Отговори
# 435
  • Сливен
Не ми остана време вчера да пиша - правихме снимка, нищо и няма, днес вече и отокът е доста намалял, само синьото става все по-гадно, ама то е така със синините, колкото повече минава става по-отвратително на вид. Държа се много добре на рентгена - сама влезе и направи всичко, което беше нужно, похвалиха я, че е много смела. Аз нямаше как да вляза, защото съм бременна.

# 436
  • В къщурката на хълма на феите
Алекс климатиците "пазят" какви ли не неща в себе си, вкл. и болестотворни бактерии .. трябва да се почистват минимум веднъж в месеца, както тези в колата, така и тези в къщи .. аз затова забранявам да се пуска климатика в къщи, понеже освен всичко друго голямата температурна разлика между околната среда навън и тази в къщи, благоприятства ентероколити и пр. заболявания от този сорт Peace
Рокси браво на смелата Ивка .. хубаво е, че ръчичката е добре .. пък синьото ще мине и замине ..

вчера водихме Ема тук при една лекарка, специализиран хомеопат /на много мои познати им помогна и то не само по внушение/ .. след обстоен преглед й изписа индивидуална схема с 10 различни препаратчета, които да пием 2 месеца, после вероятно пак ще идем да види какво е положението .. и Мецан завлякох и той получи 5 различни илача по индивидуална схема .. започнахме още от тази сутрин с тях .. освен това лекарката спря ериуса /като й казах колко време сме го пили само дето не й паднаха очите на жената/, освен това каза нещо много интересно - че дългия прием на антихистамини убива полезните бактерии в стомашночревния тракт и в общи линии скапва имунитета /нали се сещате колко очарована останах от тази информация Confused / .. отделно даде препоръка и сингулера да спрем постепенно - първоначално една седмица да го пием през ден, следващата през два, по-следващата през три и т.н. .. забравих да я питам за черния бъз, но него не смятам да го спирам .. ако сме здрави, утре си отиваме на село да правим компоти и междувременно ще прегледам какво е положението на тазгодишния бъз покрай реката и ако е почнал да зрее, смятам да го опощя цеееелия и да го сложа в буркани Flutter Mr. Green

# 437
  • shumen
Алексче,може и от климатика в колата да е.Дано се размине само със сопол Ели и да се оправи скоро.
Рокси,браво на смелата Ивка.Моето от една лепенка пищи и не дава да му сложа като падне,а ако трябва нещо такова не знам какво чудо ще е.
Меци,внимавай,че много змии и кърлежи има по селата.Поне така чух от позната,но не знам колко е вярно.
На нас тази сутрин ни зарадваха,че децата набор 2012 на неработещи родители ще се изписват от яслата от 01.09.
Поспаланче,как сте?Не си писала отдавна.Взехте ли си батко Слав или още е при баба на гости?
Птетьофка,и тя нещо ми се губи.

# 438
  • NE
Как така ще се изписват?  newsm78

# 439
  • Велико Търново
Алексче, според мен е слънчева алергия. Аз така се бях обринала, но по деколтето - ситни червени пъпчици.
Рокси, хубаво е, че няма нищо по-сериозно.  Hug
Мецанке, дано и вие останете доволни от тази хомеопатка.  Hug

Тони от няколко дни е влязла в ужасна фаза - за всичко реве. Даже и за нищо. Вчера, например, аз режа зелен боб, а тя ме хванала за крака и реве/крещи, колкото може. И така е по цял ден. Та се чудя дали моментът е подходящ за вкарване на някаква дисциплина или все още е рано и нищо няма да постигна?

# 440
  • shumen
Цвете,ами освобождават ги от яслата от 01.09,а от 14.09.тръгват на детска градина.
Яже,може да опиташ да вкараш някаква дисциплина вече,но не е сигурно,че ще постигнеш нещо.
Аз съм бясна направо днеска.Тази вечер го взех изподран от яслата целия и като ги питах не са ли видели ми казаха,че в момента били 18 деца,а от другата седмица се очаквало да са над 20.

# 441
  • NE
Дани Все забравям, че сте за детска градина. А това с многото деца не е оправдание, че не са обърнали внимание, че някое тормози друго.  Naughty
Алексче Оправяйте се. Hug Да не правиш алергия наистина?

# 442
Аз Ивейн съм я почнала с дисциплината и факт е , че слуша мен повече от баща си. Например в парка като я викна аз винаги идва , при баща си търчи в обратна посока и се хили. Просто казвам нещо категорично с ясен тон и не позволявам да се случи обратното и толкоз, в това се изразява дисциплината. Е сега за мрънкане не виждам как ще вкараш дисциплина, щом мрънка значи детето го тормози нещо, най-вероятно му е скучно?

Аз като готвя на Ивейн и изсипвам да рисува на пода на един кадастрон лист и отива доста време/има детски боички и фулмастери, които са безвредни и не оставят следи/ или сега и взех един детска мозайка, много се забавлява с него и в същото време развива фината моторика, може да пробваш

И още нещо се сетих, което ги забавлява много, те обичат в тази възраст да сортират и да работят имено за фината моторика. Взимам 2 малки бурканчета и в едното наливам от по-големият боб/аз даже го оцветих в различни цветове, ама и неоцветен става/. Та наливаш бобчетата в едното бурканче и показваш, да се прехвърлят в другото/аз ползвам бурканчета с широко гърло, може и с чашки или купички по-дълбоки/ И оставяш и гледаш, как прехвърля боб от единият буркан в другият  Mr. Green бая време може да откара, особено ако се сети,като свърши да започне пак от единият в другият  Wink

Ей такъв ни е комплекта за рисуване нещо не мога да го намеря в интернет магазин, но ако не го откриеш и решиш да взимаш , мога да съдействам/купих го от детско магазинче, тук в квартала/

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 08:29 от Звезден^Прах

# 443
  • NE
Яже Ако плаче непрекъснато вероятно е или зъбче или жега или просто желание да се докопа до това, което ти държиш. Редовно реве от затворена врата (винаги сме го взимали с нас и не го оставяме, ама на), ако държа забранен предмет като нож или ако не успее да докопа каната за кафе. Играчки бол, но тези моменти е трудно да ги избягвам.

# 444
  • shumen
Цвете,и аз мисля,че не е оправдание това,че са много деца и не могат да ги опазят,но за тях е.
Яже,може да навлизате и в периода на ужасните две.Дени точно на тази възраст започна да реве и се тръшка за всичко,което не е по неговата.
П.С.Ние днеска имахме неканен гост.Баща му се сетил,че има син и сутринта се обади,че бил в града и искал да го види.Дойде,видя го,купи му пак един куп боклуци и си замина.По 4-5 месеца не идва и не се сеща,че има син и изведнъж ми се натриса.Е,направо ми идва в повече така.

# 445
  • до едно тепе
Тук съм. Наглеждам ви, но не ми оставаше време да пиша. Слав си е вкъщи. Малка лудница е сега. Преди 2-3 дена беше голяма лудница. Поразлигавил се е, но се надявам да влезе в пътя скоро Rolling Eyes
Баща ми беше тук да види беба. Абе веселба от всякъде Whistling
Слагам ви виртуална почерпка за месечинката на Бубето Laughing
Скрит текст:
Отивам да спя,че утре ме чака напрегнат и дълъг ден. Ще стягам багажа за малка семейна почивка, която силно се надявам да не се окаже тотален провал Rolling Eyes Е поне ще сме наблизо, ако се наложи да се приберем набързо Crazy

# 446
  • shumen
Поспаланче,честита месечинка на Бубето.Да е жива и здрава и много да Ви радва.
Дано си изкарате хубаво на почивката и не се окаже провал.
Ние след малко изчезваме с малчо на разходка.Като се приберем ще го пострижа малко,че много му е пораснала косата.

# 447
  • Варна
Добро утро !
Завърнахме се от " почивката " и от днес сме пак двамата самички.
Насето вече си казва като ще върши голямата работа, но не иска в гърнето  Mr. Green
Поспаланче, честита ви 1 - ва месечинка !

# 448
  • shumen
Арвенче,браво на Насето.Дано започне да си върши работата вече в гърнето.

# 449
  • NE
Арвенче Ще му дойде музата на Насето. Не губи надежда. Hug
Поспаланчо Честита месечинка на Бубетои тук!  bouquet

Ние вчера водихме по нощите Вилито до мидената ферма и много слуша.

Общи условия

Активация на акаунт