Мъж Телец - 13

• 67 772
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
В такъв филм съм влязла, помислих си не го привличам ... старая се всячески да не го нагрубя, обидя - да съм мила, и може би това че сравнявам дните да е там проблема...инат е голям, да споря с него абсурд, иска ако има нещо да му кажа, а опитам ли се върти като палачинка на другата страна и винаги има какво да каже Simple Smileа аз просто търся малко внимание понеже на него все му се спи , или намира винаги какво да измисли но не и да остане на саме с мен ...

# 151
bubolinkar, друга жена?

Само един Телец може да те накара да се съмняваш в психическата си стабилност Wink Уникални са в това.

# 152
  • Тра-ла-ла
Аз така в началото много се връзвах и все се обяснявах , защото си мислих че с изговаряне нещата ще се изяснят и оправят. Обаче се усетих овреме, че нещо не е както трябва и не може светът да се върти само около него. А и сама започнах да си втръсвам с това говорене. Накрая обърнах палачинката. И станах лоша в очите на Телеца. Вече не бях интересна за манипулиране и лъжене и егото му беше заплашено.

Та не знам до колко силният характер помага при това рогато. Цял живот да се бориш с него и то пак си стои запънато. Уморително е.

# 153
Уморително си е.....интересни са ми случаи в които е бил изключително галантен, купил ми е току що прекрасен скъп подарък и се захване с някой лют спор и ми вдигне кръвното....с времето разбрах, че това е от любов към спора и ината.....просто трябва да не му се обръща внимание и да се смени темата Joy Joy

# 154
Просто става различен, като че ли живее друг във него- все едно ще му падне егото ако обърне малко внимание на половинката си... или се е успокоил вече , че съм само негова, казва така нещата са си добре, не ти трябва повече.... а аз май искам повечето и не че ще си надигна акциите - а просто да покаже че държи на мен по човешки начин, вместо само да ме кара да се филмирам..

# 155
Хммм.. интересно! Приятеля на една моя приятелка от същата зодия тя като се размрънка за внимание и той се повтаря „гладна останала ли си ? Покрив над главата имаш ли ? Какво мрънкаш тогава, аз да не съм слуга тука“ Не че е лошо момчето, не ме разбирайте погрешно, но проблема, че той си прави каквото си иска и демонстрира свободата си постоянно и много много не и угажда я дразни. И тя иска внимание! Тя чат пат вкарва трикове от това да реве и да се прави на разстроена, понякога вика, че работи, понякога не.

# 156
 Shocked
Не е за хвалене, но моят е имало моменти, в които е бил точно като слуга - когато не съм се чувствала добре или нещо подобно. Никога не се е заяждал така.

# 157
Трябва да има нещо, някъде където да загуби така интерес към мен - няма как да е иначе.. едва ли е нормално да се молиш да се почувстваш обичана, иначе всичко да е наред, да излизате , да се търсите, да заспивате сгушени един в друг, но да не му идва на акъла да те целуне ....или има номер и за това който още не съм открила , само аз ли имам такова теле до себе си- твърдоглаво!
А ако съм му омръзнала ... възможно ли е, или се прави на недостъпен:)

# 158
Последното нещо, което може да бъде един Телец, е да е недостъпен.

Едва след като се разведохме с моето Теле, успях да разбера как да комуникирам с него. Знам точно какво да му кажа и как. В чудесни отношения сме вече. Разбира се, защото не сме под един покрив  Laughing

# 159
Като представител на тази зодия, най-лошата ми черта е твърдоглавието.
Пример:
Преди известно време се занимавах с едно друго теле и всеки ми говореше,обясняваше че този човек не струва. Е, аз  бях попаднала на майстора си от типа "с твоите камъни, по твоята глава" hahaha. Но аз така и не ги слушах и поне 2 години минаха докато разбера, че това беше "менте" мъж телец... Бях разбрала за друга жена и той ми се обаждаше да ми Шушу по телефона, че не е с нея ама в нейната спалня.  Joy Това ми беше урока за твърдоглавието ( мисля, че в предишни постове разказах за това).
Дали за добро, дали за лошо сега съм с друго теле, което вече се доказа, че не е "менте", мъж на място, работлив(работохолик), както и аз въпреки, че съм жена. Работим по 13-14ч. в семейната фирма. И бих казала, че толкова ни притиска времето, но въпреки това си обръщщаме внимание, ходим на спа, масажи, филм в къщи с хубава храна и хубаво вино. Рядко, но си прави пътешествия и през цялото време може да се каже, че почти не си говорим просто си почиваме, релакс, нежност, секс, храна и хубав алкохол.
bubolinkar, пробвай с нещо такова, вкусна и хубава храна, хубав филм, свещи и вино. Би трябвало да се отпусне и да си прекарате хубаво.
НО......един съвет. Не насилвай и не предизвиквай нещата. Трябва да си много търпелива докато наистина разбереш какво се случва. Simple Smile

# 160
Това означава ли, че можете да бъдете "напук" с някого?

# 161
Това означава ли, че можете да бъдете "напук" с някого?

Нахлувам в темата....но не успях да се въздържа Simple Smile
Да! Умеем го Simple Smile
И жените и мъжете телци! Да докажем на целия свят, на себе си! На пук на другия....на пук на някого...
Вътрешно да крещим...  Wink

Честита Нова Година на всички ви  bouquet
Скоро ще разкажа за краят на моят филм, теле- теле Simple Smile

# 162
Да! Умеем го Simple Smile
И жените и мъжете телци! Да докажем на целия свят, на себе си! На пук на другия....на пук на някого...
Вътрешно да крещим...  Wink

Hug Tова обяснява много неща. Благодаря!

# 163
Исками се да мога да намеря думи да опиша какво е когато съм с него, как за миг мога да достигна върха и също толкова бързо да падна долу, научих се да лавирам малко към шега ако настъпя теленцето, но характера е толкова труден, за протокола аз съм рибка- но май моето теле не е от тези романтичните или не го е показвал, тези свещи .. тиха музика ... никак не са му типични, друг подход ми трябва тука- сега освен работа- се появи и желание за нова кола и се почва търсене , гледане сякаш мен само това ме интересува, ....бинго да бях искала да ударя с него , малко ще е- до тогава сси търпя и чакам ....

# 164
bubolinkar, аз не говоря за романтика. Не си ме разбрала.. Simple Smile Пиша ти за почивка, аз го приемам така и телето до мен, а не като романтична вечер. Просто не създавай впечатление за романтика, за това ти и казах не насилвай момента. Просто бъди освободена от тези мисли, отпусни се, почивай си,  непринудено, това не е романтика а гъделичкане на сетивата, не е любов а една почивка, небрежна и спокойна вечер, може и без музика, хубав филм например Simple Smile За мен това не е романтика а хармония и спокойствие  Crazy Оххх, ако готвиш хубаво и имаш усет към хубави винааа, може и мен да поканите  Rolling Eyes
И аз също смятам, че можем да бъдем с някого напук на друг и да симулираме цяла една любов, роман- Театро Гранде Петручели 

Общи условия

Активация на акаунт