Относно сайтовете за почивка

• 4 200
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, имам един въпрос към вас относно един определен сайт за почивки, който предлага разнообразни оферти на ниски цени. Говоря за сайта travelcard . bg и тъй като съм на път да закупя един от ваучерите им за почивки бих искала да попитам дали някой от вас има опит с тази фирма и най-вече коректни ли са??

# 1
Взехме си почивка миналото лято през август на к.к. Елените от тази фирма. Два дни преди края на почивката ни малкия се разболя... някакъв вирус с висока тепература и повръщане... Трябваше да напуснем хотела и се свързахме с тях за информация какво да правим. Обясних им ситуацията, че веднага трябва да си тръгнем, и момчето каза че ще говорят с хотела. За наше щастие влезнаха в положение и от фирмата и от хотела и ми възтановиха парите за тези два дни! Тази година отново съм резервирала чрез тях, но за Гърция..

# 2
И ние си организираме тази година с travelcard.bg почивката в Созопол  . Миналата година бяхме  чрез тях в Банско . Обадихме се в последния момент и останахме много доволни  , бързи , коректни ,  всичко беше наред с хотела и престоя ни .

Общи условия

Активация на акаунт