Отговори
# 405
  • Сливен
Познах за драмата - голям рев беше сутринта. Ние имахме и случка снощи - падна от една люлка на ръката си, ходихме до спешното, не е счупена, но явно си я болеше доста сериозно, плака, засини се , аз се уплаших, ревах и аз - а бе ужасно беше. Днес уж вече нищо и няма, но ако не беше това, че ще стане месец откакто не е ходила на градина и трябваше да правим всичките изследвания, нямаше да я пусна. Не знам от бременните хормони ли е, но напоследък такива неща много ми влияят, рева с нея и аз, а с Алекс за всичко реагирах по-хладнокръвно. Вместо с второто да съм по-спокойна  Embarassed
Вчера започнах с шетането, днес продължавам, че утре като дойде свеки не знам дали ще успея.
Прахче, бързо оздравяване и на вас  Hug

# 406
  • Sydney
roxanna те тези падания/удряния май на нас ни влияят повече от колкото на тях...
danaeka защото реално ние не сме били в Шумен, а в Нови пазар Wink
Flower Fairy може и тва да е... климатик-жега-климатик-жега ииии  Crazy дано да мине бързо зъбната истерия, е мн кофти  Hug

# 407
  • shumen
Рокси,ооф,това с падането е направо ужас.Моя снощи още с излизането от входа взе 3 стъпала с главата надолу и ми изкара акъла.
Бени,,то е близко Шумен-Нови Пазар.Ако сте били за повече време е можело да се обадиш да се видим.
Дано Ема е добре все пак.
Дени днеска нищо му нямаше и си го пуснах на ясла.Явно снощи е било нещо инцидентно или от храната това болене на коремчето.

# 408
  • Сливен
Ох, сега я взех, ръката и е много отекла, на едно място е посиняло, а сутринта не беше така  Sad.

# 409
  • В къщурката на хълма на феите
Рокси вероятно от топлото и това, че ръчичката на Ивка е висяла надолу цял ден .. ако даде сложи компрес от реванол и/или лед за отока .. ама да знаеш, че от леда боли Whistling

# 410
  • NE
Аз за синьо съм доволна от мехлемчетата с Арника като Арнигел. Нашето е това и пак върши работа. Давам и Арника Монтана при болка.

# 411
  • Сливен
Меци, най-вероятно си права за увеличения оток - днес не ми дава да и сложа нищо. Иначе синьото не е много - на цепката между палеца и показалеца. Определено избягва да си използва дясната ръка и утре няма да я водя на ДГ.

# 412
Цветенце мислиш ли, че арнигела ще помогне при такъв голям оток!? И на мен ми мина през ума, но реших, че няма да е ефективен Thinking

# 413
  • София
Арнигела не пречи и мисля,че помогна на Жорко с огромния хематом на главата. Толкова голям беше, че все едно имаше втора поникнала глава...хората го съжаляваха, а някои даже се разплакваха  на гледката. .

# 414
Магнитче какъв е бил тоя хематом  Shocked

# 415
  • София
Беше на година и 4 месеца и падна от спалнята докато спи на глава.
Звука от удара беше страшен.  Подут се почти 24 часа след падането. Водихме го в Пирогов. .имаше съмнения за фрактура. ..но нямаше слава Богу.

# 416
  • NE
Меци Аз мазах половината лице на Вилито като падна от 4 стъпала. Вярно, че падна на настилка, ама половината му лице се поду. Мазах на два пъти и на сутринта имаше само натъртено, но трябва да се действа веднага иначе няма смисъл.

# 417
  • shumen
Меци,аз също съм доволна от арнигела.Мажа със него и рани,и оток.
Рокси,явно е боли на Ивка дясната ръчичка и затова избягва да я използва.Дано и мине скоро и да няма повече такива инциденти.
При нас днеска и през деня е имало рев.Тази вечер като да го взимам ми казаха,че от време на време се сещал нещо и започвал да реве.

# 418
Цветенце оня ден Ема си размаза главата в един перваз и още преди да я вдигна от земята вече беше почнала да се подува и посинява - намазах с арнигела и сутринта имаше само леко по-розова точка, обаче Рокси каза, че са се ударили предния ден .. то не е ли вече късно?!

# 419
  • NE
Меци Права си, веднага трябва да се намаже. Ако стане синьо няма къде да се разнесе. Аз намазах Вилито след като го изкъпах, но беше си още червено и подуто без синьо. Мисля, че арнито не става и при открити рани.
Мисълта ми беше, че арниката навреме много помага. Поне при ревльо като моя, който реве и посинява от всичко.

Общи условия

Активация на акаунт