Отговори
# 420
Аз се спрях вече категорично на Томи Типи и по точно на този комплект:
http://bambolino.bg/productbg/5218
Даже си взех от ОЛХ и стерилизатор парен на същата марка  Grinning
Ти си виновна,зариби ме по този комплект и сега се чудя да го поръчвам ли  Joy hahaha
Стерилизатор не съм взела  ooooh! Ще трябва да разгледам в ОЛХ и аз  Hug

# 421
Гaби, много съжaлявaм зa зaгубaтa ви! Пожелaвaм ти бързо физическо и психическо възстaновявaне и много скоро дa се рaдвaш нa здрaво пухкaво бебе!
Момичетa, много бързо пишете, от двa денa не могa дa ви смогнa!
Зa кaпките против колики - дaвaх лефaкс и съм доволнa. Сaмо че aз знaм обрaтното нa мецaни, т.е. че действaт с нaтрупвaне и колкото по-дълго време дaвaш толковa е по-голям ефектa. И понеже съм много нaплaшенa от коликите нa синa ми сегa ще зaпочнa превaнтивно дa дaвaм още в родилното. И не се презaпaсявaйте с лефaкс от чужбинa, имa го в бaзaр.бг нa същите цени Wink
Зa шишетaтa - Томи Типи плaстмaсови със силиконов биберон. Доволнa съм, помпaтa ми е нa същaтa мaркa.
Зa рaзкритието - и моето рaзкритие го прaвехa ръчно  Crazy нaй-болезненaтa чaст от цялото ми рaждaне, контрaкциите не боляхa толковa. И дa - дори след упойкaтa усещaх болкa при прегледa зa рaзкритие  Crazy
Мaмитa, обaдих се нa лекaря ми по ЗК и му рaзкaзaх зa прегледa в Щерев с изостaвaнето нa коремчето с три седмици, спрямо глaвaтa и бедрото. Той кaзa дa се успокоя, но ме викa утре дa ме прегледa извънредно. Стискaйте пaлци, моляяяя  Praynig

# 422
Момичета, отдавна не съм писала, но тия дни изчетох всичко, което сте писали.
Съчуствам с цялото си сърце за загубата на бебчето. Мога само да си представя каква драма е....
Пожелавам да няма повече такива новини.
При мен засега всичко е в норма, освен, че пухтя и се потя на тая жега...направо се чувствам като пиле на грил...
Изпрах дрешки, които ми дадоха приятели, искам да питам - гладенето задължително ли е?

# 423
май този комплект на томи типи не е наличен вече  newsm78

# 424
A дaaa, зaбрaвих дa нaпишa че сме спaли нa сешоaр около шест месецa, сaмо товa успокоявaше синa ми. Имaм и свaлени приложения нa телефонa с бял шум (приличa нa тоя нa сешоaрa), шум от прaхосмукaчкa, сешоaр, перaлня, течaщa водa и други. Нaвън кaто е бил неспокоен съм му ги пускaлa в количкaтa докaто се унесе Simple Smile Нa нaши приятели детето им се успокоявaше от звукa нa рaботещия aбсорбaтор в кухнятa Wink

# 425
  • В къщурката на хълма на феите
Шмокси то май зависи какво даваш .. аз ползвах 10тина вида капки за колики /май само лефакс и абоколикен не съм давала/ и резултата беше нуулев .. за 6 месеца с колики, нищо не помогна, затова този път нищо няма да давам ..

# 426
  • във вкъщи
Еййй тука е по интересно от колкото във фейса , много сте лошии  Laughing
Връщам се да чета Simple Smile

# 427
  • Пловдив
Можете ли да ме добавите във фейсбук групата   bouquet

# 428
Габи, много съжалявам!
За туширането, при мен беше точно 2 пъти, при постъпването и после когато се оказа че съм с пълно разкритие. Имах късмет с лекарката, много внимателна.
За даването- аз дрешки не очаквам да му връщат. И  от мен не са искали да връщам. Кошницата за кола я дадох уж с уговорката да е за малко. Сега си правят оглушки, а беше съвсем нова. Здраве да е. Не ме е яд. Поисках от приятелка друга. Дано става за ползване 😊 иначе каквото от баткото става ще си го ползвам с бебка.
Аз мразя да гладя и ще го сведа до минимум. До към 3 месец вероятно. Пера на 60градуса и мисля , че е достатъчно

# 429
Изпрах дрешки, които ми дадоха приятели, искам да питам - гладенето задължително ли е?

Ами така един вид ги дезинфекцираш. Според мен поне първите месеци трябва да се глади всичко, най-вече чаршафи, пелени и долните дрешки.

# 430

Ами така един вид ги дезинфекцираш. Според мен поне първите месеци трябва да се глади всичко, най-вече чаршафи, пелени и долните дрешки.

Ако се ползва сушилня, това не може ли да замести гладенето? нали работи на високи градуси?

# 431
Може сушилня! За мен това е идеалният вариант, защото ще спестява много време, но мамите с опит по-добре да се изкажат  Simple Smile

# 432
Може, ако имаш сушилня...

# 433
От сушилнята си излизат топлички, мекички... Като ги сгънеш веднага няма нужда от ютия.

# 434
Момичета, питах в темата с болничните, но да си направя устата и тук, че съм леко притеснена. От днес трябва да ми се преиздаде нов болничен, звънях в Щерев, но още не била постъпила инфо от лекаря към отдела, който ги издава. Пробвах да се обадя на док, не си вдига тела. Казаха ми, да се обадя утре и ако още няма инфо щели да се оправят. Но сега не разбрах дали ще ми издадат със задна дата или днешния ден ще го пишат "дъждовен"?

Общи условия

Активация на акаунт