Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Пробвах и от там и от два други сайта, където публикуват промоции на веригите.

Излиза ми брошура от 14.09, но нали Варна е от четвъртък до четвъртък уж (по-различна брошура от тази в София, например) или пак ги уеднаквиха?  Rolling Eyes

# 226
Пробвах и от там и от два други сайта, където публикуват промоции на веригите.

Излиза ми брошура от 14.09, но нали Варна е от четвъртък до четвъртък уж (по-различна брошура от тази в София, например) или пак ги уеднаквиха?  Rolling Eyes

май има промяна
ето тук може да избереш Варна http://broshura.bg/kaufland
на последната страница са адреси на К във Варна
мисля, че е като Софийската иначе

# 227
  • Русе
Киса, до колкото знам вече за цялата страна брошурите са от понеделник. Плевен също беше в четворката градове, при които започваха от четвъртък промоциите, но вече втора седмица са от понеделник.

# 228
Днес минах през К Банишора. Исках да видя етажерките от текстил, дори и не разбрах къде са, но бързах.
Погледнах и кошничките/стелажите за гардероб. В брошурата и на етикета в магазина пише 5,99 лв за брой, но те са хванати по две с един етикет. Цената за двете ли  е или за една?

# 229
Veseto, етажерките са доста тежички. Laughing Едва ли ще се обръщат лесно, ако въобще могат. Иначе са нисички, но функционални (побират най-проблемните дребни играчки) и ако имате място къде да я сложите е ок. Ако мястото ви е малко- по-добре стандартна дървена етажерка, по-висока. Grinning
Има нар- вчера поне имаше. Обаче цената му беше 2 или 3 лева за бройRolling Eyes Ама то и авокадото е по 2,49 лв за брой- какво да се учудва човек... ooooh!
Естел, би трябвало щом етикетът е един, цената да е за двата артикула хванати с 1 етикет. Peace
Днес се отчетох само с голям пакет суров белен слънчоглед и 6 пакетчета нес кафе. Grinning
Някой попита- кутиите за спомени са много хубави, но 20 лева ми са малко множко за тази цел..... Thinking

# 230
  • Варна
Киса, до колкото знам вече за цялата страна брошурите са от понеделник. Плевен също беше в четворката градове, при които започваха от четвъртък промоциите, но вече втора седмица са от понеделник.

Ясно, блaгодaря! )

# 231
Естел, цената е за двете подрафтови кошници заедно. Те са комплект.

# 232
  • София
Етажеркте не са разпънати в Банишорския. Бяха в кашоните по средата до водата , ако не се лъжа.

# 233
  • София
И в Хаджи Димитър не са. А ми се искаше да я видя сглобена преди да преценя.
Иначе аз все пак ди взех кутия за бебешки спомени.

# 234
  • ВАРНА
Някой с отзиви за електрическата кана? Марката е Esperansa.
Благодаря предварително

# 235
Вакуумните торби за съхранение хубави ли са? Имам 2-3 от Кауфланд купени преди няколко години , но след последното ползване и пренасяне, вече не се вакумират .
От друго място имам купени и не бяха хубави.

# 236
  • До морето
Здравейте, може ли да ми кажете до кога е промоцията на матраци ТЕД в Кауфланд? Или вече я изтървах  newsm78

# 237
Благодаря предварително
за тези пари и с три години гаранция е перфектна и дори изглежда съвсем прилично  Laughing
имам я от няколко месеца пак от някаква промоция за същата цена. Никакви грижи  Peace

# 238
  • ВАРНА
Благодаря предварително
за тези пари и с три години гаранция е перфектна и дори изглежда съвсем прилично  Laughing
имам я от няколко месеца пак от някаква промоция за същата цена. Никакви грижи  Peace
Благодаря ще я взема

# 239
  • София
Днес погледнах подрафтовите кошници в Кауфланд. Видяха ми се много тънки, нестабилни. Миналата седмица имаше подобни в Лидъл. Много по-хубави като качество и само с 1лв. разлика. Говоря за по-големия размер. Все още могат да се намерят в някой от магазините.

Общи условия

Активация на акаунт