Отговори
# 585
  • София
Вени, не се сещам зс учтив начин. Сз ше бъда директна и ще кажа, че искам спокойствие за мен и за беба. Ще имат време да я виждат достатъчно време:)
Аз и нямам място вкъщи да събера повече от 5 човека, но и да имах не ми е товс идеята зс спокойно прибиране вкъщи с малкото човече:)

# 586
Айййййй само като прочетох колко хора искат да идват и се изнервих! Не може ли малко да изчакат?? И като кажат ще дойдат да им се радват и си представям разнасяне на ръце, мляскане, целуване на ръчички..... Направо ме изби студена пот!!! Ние ще сме си двамката с баткото и майка ми (ако не родя по-рано и още не е дошла) , и свекито. Даже може и само двамата да се приберем у нас. Предният път се прибрах след една безсънна седмица в болницата, супер уморена и стресирана. Исках си само леглото. ММ им беше казал предварително, че не е момента сега.

# 587
Оф предния път как ги гласяха. Гости да канят, щели да ми влизат в спалнята да гледали бебето, все едно то е приковано за леглото. "Ама как ще го носиш в кухнята да се омирише на манджа?!" "Смени си шалтето на спалнята, че това не е хубаво, а сега много хора ще влизат тук". Леле направо като се сетя настръхвам. И тогава настръхвах. Накрая казах, че бебето докато не стане на 40 дни никой не искам да ми се мотае вкъщи. После задължителните хора ги канихме семейство по семейство, а не всички да ми се изсипят. Може да ме мислят за някой темеруут ама аз пък не мисля, че е нормално разни хора да се тълпят около новородено и да му носят зарази.
Сега вече всички си знаят. Никой не си прави устата за нищо. Ама и като не е първо внуче не е същата радост.

# 588
shmoksi, ще се радвам да се запознаем. От Сливен сме само аз и Роксана  Hug

Момичета, не се бях замисляла за цялата тази дандания, каквато съм и аз, сигурно ще полудея, после ще има сърдити... ooooh! ooooh! ooooh!

# 589
На изписването ще си бъдем само ние, най-много и майка, ако е дошла, че още се чудим за кога да й купуваме билет за самолета.....така , че няма да имаме дандания, на ММ техните са много разбрани, казаха когато се нагласите и кажете тогава ще дойдем за 1 вечер, сестра ми и те така.....така че поне това няма да мислим  Laughing

Шмокси
На Магазинчето в Сливен, адреса ще видиш като го потърсиш във ФБ - online kids botuque pepita  Peace

Ох голяма жега ходих при сестра ми кафе да пием, че утре си тръгваме към София....почивката свърши.... Sad оставяме малкия тука за целия август, доста ще ми е мъчно, но нямаме избор , А вкъщи колко работа ни чакааааааа с ММ, имаме да преподреждаме, да разчистваме, чистене, абе ....имаме си занимания  Crazy

# 590
Малеее, аз какъв съм си социопад и мразя тълпи и навалици, сега като чета за изписването и  ooooh! newsm78 Crazy. То не че някой кой знае ще се изсипе, но все пак мойте родители, сестра ми с малките /малко вероятно, че и племеницата е бебе все още/, приятелката  Rolling Eyes. Свекъра и свекървата, но така или иначе живеем с тях. Като си спомня на изписвнето на племениците ходихме до болницата да ги заберем, после тихичко и кротичко поседяхме за един два часа и хванахме пътя. Дано и с мен да е така.  Praynig

# 591
За моето изписване освен роднините и всички приятели на ММ бяха там,абе навалица си беше ама поне в къщи не са ми идвали.В край на сметка се отказахме от Джъмбо и решихме да идем до Стара Загора,мъжа ми каза ,че знаел два магазина за бебешки стоки и колички имало да сме разгледали,е отиваме към първия той вече е мебелен магазин  ooooh! .Заведе ме в другия казва се магазин Па-па и за мое учудване се сдобихме с количка  Laughing беше си на далавера от 790 на 585 и си я капарирахме.

# 592
ММ ако не успее да се вьрне,ще ме вземе майка и каката никой друг не ми трябва..като помня с пьрвото дете малееее аз едвам си стоях на краката исках само да си легна ама нееее кой ме остави ...беше ужас вкьщи Simple Smile

# 593
Oх, само да се роди жива и здрава и 100 човека близки няма да ми дотежат за час-два. Но ние и нямаме толкова нахални приятели. Дори и да поканя няма да дойдат в такъв интимен момент. Предния път баби и дядовци стояха точно 30-40 минути. Свекърва ми беше приготвила всичко, полсе двете с майка прибраха. Аз само седнах, хапнахме, пийнахме и си тръгнаха.

# 594
ооо и аз не искам никой да ми идва вкъщи, точно когато ще си бъде нашият си момент 3та Heart Eyes имам надежди и на изписването да е спокойно  Simple Smile

# 595
Това с изспиването на тълпи от хора около бебето и мен ме ужасява и не смятам да го допускам  #Crazy ако ще и да има сърдити...
За изписването май няма как да контролирам кой да дойде, но за вкъщи - сами родителите ни първият ден за няколко часа, после ще остане само майка ми няколко дни. Другите роднини по - нататък, пък приятели - и аз не знам кога, но в никакъв случай не веднага...

# 596
И аз мисля да съм крайна,ако ще да ми се сърдят  Naughty
В болницата ок,да дойдат да ни видят,но за ''радване'' вкъщи няма да стане,просто ще кажа,че искам почивка все пак това си е интимен момент искам да бъда само с ММ  Rolling Eyes
Майка ми и свеки ще идват сигурно първите вечери да ми помагат ако имам нужда  Peace

# 597
Не сме го мислили дали някой ще идва в нас, но и да идва, не ми пречи - знам, че ММ ще приготви всичко, а и родителите са съобразителни и няма дълго да ни висят на главите. Може и да се почерпят в къщи и после всеки нанякъде. Освен родителите ни и сестрите ни (които са сами), имам си само един племенник на 10 год, който изгаря от нетърпение да стане батко (категорично са му отказали да има братче или сестриче) и той милият много се вълнува (но е много кротък, така че не ме притеснява)

# 598
  • София
Здравейте, момичета!

Днес цял ден обикаляме разни магазини и се прибрахме преди половин час....чувствам се пребита! Най-голямата грешка беше, че минавахме покрай ИКЕА и реших да влезнем "за малко"  Crazy Малкото станаха 2 часа на крак и безсмислени покупки за над 100 лв.  Laughing

И аз съм ЗА срещичка, вече съм болничен, та нямам претенции за време  Hug

# 599
Днес прекрасно време, облачно, ветровито - само за бременни. Ако може до края да е така, ще си изкарам бременността с кеф. Ама най-много и утре да се радваме на авантата  Cry

Общи условия

Активация на акаунт