Отговори
# 450
  • София
Добро утро,
Ние се приготвяме за потегляне към София. А от утре и на работа. Мина и замина почивката без да я усетя.
Поспаланче, честита месечинка.
Арвенче, браво на Насето. Скоро ще започне да сяда на гърнето.
Дани, не се ядосвай. Важното е че пак се е усетил и е дошъл.

# 451
  • При моето слънце
Привет и от нас  Hug
Поспаланчо, честита 1ва месечинка на Бубето   bouquet
Браво на Насето и на Вилито  Heart Eyes
Алексче, за жалост винаги броените почивни дни минават неусетно, спорен ден утре  Hug
Ние сме добре, Гого расте, Мишо не слуша, ММ е за риба  Mr. Green Утре чакам сестра ми с племенницата да ни дойдат на гости. Нямам търпение да ги гушна, защото не съм го правила от 2 години. Резервирахме си и почивка в Царево и от сега се настройвам позитивно, защото ще е много "весело" (4ма възрастни и 5 деца)  Crazy
Хубава неделя на всички  Hug

# 452
  • София
Привет. Stuck Out Tongue Winking Eye
Приемате ли новообебили се попълнения? Mr. Green
Поспалане, честита месечинка на малката буболечка, какви бузи е отпрала. Heart Eyes
Петьофи, разкошни деца имаш, просто красота. Heart Eyes
Вилито и той има вид на момченце вече, а не на бебе и Влади хубавец....абе кой от кой по-хубав. Heart Eyes Сложих и аз снимчица на беборан. Heart Eyes
От вчера сме си вкъщи, Тедко ми е с Т., болки във главата и врата, сега и със разстройство... ooooh!
Беборан се оказа голям гладник, явно неслучайно бях толкова гладна през цялата бременност само за храна мислех. Laughing Има страхотен сукателен рефлекс, викаме му смукача  Mr. Green...обаче на мен или ми е малко кърмата или не са отпушени всички каналчета, не знам вече какво да си мисля. След висене по час и половина-два на гърдите ми яде и добавка 30мл, даже и тя не му стига понякога. Реве си от глад още в болницата, там на втория ден ме накараха да му дам добавка и наистина е много спокоен като е наяден. Simple Smile Досега се цедих, след като е ял преди половин-един час с много зор изкарах 20мл., видях че само от едно-две места тече. Със Тедко направо ми подгизваха дрехите, сега това липсва или аз не го усещам, гърдите ми изглеждат пълни а след сукане не спадат.....не знам какво да си мисля и да пробвам  Rolling Eyes. Лецитин, сминдух? Отворена съм за всякакви съвети.

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 12:03 от ANI BANI

# 453
  • При моето слънце
Ани, благодаря  Blush и твоите са прекрасни. Въобще всички са едни прекрасни душички  Hug
За кърмата и аз бях така, изобщо не си усетих гърдите препълнени, но пък има. Не знам как, но на мен ми помага много смути от банан, авокадо и малко мед, както и лактогонния чай. Смутито си го разреждам с вода или мляко и си го правя около 1 л. Правила съм сравнение, ако не го пия, малкият е много по-неспокоен. Също ям овесени ядки за закуска. Аз лично нямам нерви да цедя и досега съм го правила 2-3 пъти, когато сме излизали вечерта.

# 454
  • NE
Ани Аз ще дам акъл да пиеш много течности, а и 20 мл. са ок ако е още коластра. Пробвай и чая на Хип за лактация. На мен ми действаше добре. Само не се шашкай. Пък нали знаеш, че това колко ще измуче бебето е в пъти повече от помпата. Аз още пазя от седмица изцеждане ужасна неприязъм към нея.

# 455
  • София
Не знам, явно сравнявам с първият път, а то общо няма изобщо. Тогава на втория ден ми слезе кърмата и течах като из ведро, а сега и след 2 часа висене на гърдите ми пищи като заклан. Sad
Течности пия и то много, на кърмене изпивам по половин литър, но то ми се пие.

# 456
  • NE
Първия път много бързо ти е слязля кърмата и затова. На мен ми слезе около 6-7 ден и се почна здравото кърмене.

# 457
Петьофка, в момента сме в Царево ние - червен флаг и много силен вятър, дано се оправи времето.
Поспаланче, честита ви първа месечинка.
Ани - много сурови орехи и варено жито за кърма. Също и специалния чай за кърмачки от Билкова аптека.
Нямаме нет в хотела, пиша от мобилния на тел., затова и толкова жа кратко Simple Smile

# 458
  • Северозапада
Ани, добре дошли с новото попълнение! Аз бих казала, че Лецитина също би помогнал. Пак добре, че бебко суче, защото София се отказваше след 3-тото дръпване "на празно". Мисля, че скоро ще наваксаш количествата. Бързо оздравяване на баткото!
Честита първа месечинка на Бубето!
Яже, според мен Тони търси компания и внимание. Не защото не и го даваш, а защото е свикнала. София е същата. Като върша нещо, ако е възможно, гледам да я включвам. Не винаги игрите и отвличат вниманието. Понякога, докато режа, готвя и т.н., я слагам на столчето и и давам зеленчуци, да чисти боб, ориз, леща, купа и лъжица, за да бърка, бърка в моите тенджери, купи и т.н, иначе няма оправия, виси ми на крака и крещи. София също така е свикнала да си прави каквото иска, защото не е "трудно" дете и рядко се налага да забраняваме и да правим забележки, и когато се наложи вдига врява и реве с цяло гърло.

# 459
  • При моето слънце
Моме, мерси за инфото. Ние ще ходим в края на месеца, та се надявам дотогава да се оправи морето, макар че аз предпочитам басейните, в морето влизам, колкото да кажа, че съм се топнала.
Аз май мога да се "похваля" с първото обръщане от гръб по корем. Диването се обърна спейки и продължава да спи  Crazy

# 460
  • София
Мерси момичета, знаех си че мога да разчитам на вас. Heart Eyes Поуспокоих се. Hug
Моме, приятно изкарване и добро време.
Петьофка, браво на младежа.Днешните бебета май са много по-напред в материала, като гледам Марти как отсега си държи главата.

# 461
  • NE
Ани Вярвай, че щом веднъж си кърмила ще успееш и сега. Hug Важно е да си ларж, че всички страхове се отразяват върху лактацията. Давай на Марти за суче често и млякото само ще дойде. Peace

Днес дадох АМ на Вилито за да го "уча" и познайте - изплю го с възмутен поглед тип "какво си мислиш, че ми даваш". Доста наблегна на пюретата и не ми пука вече.

# 462
  • При моето слънце
Фея, а защо изобщо му предлагаш АМ? Не е ли достатъчно голям, че да яде вече само човешка храна и да се опиташ да го отбиеш заради връщането ти на работа? При положение че досега не е пил, надали ще пропие  newsm78
Личи ли си, че ми е скучно  Mr. Green Малкият спи, големият ми мие чиниите, а мен ме е страх да стана от компа, за да видя какво е сътворил  Joy

# 463
И мойто се запозна с АМ след годината - трябваше да го отбия,  а заради алергията не може да пие кисело мляко. Много си харесва Фризолака, чака го с нетърпение.

# 464
  • NE
Всъщност май ще мине без АМ, ама викам като ме няма да пие. Вече давам и прясно мляко в картофено пюре, но като цяло не обича кисело или прясно мляко или не му е захаресвало още.

Общи условия

Активация на акаунт