Кауфланд / Kaufland- тема 14

• 112 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Пак да попитам за масажора за крака, ако някой има наблюдения. Марката е Muhler FS-90, 90W за 30лв.. Струва ли си?

# 241
Да, подрафтовите кошници в Л. са по-хубави и с около лев разлика в цената само. Все пак, имаме и един комплект от кауфландските и не мога да кажа, че съм недоволна- използвам ги до входната врата, имаме етажерка с високи рафотове и в подрафтовите кошници слагам обувки и подобни и за тази цел вършат работа. Laughing
Мисля, че промоцията с матраците е изтекла- или поне аз само възглавници Мемосан виждам.... newsm78
Тази вечер минах само за любимия ми хляб Елиаз 100 зърна, сокче за детето и няколко пакетчета нес кафе.

# 242
  • Русе
Тази вечер минах само за любимия ми хляб Елиаз 100 зърна.......
Значи при вас го продават. В Плевен вече го няма, а и в Русе цяло лято все се оглеждах и заръчвах и на сестра ми като ходи - нямаше дори и етикет. Аз по принцип в Ловеч си го купувам от кварталния магазин. Но докато си бяхме лятото към Русе, карах мъжа ми да ми го носи от Ловеч, а като забравеше да ми купи, си месех хляб от пълнозърнесто + типово брашно.  Laughing
И в тази връзка се сещам да питам - купих си брашно Мелко, тип 1150 от Кауфланд. Ама много бяло ми се струва това типово брашно, хляба въобще не става тъмен newsm78 Друг ползвал ли го е?

# 243
Вики, продават го при нас, но зареждат малки количества (срокът му на годност е 3-4 дни, за сравнение- има подобни хлябове с трайност от около 10 дни). Освен това всеки път трябва да търся къде е поставен, защото му сменят мястото. Mr. Green
Скрит текст:
Изключително доволна съм от пълнозърнестото брашно на Агромил, 89 стотинки го купувах, но го намирах само в Пикадили и понякога и в Триумф... Peace

# 244
  • Бургас
Някой беше писал преди, че в Кауфланд има ликьор тип Baileys и даже по-хубав от Queen Margo  в Лидл. Creamony ли се казва и вкусен ли е наистина?

# 245
  • от Луната
Има, но се казваше Ликьор DUKE O`COLLIN http://issuu.com/broshurite/docs/kaufland0203 на 13 страница го има в тази брошура. Хубав е Simple Smile

# 246
  • София
В Кауфланд - Банишора в София имат на промоция стълба с две степени, която не е обявена във вестника им.

# 247
  • Бургас
Аз докато чаках отговор взех този Creamony., ама не видях друг. Някой опитвал ли го е? Ако трябва да го връщам, докато не съм го отворила...

# 248
  • София
Аз все пак взех етажерката....Чудя се с какво точно да я напълня. Засега бъдещият ползвател само събаря кутиите. Точно това, от което ме беше страх...

# 249
  • София
мога ли да те помоля да я снимаш, че ми интересно да я видя  Rolling Eyes

# 250
Да попитам знае ли някой стикерите,които така настойчиво рекламират за покупка над 15 лв,само се дават или се и продават?
Вчера пазарувах за детето,взехме и класьора и след приключване на сметката ни дадоха 1 пакетче/за сметка над 15лв/Попитах дали може да се купят и за 1 лв ми дадоха, но никъде не се маркира?
Стана ми интересно.

# 251
Да попитам знае ли някой стикерите,които така настойчиво рекламират за покупка над 15 лв,само се дават или се и продават?
Вчера пазарувах за детето,взехме и класьора и след приключване на сметката ни дадоха 1 пакетче/за сметка над 15лв/Попитах дали може да се купят и за 1 лв ми дадоха, но никъде не се маркира?
Стана ми интересно.

Никъде не съм видяла цена за картите. Вчера при сметка 23,00 лева ми дадоха 2 пакетчета. Най-вероятно са безплатни.

# 252
  • Sunshine state
При нас редовно се случва предходният клиент да не си ги вземе и съответно касиерката да ни ги дава. Не съм виждала някой да си купува.  newsm78 Хубавото е, че малката не проявява интерес към тях - само ги хвърля в една кутия и това е.  Laughing

# 253
  • Бургас
На нас пък винаги точно ни дават Sad Първият път даже имахме около 130лв сметка и получихме 8бр, дори за 9 не направиха компромис, но явно зависи от касиерката

# 254
  • София
Аничка, заповядай.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт