Отговори
# 285
И забравих да се оплача, че на прегледа АГ ми каза - И без плаж и без секс! Щом нямам никакви проблеми и оплаквания защо пък не?!  newsm78 Аз и без това в жегите не искам да ходя на плаж, ама като се нормализират температурите се чувствам много добре във водата. Хем ми е хладно, хем ми е леко, хем не ми е трудно да се движа... А секс вече не правим всеки ден, ама поне пък от време на време защо да не може  newsm78 С първата бременност беше забравил да ми ги забрани тези неща  hahaha

Аз сьм без секс от 3-я месец Grinning Още тогава ми го забрани иииии не питай Grinning И за мен ни плаж,ни море ни село Simple Smile

# 286
Аз до скоро мерих на малкия температурата с електронен термометър, анално. На бебо пак ще е анално, но трябва да е с термометър с тънък връх. Това е най-точния и бърз начин. На баткото вече му я меря с термометър за ухо, но ми трябваше време да му хвана цаката как мери добре.
На столчето за кола ще му сваля калъфа да го изпера.
Аз забрани за секс имах в началото за малко около 9-та седмица. ММ би откачил , ако ми наложат такава забрана. И ние не всеки ден.... то с тоя корем не ми е и кеф.....

# 287
tinmon,искам да те питам относно хемоглобина ,какво и как пиеш .....моят падна на 104 и очаквам да ми изпишат желязо ,но чета че при доста мами пиенето на желязо допълнително не се отразява на нивото на хемоглобина .На мен от 5ти месец ми спряха фолиевата ,но пък и от друга мама чух ,че има отношение към усвояването на желязото ,та моля те пиши какво ти е изписал д-р Даскалов?
Относно шишетата аз имам цял комплект Авент заедно със стерилизатор за микровълнова още ог дъщеря ми ,но не ми трябваха .....така си стоят .....ползвах едно малко шишенце и то с каучуков тип биберон за чайче с анасон и копър .....та и сега ще си купя сигурно едно малко .....сега се замислих дали да е стъклено ....
За клизмата -раждах нормално ,не ми е правена ,падна ми тапата и 2 дни бях в патология заради скъсена шийка .....но и 2 дни бях само на шоколад от време на време и вода .....бях нон стоп в банята и си се обръснах сама ....та дано и сега ако раждам нормално успея да се оправя сама .
За плажа-ходихме на минерален басейн ,аз не влизах обаче ,само крачетата  Grinning а секса е рядко вече от време на време просто не ми е удобно и после коремът ми става камък.....

# 288
  • В къщурката на хълма на феите
Аз забрани за секс имах в началото за малко около 9-та седмица. ММ би откачил , ако ми наложат такава забрана.
значи трябва да му обясниш за вълчата поза Mr. Green Mr. Green

п.с. ето разяснение за тези, които не са чували за нея:

Млад съпруг и бременната му съпруга отишли при гинеколог. Младежът попитал дали могат да продължат да правят секс. Докторът обяснил:
-Първите три месеца няма никакъв проблем, можете да го правите всякак. Вторите три месеца може само в кучешката поза. А последните три месеца – само във вълчата.
-Каква е тая вълчата, бе, докторе?
-Лягаш край дупката и виеш!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 289
Хахахахаха , ох мъриииии ..... 😂😂😂😂.
Аз отивам да водя баткото на логопед. Още не може да реши на кой език ще говори и най-често кара на някакъв негов си..... Та да видим какво ще каже логопеда. Имам чувството, че ще се ядосям , защото още по телефона ми направи едни заключения..... Ама ......

# 290
Хаха, това с вълчата поза е доста добро  Joy Joy Joy В тея жеги никакви сексуални желания нямам. ММ пък откакто мърда бебо не иска, да не го притесняваме  Blush

На мен на плажа ми беше 100 пъти по-добре отколкото вкъщи. На плажа полъх, разхлаждане във водата, а у нас само на климатик по цял ден  Tired

Аз реших, че ще сменям АГ, че нещо не мога да и се доверя на 100%. Сега съм в търсене на нов лекар, пре който и да родя и да е добър със секциото...

# 291
Денис само да уточня, че децата спокойно могат да говорят и 100 езика, стига да си постоянен и ги обливаш с информация постоянно и на 100те езика .. при първоначалното смесване на езиците, те пробват да видят как ще се получат нещата и след това наместват правилните думички при съответния език .. така ни учиха в университета .. да го имаш предвид като идеш при спецЯлиста Peace

# 292
  • Пловдив
лекцията беше в клиника Селена, пловдив. И на по-хубави съм присъствала 

И аз бях на тази лекция, предният месец лекцията се водеше от Георгиев ( анестезиолог), но явно е в отпуска. Той доста по- подробно обясняваше за епидуралната. Явно различните лекари предпочитат различни упойки, и много малко за пълната. Даже си обясняваше предимно за естественото раждане, не толкова за секциото. Вчерашния лектор едва ли не само за секцио говореше...

# 293
Адаш мен това ме издразни по телефона,че тя веднага тръгна с едни заключения.... #Cussing out

# 294
Мецани, супер виц за добро утро. Ще ни започне деня с усмивка  Mr. Green
На плаж ще отида още няколко пъти, само да отминат жегите. За секса и ММ ще е в потрес, че и днитя са много за обратно броене  hahaha

# 295
Опи Simple Smile
Вица за вълчата поза направо ....  Joy  hahaha
Ще го разкажа на ММ, че съм вече в последните три  Joy
Ще ходя и аз днес за талон за ЛКК и после до АГ-то да си занеса картона и да оставя талона за нов болничен. Той ще ми е последния преди 45-дневния Simple Smile
Иначе аз бях с планово секцио и доктора ми каза да си взема нещо очестително вечерта за да не ти правим клизма в болницата. За бръсненето по същия начин, предупреди ме да се почистя сама за да не ме пипат там  Peace Косми на корема никога съм нямала  Rolling Eyes , избръснах само триъгълника  Peace
Като Ви чета коя какво си е купила вече, изпрани и готови дрешки, шишета, памперси и направо .... аз какво се ослушвам още не знам ... все си викам има време, пък като гледам май пак ще съм с планово и няма да дочакам началото на октомври ами май.....септемврийче ще си имам  Rolling Eyes
Чакам да ми преведат болничния, много ги бавят значи, и тръгвам на покупки  Peace обещавам  Laughing

# 296
  • Пловдив

Като Ви чета коя какво си е купила вече, изпрани и готови дрешки, шишета, памперси и направо .... аз какво се ослушвам още не знам ... все си викам има време, пък като гледам май пак ще съм с планово и няма да дочакам началото на октомври ами май.....септемврийче ще си имам  Rolling Eyes
Чакам да ми преведат болничния, много ги бавят значи, и тръгвам на покупки  Peace обещавам  Laughing
[/quote]

Спокойно и аз още нищо не съм купила- едни чаршафи и едни ританки с жилетка. Все се ослушвам, а и все се надявам да ми кажат пола най- накрая, че не ми се купуват в жълто, екрю и резеда ( особено последния ми е много противен цвят)

# 297
  • Сливен
Бисквитка , ти остави, че са много дните до раждането, ама и след това поне 2 месеца секса е мираж  Mr. Green
Ох тези клизми - според мен просто всяка мама трябва да се поинтересува в блницата, в която ще ражда дали се практикува и тогава да реши какво ще прави.
За покупките и на мен ми се струва твърде рано, особено пък за памперси, но на който му е първо дете, го разбирам, защото са си доста неща за набавяне.
Аз нищо не съм предприела в тази насока - мисля другата седмица когато малката тръгне пак на градина да поошетам по-основно и после да видя какво от дрехите , които вече имам ще ми свърши работа, да ги изпера и подредя, а към средата на септемрри да купя един комплект за изписване, две хавлии, козметика и шишета (може би пак на Авент) и това ще е като за начало.

# 298
Веси аз едва вчера разбрах защо ми бръснаха корема - просто метода на извършване на операцията изисква разреза да се направи по-високо от обичайното, та затова ..

# 299
Ракси, знам аз, че и след това има чакане. И ММ знае  Laughing
Аз средата на август излизам в 45 дневния болничен. Както направих първата бременност и сега това ми е крайния срок да съм взела всичко необходимо за началото. Освен това на 20 август майка ми заминава, та преди това ще я използвам да изглади всичко за бебето. Освен това и багажа за болницата ще приготвя.
Памперси аз купувам от един склад, където има турски и (забележете!) немски. Не ни е много удобен и се запасяваме за баткото. Понеже вчера бяхме и пак взехме 6-7 пакета си викам я да взема 1 пакет бял Памперс за бебето, че да не се налага да ходим пак. 50 бр.за 18 лв.

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 10:00 от Biskvitka87

Общи условия

Активация на акаунт