Отговори
# 345
  • Пловдив
Диана все по-често не можеш да сложиш думите съвест и лекар в едно изречение, освен ако изречението не е с ясно негативен характер Whistling

Има и съвестни и кадърни лекари, но за съжаление са много малко. Вече за добър ден и 30-50 лева са им малко

# 346
Всеки път като гледам разни репортажи за лекарска немърливост и  #Cussing out Ето вчера някакъв човек починал на спирка пред Пирогов. Лекарите не отишли защото практикували в границите на болницата  #Crazy Тази професия трябва да е призвание. ММ всеки път казва, че малко им е боя.
Аз дадох дрешките от сина си на много близки роднини, въпреки че знаех, че скоро ще започнем опити за бебе. Реших да им направя услуга, а и те си ги искаха. Преди да им се роди бебето вече знаеха, че съм бременна. И на мен приятелка ми беше дала някои неща, но след това забременя и аз не съм й ги ползвала, за да не ги амортизирам и смятам, че така е редно. Сега като ми върнаха дрешките от сина ми - ми то половината ги няма и то най-хубавите. Много се ядосах понеже за сина си бях купила всичко, всичко си беше останало като ново и аз ги бях изпрала, подредила по размери и комплекти и прибрала за следващото си бебе. Синът ми толкова бързо ги израстваше, че не можах да им се нарадвам. Много бях ядосана. Повече нищичко няма да давам и даже смятам да пазя всичко ако се навия за трето да не купувам пак всичко.

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 14:47 от Biskvitka87

# 347
Наистина не са всички такива! Но както при всяка друга професия - всичко е до човек и Човек, за съжаление  Sad аз се варя! с климатик ми е студено без много топло  Mr. Green пак не можах да спя снощи и вече ми е смешно как ще я карам цял август  Mr. Green
Shiker и аз го усещам това чувство ниско долу  Peace Моята досега стоеше напречно и горе-долу различавах глава-дупе-крак, ама сега така се разшава, че май се размести и ми обърка сметките.

# 348
  • София
ММ оня ден каза, че искал като ме приемат да говори насаме с лекаря който ще ме изражда, та да бъдел наясно лекаря как да де отнася с мен хаха, ентусиаст.. На лекарите им в леко все тая според мен..
Ох аз доста се поизморих, цял ден имаме основно почистване, тези от фирмата си тръгнаха, но  след тях чистих подовете, а сега остава да се перат и закачат пердета.. Поне на климатика се ядва, ама няма къде да седна- всичко е изпрано и още влажно- матраци, дивани, столове:))

# 349
Привет и от мен момичета! HugДнес бях на последната ФМ и се порадвах на бебка.Преди две седмици беше главично,а сега седалищно хаха върти се както си иска. LaughingВече тежи 1370 и беше с ръце и крака върху главата Joy  И при нас секса с ММ е мираж,а и още дълго ще е така.Времето ми минава много бързо и за това си подготвих от рано всичко, остана само да изпера и изгладя дрешките и сме готови.Обичах лятото, а вече го мразя...не се диша #2gunfire

# 350
  • София
Алексита, браво че си готова вече, аз засега нямам нищо освен количка. Все си викам има време, а то така бързо лети..
Според мен бебоците още могат да се въртят, ноо това ще е още една- две седмици, после ще им стане тясно:) аз в сряда ще разбера как е разположена нашата мадама:)

# 351
в понеделник док ми каза, че Беб е с главичката надолу. Сега обаче си гледам мърдащия корем и ми се струва, че под гърдите ми има нещо по-голямо от краче (имам предвид главичка) . Вие виждате ли някакви такива неща или аз превъртях тоталн от жегата  Crazy

# 352
  • В къщурката на хълма на феите
и ми се струва, че под гърдите ми има нещо по-голямо от краче (имам предвид главичка)
може да е дупе Peace

# 353
malachika, ще се радвам да препоръчаш доктор  Hug

За фолиевата киселина аз пия от началото на бременността Огестан, там има 0.4 мг.

stambuli, аз непрекъснато виждам някакви големи неща да се движат над пъпа, пък вчера бях на преглед и бебето със сигурност е с главата надолу. Корема ми е като мексиканска вълна  hahaha Аз не мога да разбера кога движи ръка, крак, главичка, усещам го навсякъде  newsm78

Eos, доволна ли си от фирмата за почистване? Ако си може ли да споделиш някаква информация - какво са чистили, цени и тн (може и на ЛС, да не се приеме като реклама)  Peace

# 354
  • София
И аз мисля че може да е свило крачета и да ти се дупи хихи Simple Smile)
Дали скоро ще почнем да виждаме отбелязано ясно краче или ръчичка на коремите? Или това е чак накрая:) то аз с оредна плацента едва ли ще видя нещо повече от подутина Simple Smile)
Диамандче, доволна съм, от години ги ползвам- основно за пране на мека мебел и матерак и за прозорци и дограми. Прозорците са ли мъка, аз не мога да мия ( само замазвам положението) а много бързо се запрашават защото живея на централна улица и  е кошмар. Чистили са ми и банята, но не видях голяма разлика от когато аз си я мия, та това го правят по рядко вече. Ама бая са вдигнали цените от май месец, когато последно идваха. Ама  пък сега мирише едно на чистичко:))
 Ако те интересуват цени и други подробности, ще ти драсна на лични, да не разводняваме темата:)

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 16:39 от Eos

# 355
Не се бях сетила за дупе, ама такова движение чак newsm78. Чудя се дали ще се върти още ( в 32 седм съм, според док 33 та) , много ми е шавлив, има ли накъде да се врътка още. Иначе болка няма, не ме притиска никъде, ама много мърда, навсякъде.

# 356
  • В къщурката на хълма на феите
има, има .. мнооого има Mr. Green

# 357
Предния път като ме блъскаше в пикочния мехур, на УЗ се видя, че е главично разположена, но ниско долу. Тогава АГ-то ми каза да лежа и почивам повече.
Сега пак е същото - и като съм права толкова силно ме удря ниско долу, че направо подскачам. А преди малко имах чувството, че хълцаше  Rolling Eyes Усещах едно ритмично пулсиране  newsm78 Общо взето два дни са ми по-странни усещанията

# 358
eos-че, моля те инфо на ЛС. Иначе за плацентата, на мен на штората ФМ ми казаха, че е задна, вчера бях при една друга АГ и тя каза, че е предна  newsm78 Странна работа  newsm78

И мочт малчуган май днес хълцаше

# 359
  • София
Хм мисля че плацентата не си мести позицоята, ама знам ли.. Аз още хълцане не съм усетила, ама усещам едни движения много ниско долу където са яйчниците.. Не са силни но са по неприятни..

Общи условия

Активация на акаунт