Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~132

• 35 579
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
зия бей се обажда на Кахраман да се прибере вкъщи....

Дафа е щастлива, но не за дълго ....

дафа може да е невинна в очите на всички, но не и в очите на Кахраман....

Султан е видяла публикацията и заминава в имението да потърси сметка на Кахраман...

Не е било трудно на Къймет, да се досети кой е поръчал публикацията във вестника...

Кахраман се прибира и Якуп злобно му подава вестника...

Зия бей е кратък...А Кахраман изпълнителен...

Какво каза Къймет на Кахраман.... newsm78

Тио - мерси  Hug Hug Hug Hug

# 211
Кахраман е бесен...Обажда се в редакцията на вестника...

Само веднъж Къймет постъпи като майка на Кахраман...

Отрова от змията, която се явява твоя жена!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Къймет го направи, за да си върне сина, а не за негово добро....

Какво ще направи Кахраман.....

# 212
Ани, златна си! С този твой преговор виждаме много нови неща!

# 213
Здравейте сладурчета, приятна вечер,  забавлявайте се.

Скрит текст:
Днес пак бях във Велико Търново. Носих други справка на НАП.
В петък вечерта пътуваме със съпруга ми за София. Там ще останем при синовете събота и неделя и в понеделник трябва да отидем пак в Токуда сутринта в 7.30 часа в отделението "Кардиолайф".Съобщиха ни преди  една седмица. Приемат съпруга ми на лечение - ще му направят най-напред ангиография на запушената артерия - тя е от дясната страна на сърцето. кл. пътека № 38. Ще използват контрастен материал. Трябва да установят степента на запушеност на инвазивната плака.  Ако е възможно и не е рисковано ще му направят операция - трета на запушената артерия. Ще проверят останалите две артерии, които са с 3 стенда дали са добре и дали организма му ги възприема. Вероятно тай ще остане там 2-3 дни, зависи от лечението, аз ще си дойда вероятно в понеделник вечерта, а синовете ни ще се грижат за него.
Пиша ви това без да знам какво ни очаква.  Приятна вечер и всичко най-хубаво. Радвайте се на живота, мили момичета.  Обичам ви.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 20:06 от sisi55

# 214
Деси - и аз сега разбирам колко подробности съм пропуснала или забравила от първите епизоди....

Сиси  Hug

Кахраман влиза в стаята им като черен облак...Не знам Дафа не издъни ли дивана и фотьойла....Когато не ходи да върши мръснишки работи седи на  фотьойла и приема посетителите....

дафа не е очаквала това, но бързо се съвзема и става агресивна - в нейния стил...

Това е края на 16-ти епизод....

# 215
Тая Султан пък, нищо не ми е направила, а не мога да я гледам. Толкова ми е елементарна, проста, тъпа...... Актрисата чудесно се справя с ролята си.
За мен тя буди неприятни чувства. Как може възпитаната Елиф, интелигентната да слуша тази простакеса.
Започнах и аз като  елементарна зрителка.
Видях снимките на Ани и веднага се подразних от този образ.
Никога не ми е била симпатична - аругантна, неграмотна, нищо не разбира.   Води я само първосигналната система, само се меси където трябва и където не трябва, не изслушва никого, не се съобразява с  никого.....с една дума  тъпа като талпа.

Простете ми, особено тези, които харесвате този  литературен образ.

Не искам никоя от нас да обидя.

# 216
Сиси

Цитат
Как може възпитаната Елиф, интелигентната да слуша тази простакеса.

newsm10 newsm10
С камъка, който взе и счупи прозореца направо ми падна в очите...Елиф, колкото е възпитана, толкова Султан е елементарна...

Денят,в който бешe написана съдбата ми еп.17-1част Бг.суб.

http://vbox7.com/play:e7f3d3962d

# 217
Продължение....

Дафа с това "ние направихме аборт" вече се излага...като си направила аборт, защо детето е живо, а ти не знеш....Много тъпа жена....на нивото на Султан....

# 218
  • Керодиспансера
Ани  Hug Сиси  Hug

Ето тук вече Дафа окончателно загуби Кахраман  Naughty Егоизма, злобата, ревността , замъглиха разсъдъка и , каза неща ,които не трябваше - а именно , че не иска Елиф и детето и ,което е дете и на Кахраман  Naughty
Жалко , че всички забравиха тия нейни думи , всички и помогнаха да се върне и да бъде майка на детето,което не искаше , което се опита да убие  ooooh!

# 219
  • Плевен / София
Здравейте момичета Heart Eyes
Ани, Деси,Цвети,Ели,Тио,Злати,Сиси Hug
Първият ден след отпуска винаги е кошмарен, но стигнах и до темата....
Сиси,
Скрит текст:
стискам палци всичко да се случи по най добрия начин за вас...

Ели,права си .....всичко в този момент приключи между Дафне и Кахраман......но сега гледайки отново и знаейки какво ще се случи след това.....си мисля дали Дафне не отхвърляше детето , защото знаеше, че върви в комплект с Елиф......в момента в който тя "умря" тя стана "грижовна майка" Thinking newsm78 поне по думите на Зия и Къймет......жалкото е , че тя се опита и него да убие....но явно не е от паметливите....
лека нощ......

# 220
Ели  Hug Гости  Hug

Гости - така е, след отпуск първия ден е кошмарен...
Скрит текст:
На времето, когато след отпуск за първи ден съм на работа, ме побъркваха и единственото спасение да се съсредоточа беше да си купя вестник и да го изчета от последната до първа страница и така влизах в час...Нямам обяснение защо....

Двете пошепвания на ухото на Дафа и почти незабележимото отблъскване са много показателни. Кахраман много е разочарован от Дафа...Каквото и да направи, тя вече е вън от сърцето на Кахраман...Още 5 брака да има с Кахраман, Дафа никога повече няма да влезе в сърцето му....Всичко ще бъде проформа...А ако научи какви ги е вършила сигурно ще се гръмне.....

Продължение....

Дафа остана сама...Никой не я подкрепи...А като е толкова курназ, като лампа без газ, защо не каза, че не иска детето, защото не е нейно, а на Елиф...Ама ще си загуби достойнството....

А Якуп и Шюкран, като видяха на къде духа вятъра, бързо се отказаха да подкрепят Дафа....

# 221
Добро утро!
Днес при нас е облачна сутрин, но е задушно ... Може и да завали и ще стане като в тропика-горещо и влажно, супер!
Ани, права си!
Цитат
Двете пошепвания на ухото на Дафа и почти незабележимото отблъскване са много показателни. Кахраман много е разочарован от Дафа...Каквото и да направи, тя вече е вън от сърцето на Кахраман...Още 5 брака да има с Кахраман, Дафа никога повече няма да влезе в сърцето му....Всичко ще бъде проформа...А ако научи какви ги е вършила сигурно ще се гръмне.....
В нейния авторитарен стил тя искаше пак да подреди всичко и всички , но този път не успя. Дафа загуби Кахраман тук окончателно и по-нататък той й даваше да разбере, че дори да живеят заедно като съпрузи, не е вече същото...Нямаше го вече доверието, за любовта не говорим...

Вторият път той си я изплъска много ясно и ми достави удоволствие #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 222
  • Русе
Добро утро!  Hug

Деси  Hug дано да повали малко и да се разхладим!  Peace

А за преговора...  Wink явно имаме пропуски, защото сме гледали само с руски превод преди, а колкото и добре да го владеем - при всеки превод има разлики, макар и в нюанси, все пак могат да променят и смисъл, и усещане в някой момент.

# 223
Добро утро девойки  Hug Hug Hug
Позабавих се, че компа ми се актуализира...но пък ви направих кафе - заповядайте  Coffee Coffee

Деси - Дафа изобщо не се вписва в този епизод в обстановката...И като започне да крещи и да се налага, започва с един писклив глас - не мога да я понасям тая змия... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И отново заплахи - ако Кахраман излезе през вратата, повече нямало да я види - де късмет де  Praynig Praynig Praynig
Не знам за вас, но за мен Дафа е много елементарна като мислене- добре, че дойде майка й да я обучи как да се справи със селянката.....Може би сценаристите искаха да ни кажат, че Дафа не е такава, майка й я направи....но не мога да се съглася, защото когато реши да отрови Елиф и бебето, взе решението сама и сама даде отровата на Елиф....

ПП - Цвети  Hug - права си, колкото и да го разбираме руския, съвсем различно е да се гледат епизодите на роден език....Благодаря на момичетата, които ни създават това удоволствие  Hug Hug Hug

Хубав ден - днес ще бъде най-горещия ден с код оранжев, а в петък ще превали на места...Но дали ние ще сме от тези места - ще видим....

# 224

Много сполучлив монтаж са направили почитателите на Хатидже и Еркан  newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт