Отговори
# 600
  • София
Аз днес не го усетих захлаждането, мръднахме само до магазина по обяд и в колата показваше 39 градуса Simple Smile) добре че е климатика:)

# 601
Леле, като чета за изписването при вас, направо се радвам, че преди две години свекър ми, сестра ми бяха болни и така от болницата ме взе само ММ с един приятел, после в нас дойде само майка ми, но не веднага. След ден. А после гости поне месец не сме имали. кеф 😊

# 602
Абе мами, какво става с пчеличка?

# 603
shmoksi, ще се радвам да се запознаем. От Сливен сме само аз и Роксана  Hug
Супер, ще ви пишa нa лични кaто се изтъркaлям дотaм  Party

# 604
Шмокси
На Магазинчето в Сливен, адреса ще видиш като го потърсиш във ФБ - online kids botuque pepita  Peace
Чоко, блaгодaря  Hug Вече си хaресaх някои нещa Simple Smile))))

# 605
Абе мами, какво става с пчеличка?
Последно е била активна на 1.07.

# 606
Добро утро Simple Smile излизам в 7 сутринта на терасата да се порадвам на хлад и лееееек ветрец и ме лъхва...........мирис на палачинки. Съседите са за убиване, но твърдо реших, че аз няма да си направя, щото съм самавкъщи и ще си ги изям всичките. Затова си направих фрапе, а след малко изчезвам с приятелка на разходка и обяд някъде навън. Хубав ден ви желая Simple Smile
Денис, и аз преглеждах старите теми вчера и видях, че Пчеличка е била доста активна, а сега липсва...Дано всичко е наред  Praynig, че тя и с 2 бебета...

# 607
  • София
Добро утро! Минавам да ви видя, че следобяд заминавам и половин месец ще съм къде ли не, почти без нет.
Ние с бебо сме добре. Вчера бяхме на РД на племенницата, малко се разнообразих. Вече нямам търпение да избягам от града.
За Софийска среща съм ЗА, но ще съм тук чак след 16-ти.
За изписването- определено не желая да има панаири и тълпи. Миналият път бяха бившият ми мъж и майка му, моите родители и сестра ми. Сега ще е нещо подобно- ММ, синът ми, свекърите, майка ми и евентуално сестра ми с децата(или някое от тях). Перфектното оправдание е, че времето е променливо, има много вируси и контактите с новороденото не са желателни. Около 30-тия ден има погача, всеки поименно ще бъде поканен и ще има възможност да види бебето.

# 608
  • Сливен
Привет  Hug
Някой беше писал за обтриване на зърната - направо се чудя как лекар е препоръчал това в толкова ранен месец, може да докара страхотни контракции.
Наистина Пчеличка бее доста активна, дано всичко е наред с нея  Praynig
Хубава неделя  Hug

# 609
Добро утро и от мен!

Аз също съм ОК за софийска среща. И аз вече съм болничен, така че съм свободна и през седмицата.

# 610
Добро утро!
Като се има предвид, че беше хладничко през нощта, направо изкарах кошмарна нощ. 1000 милиона пъти ставане за пишкане, контракции (даже се зачудих дали да не ходя до ТК), нещо отвратно. Дано не се случва да се повтаря... Crossing Arms
И на мен ми се иска пак да се съберем.
На нашето изписване с баткото в болницата дойдоха най-близките ми роднини и родителите на мъжО. После културно всички се изнесоха и в къщи не са ми се събирали тълпи хора. Беше ми екстра. Сега ще чакат специална покана(дресирала съм си ги  hahaha ) да дойдат и до болницата. Ще видя как ще ми се прииска да стане.

# 611
  • Сливен
Забравих да напиша в предния си пост - ако искате участие във ФБ групата, не ми пращайте имейлите, нещо не става с тях, пращайте линк към профилите.

# 612
Добро утро и от мен Simple Smile
Аз мога вече официално да се похваля , че си имаме кошари !
Скрит текст:
Отидохме в магазина с нагласата за други , но в крайна сметка се спряхме на тези Simple Smile Платили сме ги и ще си ги вземем в началото на Септември когато ще и сглобим Simple Smile Днес съм решила да продължа с покупките и се ходя за шишета , залъгалки и разни други неща ...
Бях ви пуснала преди ден , два едно корито на Cangooro ...е вчера го видях и някак си се отказах , пък и в крайна сметка 90лв ми се виждат много за корито.
Това е от мен за сега...после ако имам време ще се отчета какво още съм взела за бебетата  Wink

# 613
Добро утро, момичета! Е, тази нощ за първи път от доста време съм спала непробудно, просто се усети хлад Grinning

Еуфорията с роднините и аз не я обичам, но предполагам че на изписването ще бъдем само с родителите ни и след това деликатно ще се оттеглят, така че нямам притеснения.

Да се включа и по темата за грърдите при първата бременност една приятелка ми препоръча да мажа с Гармастан от 8 месец и съм супер доволна. Не съм имала дори и минимално разраняване през целия период на кърмене. Сега ще действам по същия начин.

И аз съм много ЗА софиийската среща, макар че още работя, но ако измислите нещо казвайте и ще гледам да се измъкна, защото много ще се радвам да се запознаем Hug

Вкъщи сме в ремонт, всичко е нагоре с краката, дано до месец да приключим и да ми стане хубавичко и чистичко на душата Laughing

# 614
  • София
Добричо утро маминки, само аз май тази нощ умрях от жега. Незнам защо но още вчера към 18 часа адски ми се доспа, поспах час и нещо. След това си легнах към 12.30 спала съм докъм 2, станах до тоалерната и край това беше, заспала съм чак призори ..
За срещата, аз също съм свободна вече, мижем да се видим и през седмицата:) давайте оредложения, аз предпочитам да е след четвъртък, защото чакам да ни монтират един гардероб в сряда или в четвъртък Simple Smile
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт