Отговори
# 465
  • до едно тепе
Ани добре дошли сте с Марти тук. Hug Пробвай с топли компреси преди кърмене освен останалите съвети на момичетата. Иначе и при мен имаше разлика сега с кърменето. Малката засука много по-добре от батко си, но кърмата си ми слезе пак на третия ден вечерта. Гърдите ми текоха може би 2 седмици и омекнаха, за разлика от предния път когато текох с месеци. Сега рядко теквам Whistling Рядко стават и твърди, само когато не е сукала повечко време, че тя пък понякога си прави паузи от 5 часа нощем. Спокойствие и ще се справите. Бързо да оздравява баткото Hug

# 466
  • Sydney
pospalancho Честита месечинка на Бубче Simple Smile
ANI BANI добре дошли Simple Smile

# 467
  • София
Здравейтееее,
Ние най накрая се прибрахме. Оправихме багажа и сега почивам.
А от утре отново старото ежедневие - на работа, на ясла...
Ние бяхме в Арапя и вечер ходихме до Царево. Много готино и спокойно място.

# 468
  • shumen
Ани,добре дошла с Марти тук.
Алекче,добре се завърнали.
Моме,днеска една позната се върнаха от Обзор и каза,че 3 дни как са били там е било все така.Много силен вятър и червен флаг и големи вълни и не са влизали във водата.
Поспаланче,как изкарахте днеска разходката?Слушаха ли децата?
Аз утре съм решила,че ще си оставя малчо в нас и ще сме по магазините,че да започваме да се приготвяме за ДГ.

# 469
  • Велико Търново
Най-вероятно наистина й е скучно. Опитвам се да играем на нещо по-различно, но пък и домакинската работа все мен чака.
Прахче, тази мозайка и бобчета силно ме притесняват. Не се ли страхуваш, че ще ги налапа и глътне? А боичките и от стени и дивани ли се чистят?
Поспаланче, честита ви месечинка!  Hug И приятна почивка!
Ани, добре сте дошли!  Hug Както са ти казали и другите момичета това, което си изцедила с помпата изобщо не е показателно за количеството, което реално бебето изсмуква. Аз повече от няколко капки не успявах да изпомпя. Предлагай честичко да суче и ще се нормализират нещата  Hug Аз останах много доволна от сминдуха.
Феичка, аз се отказах да уча тепърва Тони на АМ като я отбивах.

# 470
  • NE
И аз нещо давам назад с АМ май. Пробвах, но щом няма желание няма да го насилвам.

То морето е неспокойно от сума ти време. Tired Колко жертви взе с това мъртво вълнение. ooooh!

# 471
  • В къщурката на хълма на феите
И аз нещо давам назад с АМ май.
защо сама си слагаш таралеж в гащите .. първо да минете през гадния период на отбиването, па после и през отказване от АМ .. седи си на дупето и се отбивйте бавно и полека и хич не се занимавай с АМ ..

2 дни бяхме на село и просто все едно отглеждах индианец .. не се спря тва дете по никой параграф .. изяде на едно дърво прасковите, помага да правим компоти /представяйте си - ние се опитваме да правим компоти, пък тя се плеска колкото може повече Mr. Green /, игра, пя, скача, дивя .. вчера следобяд беше нещастна, че се прибираме, а тази сутрин още по-нещастна, че е на градина .. два дена живях спокойно, че няма да лепнем отнякъде незнаен вирус или друга гадост - да знаете много хубаво усещане .. от известно време обмислях вместо да си търсим апартамент в града, дали да не се насочим към някое от близките до града села, но май вече твърдо ще почна да агитирам мъжа ми в тази насока .. освен, че е по-спокойно и като гледах как Ема дивя на тифирич - вероятно много повече си струва този вариант, отколкото другия ..

# 472
  • shumen
Цвете,не ти трябва да даваш АМ щом досега не е пил.
Меци,и аз предпочитам къща на село.Там е по-спокойно и за децата,а и им харесва.
Аз май ще си оставя малчо в нас тази седмица цялата,а не само днеска,че в Неделя сме канени на кръщене на едно приятелско семейство.И в този ред на мисли трябва ли да купувам подарък за детето и какво да е?

# 473
Трябва, да, даже за мен подаръкът трябва да е "по-голям", отколкото за рожден ден.
Като заговорихме за АМ, да питам с какво замествате млечните при децата с АБКМ?

# 474
Дани в нашия край, кръстниците купуват златен медальон с Богородица като закрилница на децата, другите купуват каквото решат .. аз за кръщенето на Ема не съм упоменавала нищо конкретно - хората подариха все златни неща - гривни, обеци, синджир .. скътала съм ги и като порасне, ще й ги дам да ги носи - все пак са нейни ..

# 475
Честита първа месечинка на адашчето и добре дошъл на Марти вкъщи при бате  Heart Eyes

# 476
  • София
Добро утро,

Магнитче, грам не се мори да даваш АМ, както каза Меца след това ще се кахъриш как и него да махнеш. Нашето след 2 седмици без АМ снощи пак се сети за него и си го търсеше.

Мец, я моля те, ми дай координатите на този хомеопат където сте ходили. Една приятелка иска да заведе детето си и при Вас ще им е по удобно като дестинация. На детето на 4 г. са му махнали 3-тата сливица, но проблемите и хъркането продължават.....и сега искат да махат и другите. А тя не е ОК, та ако може с хомеопатия да опитат да овладеят положението.

Дани, подарък най добре нещо златно.....ние за нашето кръщене искахме дрешки или пари.

# 477
Алекс координатите са:

Скрит текст:
д-р Цонка Казийска, гр. Стара Загора, ул. ”Евлоги Георгиев” № 66 тел.: 042 60 07 06, GSM: 0888636008

за стационарния телефон не знам дали е актуален - в смисъл дадоха ми го, но аз звъних само на мобилния .. много бързичко дава часове жената - аз се обадих на единия ден и ни записа за другия .. предполагам, че дори и без час да отидат, пак няма да е проблем и ще ги приеме ..

# 478
  • София
Алекс аз още кърмя ....в интерес на истината си мислех за АМ дали би спрял нощните похождения.
Мен лично даването на АМ не ме притеснява. ..Жорко сам го отказа.

# 479
На Лия ноктите на палците на краката са много зле. Нокътя е като с гъбички и се сцепен на две. Не боли, но не е и приятна гледка. Свекървата вика да я водя на кожен  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт