Отговори
# 480
  • NE
Сигме На Вилито също са нацепени от раждането ноктетата и аз се замислям. Thinking
Меци Така ще направя. Все повече почвам да се навивам да си гледам детето без да спазвам правила и привички. Той не е близвал АМ с желание май никога. Дори когато го оставих на месец зареди операцията ми пак не ядеше с лекота АМ, а беше едно парче месо. Ще го оставя на това, което съм въвела. Без това и кисело мляко не иска, явно зареди вкуса. Сега въвеждам прясното мляко в пюре от картофи, както ние си го ядем и ако минава в десерти това ще му е до следващото му решение. Аз съм си решила да си запазя кърменето след като тръгна на работа. Денем все по-малко ме търси, но вечер си го иска и няма да го лишавам. Без това такъв вариант ми е по-удачен от рязкото отказване.
Иначе много наши приятелски семейства си купиха изгодно по една къщичка в някое близко село до техните градове и много са доволни.

Сега да ви кажа как Вилито се научи да спи на леглото. Няма събуждане, няма нищо. Е случва се 1-2 пъти да се разбужда, но след 5 мин. отнася плувката. Извода ... не иска кошарата. Crazy Логично щом там няма място да се търкаля. Щом се наспивам не е проблем. Blush

# 481
  • София
Алекс координатите са:

Скрит текст:
д-р Цонка Казийска, гр. Стара Загора, ул. ”Евлоги Георгиев” № 66 тел.: 042 60 07 06, GSM: 0888636008

за стационарния телефон не знам дали е актуален - в смисъл дадоха ми го, но аз звъних само на мобилния .. много бързичко дава часове жената - аз се обадих на единия ден и ни записа за другия .. предполагам, че дори и без час да отидат, пак няма да е проблем и ще ги приеме ..

Мнооого ти  благодаря. Ще и ги дам. Дано им помогне.

Алекс аз още кърмя ....в интерес на истината си мислех за АМ дали би спрял нощните похождения.
Мен лично даването на АМ не ме притеснява. ..Жорко сам го отказа.

Оффф извинявай.....нещо още не съм се събудила.

Цвете, и според мен като Меци не насилвай и си продължи лека по лека с отбиването. То детето ако има нужда от мляко само ще си покаже, а и според мен можеш да предложиш кисело.

Сигме, да не е от някои обувки? А педито видя ли ги?

# 482
  • В къщурката на хълма на феите
Цвете аз и преди съм казвала, че Ема не е захранвана по никаква схема .. спазвах долу горе някакъв порядък за внасяне на храни - не много често нова храна и обикновено сезонна, без да прекалявам с жълтъка и месото .. намерих нейните начини да приема храна без тя да е на пюре .. примерно Ема и до ден днешен не яде варени яйца - в смисъл много обича да ги бори, но не и да ги яде, обаче ако ги направя по панагюрски, изяжда по 2 цели яйца с кисело мляко и хляб .. месо готвено не яде - аз го вкарах като бульон с хлебче, след това малки парченца, най-вече печено .. плодове и зеленчуци - задължително сурови - домати и краставици почнах да давам още преди годинката и нищо й няма на Ема .. плодове обича предимно такива, които може да държи в ръка - диня и пъпеш примерно не хапва, щото не може да ги държи в ръка без да се оплеска до ушите .. от плодовете единствествено тиква яде печена и то щото ние я правим с пелте от дюли и става много ароматно .. кисело мляко яде, ама не помня покрай какво го заобича иначе в началото и тя се мусеше .. прясно мляко давам под формата на мляко с ориз, застройка на супа, бисквитена торта .. да ти кажа отне ми мнооого време да открия как да предлагам храната, така че Ема да поиска да я яде и да й е вкусно ..
Сигме а как й миришат крачетата .. щото примерно и на Ема й беше един такъв странен нокътя, ама израстна и се появи съвсем нормално нокътче отдолу, та си мисля, че това беше просто някакъв бракуван нокът дето трябваше да израсте .. друго за което се сещам е от обувките нещо да й притиска и да й прави проблем ..

# 483
Мислех и аз че е от обувките, но в момента носи 25 номер. Има място бая отпред, че и без това палеца и е бая по дълъг от другите. Днес ако мога ще ида на обяд при лекарката да взема направление за кожен и да я заведа.

# 484
Сигме то зависи от модела - то пак може да има много място напред, но отгоре свободни ли са  .. ако нокътчето се търка нон-стоп в обувката и от това може да е Peace

# 485
Остава място изодсекъде  Mr. Green

# 486
АМ, още давам, моята не обича кисело мляко, прясно пиеше, но сега го отказа.
За кръщене, на малката кръстниците й подариха златно колие с кръстче и много дрехи  Simple Smile По-близките златни обеци, а останалите играчка и пари  Simple Smile
Аз мисля, че най-добре е да дадете пари, лично мое мнение, а и аз така предпочитах за кръщенето, който ме е питал това казвах  Simple Smile На пролет последно бяхме на кръщене, ние и повечето хора дадоха пари  Simple Smile
Аз пък не обичам да ходя на село, обаче малката обича, така че ходим и много беснее там   Simple Smile

# 487
  • NE
Меци Много си права. Като почнах по-леките храни и яде с охота. Давам каквото минава и си свиркам. Още не смее да дъвче освен хляб, но ако пожелае му давам каквото поиска. С думи прости каквото пожелае.
Алексче КМ не се яде, но предполагам че ще му дойде момента и на него.

# 488
  • София
Цвете, все ще му дойде времето и ще прояде КМ.
Иначе захранването беше много трудно заради тази реакция към картофа.....всичко аз и правех и яко трудно ми беше, но после всичко се нареди. Сега до преди морето с мъка ядеше. На морето хапваше само пържени картофи, ориз, диня, пъпеш, домат, краставица.
Снощи за първи път яде с охота и тя сама си поиска дроб сърма. Изяде си цялата паничка без проблем, а преди това грам не желаеше дори да опита.
Явно и дойде в повече промяната - море, при свекитата.....Надявам се и днес в яслата да хапне нормално, че много ми е тъпо така да хапва по малко и да ходя след нея и да я моля.
Но видях, че и от молене и ходене и да стават нещата на сила, не се получава и даже по зле става.

# 489
Алекс аз като видя, че храненето ще е от проблематичните, я питам мойта хубавица къде иска да седнем да ядем и като тя си каже, ако ще на челна стойка да е - яде .. иначе са големи капризи .. пък аз вече наистина просто нямам нерви за такива неща ..

# 490
  • София
Алекс аз като видя, че храненето ще е от проблематичните, я питам мойта хубавица къде иска да седнем да ядем и като тя си каже, ако ще на челна стойка да е - яде .. иначе са големи капризи .. пък аз вече наистина просто нямам нерви за такива неща ..

Ами нашата просто нищо не искаше. Нито да гледа детски, нито навън на заведение, нито с друго дете. Просто категорично отказваше. По някое време като и прегладнее задника се сещаше и идваше и хапваше по малко и това беше. Направо незнам как изкара 1 седмица, почти на "фотосинтеза". Но щом снощи започна да яде се успокоих.
Явно са и дошли в повече емоциите и промените. А и свекито постоянно ходеше след нея и я караше да яде, та може и до някъде от инат да го правеше.
Иначе аз нерви за молене и кланяне.....яко се изнервям и просто не искам защото съм способна да се разкрещя и да я набия. А с викане или бой няма да започне да яде.

# 491
  • Варна
Моето дете, когато не си е вкъщи не яде . С триста зора успявам да пробутам някое пюре, плод или зеленчук и хляб . Докато бяхме на село беше така, сега и на почивката беше същата работа . В момента, в който се прибрахме вкъщи, започна да се храни  Crazy

# 492
Скрит текст:
Най-вероятно наистина й е скучно. Опитвам се да играем на нещо по-различно, но пък и домакинската работа все мен чака.
Прахче, тази мозайка и бобчета силно ме притесняват. Не се ли страхуваш, че ще ги налапа и глътне? А боичките и от стени и дивани ли се чистят?
Поспаланче, честита ви месечинка!  Hug И приятна почивка!
Ани, добре сте дошли!  Hug Както са ти казали и другите момичета това, което си изцедила с помпата изобщо не е показателно за количеството, което реално бебето изсмуква. Аз повече от няколко капки не успявах да изпомпя. Предлагай честичко да суче и ще се нормализират нещата  Hug Аз останах много доволна от сминдуха.
Феичка, аз се отказах да уча тепърва Тони на АМ като я отбивах.

Не, на тази възраст дори и да лапнат ги въртят в устата, а и са много големи, боба е от най-големият , салатен, на половината на пръста ми е, а мозайката съм и махнала по-ситните части и е пак на по-големите . За боичките ми казаха ,че се махало от стени, от дрехи се перат със сигурност, пода само с вода ги махам.....за сега не ми е драскала стените, че да знам, ама аз съм обяснила , че само на листа се рисува и за сега слуша  Peace

Днес е вече я пуснах цял ден на клубче........изринах цялата къща, направих сладкиш, мариновах сирене, изтеглих си филм, сега ще си направя едно смути и се връщам да ви чета  Crazy Crazy Crazy хем ми е едно по -спокойно , хем ми е мъчно, по цял ден на чужди грижи, въпреки че персонала и мястото са перфектни, знам че се грижат отлично за нея, ама .........стегнато ми е. Утре сме на контрола на невролог , да видим какво ще каже, но за сега психоложката е спокойна и каза, че навакса според очакваното, след като проходи и е в норма  Heart Eyes  но нека и докторката каже утре  Praynig

Ние всички вкъщи изкарахме вируса, ужас 2 дни , ама ужасни, а мен ме изби и алергичен обрив, ужасно сърбящ и болящ. Събота вечер не съм спала от болка и сърбеж и вчера едвам издържах, да стане що-годе нормално време и отидох да полежа малко в болницата на урбазон.  Tired Tired Днес бях и на кожен и тя потвърди , че е от вируса, оказа се даже, че не съм първата, доста хора минали през нея със същите оплаквания  ooooh! ooooh! ooooh! егати вече тея вируси какви са тея чудеса , вируса не беше толкова гаден, колкото алергията от токсина , който отделял  ooooh!

Цвете , ако не даваш никакви млечни, давай тахани  или ядкови млека/елементарно се правят вкъщи-накисваш ядките, после мед , може какао ако даваш , вода и блендираш докато стане на сок , от всякаква ядка става- орех, овес, ориз, всичко, но виж кои имат най-високо съдържание на калции, по принцип знам за сусамовият тахан, че е заместител на млечните при веганите  Peace, може и тахани на филийка или както ги харесва, заради калции или направи евентуално консултация да ти изпишат някакви подходящи добавки . Иначе кат не ще- неще........какво може да направиш, на сила не става  Tired

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 13:32 от Звезден^Прах

# 493
  • София

Ние всички вкъщи изкарахме вируса, ужас 2 дни , ама ужасни, а мен ме изби и алергичен обрив, ужасно сърбящ и болящ. Събота вечер не съм спала от болка и сърбеж и вчера едвам издържах, да стане що-годе нормално време и отидох да полежа малко в болницата на урбазон.  Tired Tired Днес бях и на кожен и тя потвърди , че е от вируса, оказа се даже, че не съм първата, доста хора минали през нея със същите оплаквания  ooooh! ooooh! ooooh! егати вече тея вируси какви са тея чудеса , вируса не беше толкова гаден, колкото алергията от токсина , който отделял  ooooh!

Прахче,
Какъв е тоя вирус? Аз се изпържих на морето и след това се изринах цялата и яко ме сърбеше тялото. Мазах с фенистил, но много леко ме отпусна. След 2 дни изчезна от самосебе си. Но при мен може и да е слънчева алергия......
Но пък и малката отзад по тила и горната част на гърба и пъпки, които за момента от нищо не се махат....а сме я мазали с 50 фактор.

# 494
Не знам какъв е, докторите казаха, че е нов за нашите ширини/май някакъв гръцки /. Малката и на нея на гърба избиха едни ситни и сърбящи. Гърлото се зачервява, ама не много, малката имаше темп. аз много леко, мъжото - не  Tired. Та вируса уж много лек, ама тоя обрив му разказа играта. Много бил заразен, около седмица бил инкубационият период, приличало на настинка и се изкарвал за ден два.....стига да не си като мен чувствителен   ooooh! ooooh! ooooh! обрива е ситен по ръцете и стъпалата, избивал и на врата, общо взето на най- нежните и тънки места на кожата. Сърби и е зачервено много, не помагат противоалергичните много, урбазона ме държа точно 3 часа вчера  ooooh! ooooh! Трябва много течности, калциев глюконат, витамин ц и фрешове плодови, за да се изчисти организма и да минат, хапчета и мазила- не помагат , така ми каза докторицата, а и от опит  Tired Tired Да си призная, вчера си направих една голяма кана- портокал, моркови и ябълка и дали вече бях изтощена или му е дошло времето, ама ме облекчи и спах снощи

П.П Ивейн и изби първо обрива и след 3-4 дни вдигна темп.....сега почти са се махнали, а и ние си я мажем и се чудех от какво е. Реших че е потене, ама и сега си се поти, а те си минават....та стана ясно , че и тя ще е като мен с кожата и алергиите, милото ще го избиват и него така  Tired Tired

Общи условия

Активация на акаунт