Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко майки, бебета и техния пол има в новата тема?
Какви са симптомите и преживяванията на бъдещите майки според публикациите?
Какви са препоръките за тръгване към болницата при раждане според публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко майки, бебета и техния пол има в новата тема?
-
Какви са симптомите и преживяванията на бъдещите майки според публикациите?
Бъдещите майки съобщават за различни симптоми и преживявания, като често втвърдяване на корема, болки ниско долу, увеличаване на гърдите, болки в гърдите, подуване на краката, крампи в ръцете и краката , трудности при заспиване, често уриниране през нощта и притеснения относно избора на педиатър и подготовката за посрещане на бебето.
-
Какви са препоръките за тръгване към болницата при раждане според публикациите?
Според публикациите, препоръките за тръгване към болницата при раждане включват наблюдение на контракциите, проверка за изтичане на водите и оценка на цвета им, както и разглеждане на различни медицински състояния. Някои бъдещи майки споделят, че планират да отидат в болницата при контракции на всеки 5 минути, изтичане на водите или други притеснения.
-
Кои са препоръките за избор на стерилизатор за бебешки бутилки според публикациите?
-
Какво е мнението на специалиста за размера на бебето?

Памперс и аз взех,едвам намерихме единичка,а иначе гледахме цените и всеки си ги продава както иска. За мамите в София - в Била са най-евтини май. Търсих превръзки за родилки нямаааа,само памперси за възрастни. Утре ще продължа търсенето. Еднократни гащи също се чудя какви да взема,гледах едни на Чико май бяха,ама нещо...
)
аз гледах в Ремедиум.
Сега взимам baby crema, бочко или бебелан (доста са плътни и хубави), но за бебето може да взема на памперс, не съм решила още.
и аз не знам как ще стане с бръсненето. Криво-ляво успявам,ама ми трябва доооста време. На кола маска не смея да отида,да не получа контракции от болката,че но съм много чувствителна. Онзи ден като си скубах вежите така ме заболя,че ми се напълниха очите със сълзи
Аз така бях купила един пакет. Отворихме го след изписването, защото бебето беше свикнало в болницата нощем да хапва стабилно АМ, пък аз още нямах толкова кърма. И това беше - един път го ползвахме и след месец трябваше да хвърлим кутията. Но е добре да има за всеки случай