♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 459
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Дали ще има още един фраг на сериала СТАТУС НА ВРЪЗКАТА?

# 586
  • София
Дали ще има още един фраг на сериала СТАТУС НА ВРЪЗКАТА?
Нещо напоследък пускат само по един фрагман, Веси. Confused

# 587
Разказвам съня си на колежките и естествно  " кой е този", ами наруших всички фирмени и лични разпоредби и им го показах , освен това и Йомер  бей и Мурат....2 си пожелаха Джан Текин натюр, 3 Йомер бей по баклава и пищимал и един колега си хареса Корииш Crazy....Така, че има нови фенове на двамата, за съжаление ягодите не ги гледам, но пък им препоръчах форума.... Скоро не бях се подреждала така Joy

За мое успокоение Памир си остана за мен/ нас Whistling

# 588
Разказвам съня си на колежките и естествно  " кое е този", ами наруших всички фирмени и лични разпоредби и им го показах , освен това и Йомет бей....2 си пожелаха Джан Текин натюр, 3 Йомер бей по баклава и пищимал и един колега си хареса Корииш Crazy....Така, че има нови фенове на двамата, за съжаление ягодите не ги гледам, но пък им препоръчах форума.... Скоро не бях се подреждала така Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
Славена Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
  • София
Разказвам съня си на колежките и естествно  " кое е този", ами наруших всички фирмени и лични разпоредби и им го показах , освен това и Йомет бей....2 си пожелаха Джан Текин натюр, 3 Йомер бей по баклава и пищимал и един колега си хареса Корииш Crazy....Така, че има нови фенове на двамата, за съжаление ягодите не ги гледам, но пък им препоръчах форума.... Скоро не бях се подреждала така Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не ти е лесно и на теб. hahaha Ти, ако им покажеш и Памир, тя фирмата ще се пренесе във форума. hahaha

Ето ги нашите сладури, впрочем. Много сладка сцена: Heart Eyes

# 590
Офффффффф Памир бей,направо се разтапям Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 591

Памир си  е тамам за мен и на визия, и на фейс, че и по ЕГН / по младо, по добре /

Вай, бе...?

# 592

Памир си  е тамам за мен и на визия, и на фейс, че и по ЕГН / по младо, по добре /

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 593

Отивам да си нахраня фамилията, че нещо много гладно-жално ме гледат, досущ като мен Памир, Берк и сие...

Страхотни сте момичета  bouquet

Гледам им и преведени еп за което благодаря!

# 594
  • София
Оле, майко, пак се почва серията на "без милост"...
Вадя кандилата. bishop bishop bishop

# 595
Славенче, завидях ти, джанъм, за съня  Heart Eyes  Аз си пожелавам пък Берк да го сънувам в басейна да ме учи да плувам  Crazy

bouquet  bouquet  bouquet за всички Безмилостни кадри!  Продължавайте в същия дух - нека валят баклави  Flutter

# 596
серията на "без милост".. какво значи това?

# 597
  • По света и в нас.
Приятелката на Баръш ми изглежда по възрастна от него,дали е така.
Означава-Баклава и наслада за окото. Peace

# 598
  • София
Веси, от около седмица тръгна това, че, когато някоя от нас пусне снимка на Берк, Памир, Баръш, Юсуф и сие (еле пък по баклава), значи няма милост. Затова вече се пише "Без милост" се пуска снимка. Whistling Joy Joy Joy

# 599
Приятелката на Баръш ми изглежда по възрастна от него,дали е така.

Да, с две години е по-голяма от него. На снимката са те и колегата им от филма "Лудата Зелиха" , а не техен фен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт