm78
И въобще кога трябва да се подават  документи, като ние сме на 3 месеца?  #Crazy
Вие в коя детска си давате децата?
 newsm78

# 140
  • някъде ... тук ...
Зад Студентска поликлиника е Детска ясла 69. Гого ходи там, там е бил и Ради на ясла.
Документи се подават след 1 януари и молбата важи за съответната година.
Иначе 20та градина не е ли в Люлин newsm78
79 ОДЗ е до зала Христо Ботев, 16 ОДЗ е на следващата спирка по посока Зимния дворец, а 22 ДЯ е до 14 блок.

# 141
Зад Студентска поликлиника е Детска ясла 69. Гого ходи там, там е бил и Ради на ясла.
Документи се подават след 1 януари и молбата важи за съответната година.
Иначе 20та градина не е ли в Люлин newsm78
79 ОДЗ е до зала Христо Ботев, 16 ОДЗ е на следващата спирка по посока Зимния дворец, а 22 ДЯ е до 14 блок.
Mного балгодаря. Значи за 69 ясла е ставало на въпрос. Аз защо съм чула 20, да ме питаш????

# 142
  • нейде там, където ....
Diva, не точно, ама нещо като по съребрена линия ми иде от там.  Laughing Харесва ми, но единственото общо между мен и Монтана остана една пуста къщица в красиво селце от околията. Може да се ползва за база при зимна почивка, но кога ще правим ремонт се не знае.  Впрочем, ако съдя по сроковете, с които движихме ремонта тук....... за внуците може да претнем една читава стаичка  hahaha
И хубави хора има иначе, знам си аз.

Ф., ще видиш ти, като ви дойдем на гости с проекто договора. By the way, ама съученика на щерка ти се интересува от извънкласните й занимания и иска да ходи и той, където ходи тя....хммм

# 143
  • На черешата

Ф., ще видиш ти, като ви дойдем на гости с проекто договора. By the way, ама съученика на щерка ти се интересува от извънкласните й занимания и иска да ходи и той, където ходи тя....хммм

Ако вземеш и да уточниш за коя щерка говориш цена няма да имаш. Joy Joy JoyМалката иска да поканим Петьо на гости да си играят,много го харесва тоя твой син. Whistling

# 144

Ако вземеш и да уточниш за коя щерка говориш цена няма да имаш. Joy Joy JoyМалката иска да поканим Петьо на гости да си играят,много го харесва тоя твой син. Whistling

ахам, и на мен не ми стана ясно.
със сигурност не е моята щерка, няма годинка още  Laughing.
jd, ми съжалявам, но от монтанския форум ме усведомиха, че си градска, та затова се закачих.
за гости, немаш грижа, но аз толкова рядко се прибирам вкъщи, че надали ще се договорим Simple Smile.

# 145
  • нейде там, където ....

Как коя - ми тая, дето са съученици ... към нея проявявваме интерес ... засега ...  ooooh!

Diva, наистина имам род в този край, при това, май голям. Надявах се и братовчедка някоя да срещна, че и дружки да намеря, на почивка като ходим, но се провалиха плановете и затова не влизам там вече. Ще си проличи от кога не съм стъпвала в Монтана. Аз толкова и из Студентски град излизам напоследък Sad

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 03:38 от jd

# 146
  • София/Благоевград
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате гинеколог в района на студ.град/за диагностициране и следене на брлеменност/? Предварително благодаря!!

# 147
  • На черешата
 Ми,те в Студентска поликлиника са само две  newsm78,аз там ходех колкото да си получа документите накрая. ConfusedИначе на частен.

# 148
Здравейте мами,

да се представя - чакам бебче през март и тогава живот и здраве планираме да живеем вече в новият ни апартамент / на улицата с посолствата - не знам още как се води адреса/.Та въпроса ми е за jp и педиатър в района? Ще съм ви благодарна ако ми препоръчате.

Весели празници с малките разбойнаци Hug

# 149
  • София
Ами моята лична лекарка не става. Даже все се заричам, че ще я сменя. Добре, че имам допълнително здравно осигуряване в "Закрила", та не разчитам на нея.
Педиатърката ни е д-р Иванова от "Сана"- до вход на Студентска поликлиника. Не е лоша, но не бих ти я препоръчала, защото е претоварена и там малко бебетата са на килограм  #Crazy. Не може да обърне много внимание и се чака минимум по един час...

Общи условия

Активация на акаунт