Възстановяване за косата през лятото с Macadamia Professional! Играй и спечeли!

• 14 085
  • 212
  •   1
Отговори
# 165
Използвала съм маската и прави косата ми изключително мека, блестяща и подхранена!

Pro Oil Complex съдържа  две  от  най-ценни терапевтични масла - масло от макадамия и арганово масло. Те са  богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини и това ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 166
  • Sofia, Младост 3
Използвала съм продукти на марката и с удоволствие бих използвала отново   bouquet
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 167
  • София
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

С нетърпение очаквам да пробвам продуктите на марката!  Simple Smile

# 168
 Използвала съм маската за коса и ми хареса много.

# 169
  Чувала съм само позитивни мнения за продуктите на Macadamia, затова бих се радвала много и аз да мога да ги изпробвам. Pro Oil Complex съдържа комбинация от макадамово и арганово масло.

# 170
Pro Oil Complex е комбинация на масло от макадамия и арганово масло,изключително богати на омега 3, 5, 7, и 9 мастни киселини.
Не съм ползвала Макадамия досаге,но косата ми в момента има нужда точно от подобна грижа!

# 171
Pro Oil Complex, представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 172
Здравейте!
Pro Oil Complex представлява комбинация от две ценни масла - масло от макадамия и арганово масло. Те са богати на омега 7,5,3 и 9 мастни киселини. Маслата се усвояват бързо от косата, проникват дълбоко в косъма и възстановяват структурата му отвътре. Косата се хидратира, възвръща своята еластичност, блясък и мекота, отново е здрава, по-силна и по-красива от всякога. И аз искам такава коса...  Wink

# 173
Използвала съм маската, шампоана и балсама за коса. Останах много доволна.

# 174
  • Бургас
Страхотни са продуктите. Използвала съм шампоана и балсама.  Heart Eyes

# 175
  • Перник
Pro Oil Complex съдържа  две  от  най-ценни терапевтични масла - масло от макадамия и арганово масло. Те са  богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини и това ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 176
Използвала съм само шампоана! Определено ми хареса! Бих купила и други неща на тази марка!

# 177
Ползвам маската за коса ,но бих пробвала и други продукти на марката Heart Eyes

Pro Oil Complex е комбинация от масло от макадамия и арганово масло, които са богати на омега 7, 3, 5, 9 мастни киселини, а това ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 178
Pro Oil Complex e комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум, произвеждан от нашия скалп.

# 179
Pro Oil Complex представлява комбинация от двете най-ценни терапевтични масла в света - масло от макадамия и арганово масло. Те са изключително богати на омега 7, 5, 3 и 9 мастни киселини, което ги прави много сходни до естествения себум.

Общи условия

Активация на акаунт