Отговори
# 570
  • София
Аз също съм чувала че на джъмбо са големи еднодневки, задега магазините на които съм се спряла за дрешки са окайди, минене, некст, ейнджъл бейби, бенетон. Със сигурност обаче не всичко ще купя оттам, незнам дали сте чували една марка дрешки "aziz bebe" - турски са от много качествен памук. Знам няколко места в софия където ги зареждат, та ще купя и от тях:))
Я да питам мамите, вече раждали в Тина Киркова- оня фотограф деро снима на изписването още ли се подвизава там, на него разчитам. Племенниците имат страхотно снимки пт изписванията:)
Ванче, сз мисля да пробвам с преварен зехтин в началото Simple Smile

# 571
Хайде добро утро и от мен, аз днес си поспах, оххх от Понеделник пак на работа, за съжаление почивните дни бързо минават  Grinning

Бодита , Papie всеки е на различно мнение, не си представяй , че бодита са като нашите дрехи, те са специално направени и доста се разширяват горе, изобщо няма да му докосваш главата, всеки сам си преценя разбира се , но ги погледни за всеки случай  Peace
Джъмбо купувала съм, доволна съм си била, но отдавна не пазарувам оттам понеже, играчките са им пълни боклуци и ме хваща яд.
Пазарувам от една приятелка , която внася дрешки от Англия, има онлайн магазинче и магазинче, обаче в Сливен, та аз онлайн й поръчвам, да ви кажа бодитата не са й по скъпи от 6 лева броя, обаче са на Маркс Енд Спенсър, който е взимал знае какъв качествен памук са. та сега каквото харесам й пращам , тя ми заделя и се разбрахме в края на август, началото на септември да ми ги прати  Peace Разбира се пазарувам от НМ и от Зара.
Викиту, Еос моя термин е на 14.10, ама нищо не се знае  Laughing Hug  bouquet
Diamond да се успокоя, че не само аз съм решила с дънки  Mr. Green изобщо не ми харесват комплектите Whistling

# 572
Добро утро  Hug Hug
Тази нощ не можах да спя  Rolling Eyes Беше ми много задушно,ни на отворено ни на затворено  ooooh!
Shmoksi Да получих ги,комплекта съдържа елеченце,което ще се ползва като блузка,панталонки,ръкавички,шапка,лигъвник  #Crazy Дааже не знам,защо са го сложили  ooooh! И на блузката и на кутията от комплекта навсякъде пише за 1-3месеца,а ги продават за комплекти за изписване малко останах разочарована от сайта ама ще ми свършат работа.
Аз отделно ще купя пелена,даже съм харесала в един магазин  Whistling
Сега за морето си купих и аз 30 фактор за против изгаряне,мисля да се топна във водата 1-2 пъти нали няма да е проблем  newsm78

# 573
  • София
Вени, мисля че не е проблем да се топнеш в морето, само гледай да не е в големите жеги- сутрин или привечер, защо не:))
Чоко, на маркс и спенсър нещата са страхотни, но в магазина в бг май не съм виждала бебешки дрехи. Може ли да дадеш сайта на твоята приятелка та да си поръчаме и ние нещо евентуално:) Сега се сетих и за Дебенамс- те са горе долу като М&S та може о там да разгледам.
Ох какво да правя с тези отвкли глезени:(

# 574
Еос 100% е там фотографа, всички имаме такива снимки  Laughing Heart Eyes
Ванче и аз съм със зехтин, обаче мисля, че октомври ще е още топло за зехтин, та ще ползвам на Бюбхен нещата  Peace

# 575
Пазарувам от една приятелка , която внася дрешки от Англия, има онлайн магазинче и магазинче, обаче в Сливен

Би ли споделила къде се намира този магазин в Сливен и как се казва? Заинтригува ме  Laughing

# 576
И мен ме зaинтригувa мaгaзинчето в Сливен, че нaли ММ го прaтихa тaм комaндировкa. Дори мисля по-следвaщaтa седмицa дa съм му нa гости тaм. Ще се рaдвaм дa се зaпознaя със Шикерчето и с други мaми aко имa в Сливен  Hug
Вени, блaгодaря зa описaнието нa комплектa   bouquet
Aз в крaйнa сметкa мaй ще си нaпрaвя комплектa сaмa Simple Smile вчерa хaресaх едно гaщеризонче и пеленa със слончетa в един стил нa еднa и същa фирмa. Мaгaзинa е в Млaдост - Рaя тойс.

# 577
  • София
Като стана дума за запознанства, хайде са се отранизираме софийските мами за августовска среща:) какво ще кажете:)

# 578
Като стана дума за запознанства, хайде са се отранизираме софийските мами за августовска среща:) какво ще кажете:)
Aз съм зa Wink

# 579
От Джъмбо и сина ми има дрешки. Доволна съм. Никоя не се е случила некачествена. Бодитата им са супер. Имам 4, които ползвам вече 1 година и не са мръднали. Единствено на едното наскоро му се скъса тик-так копчето, но за тази цена и за толкова дълго ползване пак съм доволна.
Бодита за в началото и аз вземам само с копченца отпред. Просто са по-удобни поне за първите 1-2 месеца, докато бебето още не си държи главичката. То си е като кашкавалче.
Аз лично не бих мазара с мас или зехтин. Има толкова разнообразна и качествена козметика, че ми се струва необосновано.
Първоначално и аз мислех да си съчетая дрешки, които да бъдат за изписването. Но като разгледах комплекти за момиченца, има доста разчупени и свежи, с роклички, с ленти за глава и т.н., така че ще купя готов. Отделно ще ми излезе и доста по-евтино. А и то изписването си е нищо работа. Идват 100 човека, на които не можеш да обърнеш внимание. Кой видял, кой не видял бебето. То овито я в одеалце, я в пелена. Правите 10-15 снимки и айде кой от къде е. Аз нито първия път, нито сега искам да ми се суетят разни хора вкъщи след изписването, да се черпят или да "гледат" бебето. Да се събират и да се черпят колкото искат докато сме в болницата. След това разни роднини до девето коляно, които съм виждала 2 пъти в живота си, да се събират при баби и дядовци. Аз искам спокойствие, да си почиваме, да се опознаваме и да се нагаждаме. Бабите ясно, че ще дойдат ама от мен ако зависи - след 1-2 часа всеки да си знае къщата.

# 580
Аз мазах с олио на Бюбхен. Не сме имали проблеми.
Дрешки от Джъмбо съм вземала - едни стават, други не. Те си личат още като са нови дали трикото им е хубаво.

Аз мисля да взема 2 шишета на Авент за всеки случай. Гледам, че от новите имат и от стъкло. Чудя се обаче, дали ще паснат със старата помпа на Авент? Някой знае ли?

# 581
Ис, с първото дете ползвах старата помпа на Авент и тя НЕ пасва с новите шишета. Бях си взела от старите и също има едни контейнери за кърма, които стават за помпата.

# 582
Ис, с първото дете ползвах старата помпа на Авент и тя НЕ пасва с новите шишета. Бях си взела от старите и също има едни контейнери за кърма, които стават за помпата.

Еее ..жалко! така се надявах да паснат ...

# 583
  • София
И аз не искам да ми се суетят сто човека на изписването, даже в болницата не ги искам много, само ние+ евентуално бабите и лелите с техните семейства. Нямам намерение са ми идват вкъщи.

# 584
При нас пък,без никой да пита всички приятели,семейства,баби,дядовци,лели,чичовци,двете ми сестри със тяхните ММ,на мъжо брат му със жена му  #Crazy #Crazy
Всичките се гласят да идват на изписването и после в нас да се радвали на бебките  #Crazy #2gunfire
Чудя се как по учтиво да им кажа,че няма да стане така  Joy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт