Отговори
# 360
Бисквитка ако са им харесали дрешките, може да са решили да си ги задържат за 2-ро дете  Joy

Ама аз незнам , дори инда са с петна или каквото инда е , кажи ми направо и Хич не ми ги връщай, даже не искам да ми възстановява, ама и помпата да видите на какво прилича......ще повърнете.....сега аз трябва да давам пари за нова  ooooh!
Абе няма значение, майната му , всеки път раздавам и после съжалявам, ама като ми е жал, нямат възможност хората, то не че ние сме изкласили, ама ......

Аз като легна на дясна страна и веднага получавам няколко удара, хоп веднага се завъртам на лявата, обаче понякога и оттам удар, хоп по гръб....Ритник ниско долу или каквото е там  Whistling та изобщо не ми е ясно как е разположен господинчото.

Утре ще звъня на моята лекарка, че ние ще се приберем в неделя, нея може да я няма другата седмица, та да каже кога да ида, че се затъжих вече за малкото човече.
Еос може ли и на мен да пишеш за почистващата фирма, искам да изпера дивана, матрака и килими ако перат, ако не ще ги караме на автомивката.

# 361
  • София
Ххаха Чокоо, същата работа и при мен- легна ли надясно ми се бие един шут точно там където корема опира в леглото ( явно матискам нещо), наляво- веднага едно побутване че и така не е ок, засега май по гръб ми е най добре, ама нали ме трябвало много да се лежи по гръб.. Та така:)
Ще ти препратя ей сега инфото, което пратих на diamond.
Моята пък сестра да вземе да си даде помпата на някой, хубава комбинирана- ръчна и електрическа, та сега този неоредвиден разход ми поразвали плановете относно бюджета:) ама нищо.. Дала ми е един слинг, та досега гледах как точно се слага нене в слинг и ми се стори адски сложно, незнам дали ще ползвам. Някоя от мамите с дечица ако е ползвала да каже удобен ли е:))

# 362
Еос бях взела слинг, ама докато го сложа, докато после детето извадя, нещо не ми допадна , ама ти пробвай, може пък да ти е ок

# 363
И моят годподин е ниско главично, като казаха да лежа повече, но не ме свърта Simple Smile Аз постоянно получавам подутини и си мисля, че е дупе.
А по темата за дадените вещи мога много да говоря и все ме е яд, че съм такава широкопръста ама на. Дадохме си едната количка, проходилката, бейбифона, една люлка, две зимни чувалчета, повивалника, едната вана и ел. помпа. Направих си устата за някой неща, били ги предали нататък. Съответно нищо няма да се върне. Дрехите съм ги отписала също, лошото е, че каквото имах в неутрални цветове също раздадох. И сега общо взето всичко ново Simple Smile 

# 364
Моя бебешор не е помрьдвал все седалищно си стои с крачетата ниско долу доки не дава много шансове да се обьрне но има още малка надежда Simple Smile За дрешеки и аз раздадох всичко сега никой не се сеща Grinning И аз още нищо не сьм гласила за родилното и за вкьщи Grinning Нито кошари нито колички нищоо и все ми надуват главата какво сьм чакала още Grinning Аз не бьрзам дано и бебчо не бьрза Simple Smile

# 365
Моя принц в момента е главично. Ако се обърне ще разбера, защото преди време при поставяне а дясната ръка под студена вода ме ръгаше в дясно, областа на ребрата, след това спря. За късмет когато спря бях на преглед и докора каза, че е седалищно, последния път мойта аг каза че сме главично и пак ме ръчка и досега, горе в ребрата. Поне това е моя начин да разбера накъде е бебето.
Иначе и аз не бързам за полупки, но и никой не ми пили на главата.  Mr. Green

# 366
Здравейте момичета, моля да бъда премахната от списъка и групата тук и във facebook. Прееклампсия-еклампсия- и загубих бебето в 29 г.с ( до колкото знам са успяли само за ден да го закрепят) не успях да го видя, тъй като бях в интензивното.
Със съпруга ми сме благодарна, че съм жива!

Пожелавам на всички мами да гушкат бебенца октомри! Желая ви безпроблемна бременност!
Поради емоционалното ми състояние в момента, няма да посещавам групата, предварително благодаря за милите думи!

# 367
Много съжалявам  Cry за всичко което сте преживяли,дано никога повече не изпитате подобна болка и силно ще се моля на  Господ да ви дари в най-скоро време с този дар.

# 368
Какво да кажа...... Съжалявам много......  Cry Cry Cry Cry Нищо друго не мога да .... кажа.... блокирах! И моите молитви са с вас!

# 369
Не знам какво да кажа...ужасно съжалявам  Cry

# 370
Не знам какво да кажа в такъв момент  CryМного съжалявам за загубата.Бъдете силни! Cry

# 371
Каквото и да кажем ще е малко....
Много сила и кураж ви пожелавам  Hug

# 372
Чудех се дали да пиша... много, много съжалявам...ще се помоля за вас.

# 373
И аз много се колебаех дали да пиша в такьв момент думите са безсилни Sad Много сьжелявам за случилото се бьдете много силни  Sad

# 374
  • София
Няма подходящи думи за такъв момент, дано скоро се съвземете и продължите напред.. гуш

Общи условия

Активация на акаунт