♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 446
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • По света и в нас.
Приятелката на Баръш ми изглежда по възрастна от него,дали е така.

Да, с две години е по-голяма от него. На снимката са те и колегата им от филма "Лудата Зелиха" , а не техен фен. Peace
Как си личи Whistling

# 601
Разказвам съня си на колежките и естествно  " кое е този", ами наруших всички фирмени и лични разпоредби и им го показах , освен това и Йомет бей....2 си пожелаха Джан Текин натюр, 3 Йомер бей по баклава и пищимал и един колега си хареса Корииш Crazy....Така, че има нови фенове на двамата, за съжаление ягодите не ги гледам, но пък им препоръчах форума.... Скоро не бях се подреждала така Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не ти е лесно и на теб. hahaha Ти, ако им покажеш и Памир, тя фирмата ще се пренесе във форума. hahaha

Ето ги нашите сладури, впрочем. Много сладка сцена: Heart Eyes
Бедната  Серен  вода.  гази  жадна ходи  !!!

# 602
Не знам как е при вас, но гледам Любовта и Семейството заедно и в един момент става мазало, Айшето си стои в дневната и мърмори по адрес нс благоверния си, вратата се отваря и се чудя що не е там Йомер бей... Друга сцена Дефо си мърмори и гледа през джама а там боса, а на мен ми се привижда Джан Текин, на мястото на Яса ми се привижда Елиф...и все едно гледам Статус любовен на Славена тотално объркан Crazy

Само Памир Мурат не го бъркам...дали пък няма да го сънувам него ... в банята,    басейна,...морето...а не да ми нарежда като онова дърво да си очистя къщата, сигурно следващия път като се настани в съня ми ще иска циганска баница да му правя hahaha

# 603

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 06:08 от лава

# 604
Без милост още означава вечер да брой овце,че от толкова баклава не можеш да заспиш. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 605
  • София
Не знам как е при вас, но гледам Любовта и Семейството заедно и в един момент става мазало, Айшето си стои в дневната и мърмори по адрес нс благоверния си, вратата се отваря и се чудя що не е там Йомер бей... Друга сцена Дефо си мърмори и гледа през джама а там боса, а на мен ми се привижда Джан Текин, на мястото на Яса ми се привижда Елиф...и все едно гледам Статус любовен на Славена тотално объркан Crazy

Само Памир Мурат не го бъркам...дали пък няма да го сънувам него ... в банята,    басейна,...морето...а не да ми нарежда като онова дърво да си очистя къщата, сигурно следващия път като се настани в съня ми ще иска циганска баница да му правя hahaha

Мен питаш ли ме - аз гледам шест сериала в момента. Жива да не бях. #Crazy #Crazy #Crazy

# 606
Без милост още означава вечер да брой овце,че от толкова баклава не можеш да заспиш. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз си заспивам и без овцете- един Джан Текин, два Йомер бей, трима Мурат,четерима Кориша, пет Син....и до десет вече съм у сериало " нощите на един заблуден фен"

Тинче, ти си по зле и ог мен Joy

# 607
# 608
Reni,изпревари ме с фрагмана на Ашка Hug

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 20:08 от Slawena

# 609
  • София
"Лилавото много ти отива", вика... Joy Joy Joy
Ох, ще ме умори тоя Йомер. Blush Blush Blush

# 610
  • Пловдив
Вай бе, фргаманът подранил  Heart Eyes
Чок романтик, пак по стените и асаньорите  Joy Наща Лилавка ще припада  Mr. Green
Йомерджим скрита лимонка бил , да му се ненадяваш  Mr. Green

# 611
"Лилавото много ти отива", вика... Joy Joy Joy
Ох, ще ме умори тоя Йомер. Blush Blush Blush

Тинче, а може ли целия фрагман да преведеш, моляяя Praynig

Ах, какъв палавник бил Йомер бей  Crazy как я докосва така пред хората в асансьора Mr. Green

# 612

Рени  Hug чок тешекюлер за фрагмана   bouquet Страхотен е. "Йомер -.... ще те отвлека " Дефне "ъхъ разбира се"  . Simple Smile А дано в 12 епизод никой не ги прекъсне и да видим целувка

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 06:10 от лава

# 613
  • На юг от тук
Руския превод

А фиолетовое очень подошло, ты красиво выглядишь. -Помнишь я тебе сказал что поговорим. -Поговорим. -Может и туда не поедим, я тебя украду. -Конечно. -Ну хорошо тогда давай сходим на обед. -Вместе? -Где встретимся? -Ты ещё спрашиваешь -Возле лифта? Было бы хорошо если б лифт умел разговаривать. -А фиолетовый очень подошёл. -Спасибо. -Давай вообще не будем разговаривать. Я прям здесь тебя поцелую. Ай я сейчас упаду в обморок.

# 614
Ох какъв палавиник бил тоз Йомер бей да сме на мястото на Дефне.
Нашата съгласна да я отвлекат. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт