Отговори
# 315
 hahaha hahaha ХАхаха, много як виц! Ние сме така от... даже и не помня вече. Още в 12-13 седмица като видяхме, че ми била къса шийката и док тотално забрани, а сега ММ го е страх да не го смачка Grinning Но вица много ми харесва, само се навърта около мен, ама бързо се отказва  Laughing
Аз малко тъп въпрос да задам, нали живот ти здраве ще съм новоизлюпено мамче, та идея си нямам за процедурите в болницата. Та прегледите за разкритие, нещо тип обикновенните АГ прегледи ли са, защото не знам къде бях чела, че на една мама са й бръкнали до...  #Crazy и друго, никъде не успях да намеря какво е туширане  Shocked Звучи ми като доста странна процедура, свързана пак с някакво бръкване до ушите. Tired

# 316
Да ви питам пиете ли все още фолиева киселина? Аз започнах малтофер за хемоглобина и той е с фолиева 0,35 мг и доки ми каза да спирам отделната неофолик, която пия. Но се притеснявам дали 0,35 като доза е достатъчно. Неофолик мета беше 0,40 стандартна доза . В 28+5 ден съм Simple Smile

И на мен днеска ми изписаха малтофер и фолиева, но ми каза и витамин B12 на инжекции- за 2 седмици. Само сега се чудя дали мога таблетки да взимам от Б12, а не инжекции  newsm78
А и забравих да питам витамините дали да ги спирам сега....

# 317
ladyjj, само заради левкоцитите ли ти изписаха антибиотика? И аз знам че е нормално да са завишени, чела съм че за да се разбере дали има инфекция се изследва и CRP или СУЕ. Иначе за Аугемнтина, аз го пих миналия месец заради бактерии в урината, после пих и още един антибиотик веднага след него, пак заради друг вид бактерии. Не се притеснявай, питах двама лекаря, изписва се много често при бременност, дори и в началото.
За шийката препоръчаха ли ти нещо?

Разположението на бебо не мога да го определя, че мърда навсякъде, но по ехограф е главично.
Иначе и аз от миналата седмица усещам ритмично пулсиране и тъкмо се чудех дали е хълцане  Simple Smile

Фолиевата я спрях още след 15 г.с. май ми се гадеше повече от нея.

За покупки още нищо не съм купила, имам големи драми с количката, не мога да избера  ooooh! оказа се по - трудно отколкото очаквах...за други неща не съм разглеждала много много, като гледам май ще останат за септември. Повечето ще ги поръчам он лайн така ли иначе и не бързам.

да дам отчет: поръчах си Матернеа охлаждащ и успокояващ гел за крака, то докато дойде краката ми се отдуха ама айде  Mr. Green, та веднъж го ползвах само, но е много приятен, наистина охлажда и успокоява и то за сравнително дълго време след нанасяне, а струва само 5 и нещо  Peace

# 318
  • В къщурката на хълма на феите
Та прегледите за разкритие, нещо тип обикновенните АГ прегледи ли са, защото не знам къде бях чела, че на една мама са й бръкнали до...  #Crazy и друго, никъде не успях да намеря какво е туширане  Shocked Звучи ми като доста странна процедура, свързана пак с някакво бръкване до ушите. Tired
за жалост не, душичко .. бъркат долу горе докъм черния ти дроб .. още повече, че в нашите болници практиката да помагат на разкритието с ръка е много често срещана .. то пак зависи от жената, но за мен лично най-големия кошмар от раждането беше прегледа за разкритие, когато раждането вече беше напреднало поне по продължителност ..

# 319
Та прегледите за разкритие, нещо тип обикновенните АГ прегледи ли са, защото не знам къде бях чела, че на една мама са й бръкнали до...  #Crazy и друго, никъде не успях да намеря какво е туширане  Shocked Звучи ми като доста странна процедура, свързана пак с някакво бръкване до ушите. Tired
за жалост не, душичко .. бъркат долу горе докъм черния ти дроб .. още повече, че в нашите болници практиката да помагат на разкритието с ръка е много често срещана .. то пак зависи от жената, но за мен лично най-големия кошмар от раждането беше прегледа за разкритие, когато раждането вече беше напреднало поне по продължителност ..

Офф, mecani  Confused как черен дроб бе...ужас! Не че сега чувам, че са много брутални тия прегледи ама...май затова ще ангажирам доктор, ама то и така да направя гаранция ли е, че само той ще ме преглежда?

# 320
Кали ами няма как да стигнат до шийката без да бръкнат на дълбоко .. то реално туширането/прегледа за разкритие е да видят колко точно се е отворила шийката и съответно понякога я подбутват да се отвори още повече, което в никакъв случай не значи, че е приятно .. обаче както казах - зависи от жената - има такива, които не го преживяват кой знае колко драматично, има и такива като мен, за които по-голяма гадост няма .. иначе по твоя въпрос - зависи според мен от лекаря - ако работи в екип с акушерка и й има доверие - вероятно и тя ще те преглежда .. има си лекари, които правят сами всички процедури от-до дето се вика ..можеш да уговориш тази част с избрания от теб лекар Peace

# 321
Оф това много ме болеше..... Като вземе да бърка и натиска...... Откачах, много ме болеше....

# 322
Ох, само като ви чета и ме заболя  Twisted Evil
Това с епидурална ще се усеща ли?

# 323
по този въпрос не мога да помогна - аз раждах без упойка Peace

# 324
 Shocked Oh! Не знам какво друго да кажа  hahaha

# 325
То стана добър ден,докато се наглася да пиша  Laughing
Аз тази нощ пак бях с подготвителни контракции,пак едни болки едно чудо ама този път не се шашнах като го изпитвам вече за 2-3 път  ooooh!
Много ми тежи корема вече,а и е толкова голям  Laughing Реших да си лакирам ноктите на краката е не можах  Joy
Аз витамини и фолиева си пия  Rolling Eyes
Вица  е много як  Joy Ама ние секс си правим,никой нищо не ми е забранявал пък и аз имам желание не усещам болки или нещо притеснително,практикуваме го още това чудо  Joy Joy
Аз мамчета съм се зачудила понеже имам татус на гърба-на кръста пречи ли да ми се сложи упойка  Rolling Eyes Говорих с една приятелка дето има и тя на същото място и каза,че като раждала не са  и сложили упойка заради татуса  Shocked Shocked Което малко ме притесни  Confused

# 326
не мисля, че татуса е проблем .. знам, че правят допълнителни изследвания на бъдещите мами за хепатит и още нещо, ама за упойки не съм чувала ..

# 327
Здравейтеееее,

Пфууу голяма жега, вътре седим на хладинка, че навън не се диша Embarassed

вица е жесток , половин час се смях, ох и ние скоро не сме практикували.....ама все някой нещо не му до практика и то времето си минава  newsm78 #Crazy

Малачика и ние без шезлонг сме загубени, много го ползвах, нашия е без екстри, но бях чувала, че не е хубаво да е с вибрации, незнам дали е така. нашия е на Чико, ако го намеря в неща ще пусна линк, че все пак преди почти 6 години е купуван  Laughing

вчера направихме ревизия на дрехите, количката, шезлонга, активаната гимнастика......лошото е, че количката ......мммм горе долу става, май ще поръчам макси козито от Амазона...... Дрехите ще трябва бодита, хавлийки и няколко пелени да купим нищо друго, шезлонга си е идеален, така че подредихме всичко, ММ като идва да взима малкия края на август ще вземе и багажа, така или иначе целия август съм си на работа и няма да имам време да пера и т.н. август ще пренареждаме, подреждаме и пазаруваме някой неща като матрак и "нещата"за болницата и естествено голямо почистване.....

# 328
# 329
ОФ тая БГ мама аз какво пиша какво се публикува, айде сега пак наново  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт