Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 230
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 145
В първите дни на този сезон на ББ всички искахме Богданов да изхвърчи първи от къщата...а той шушумигата почти ще стигне до финал Crossing Arms

играч е

# 2 146
Браво, бе  Кире - цар си ... не му благодарили па на тоя и ги номинира Confused. Пф, калмук  

човекът кой знае колко милиона от борсата е изпуснал, докато си е губил време с куфарите им, трябва да му се кланят    Mr. Green

Коя борса, бе Брадли ? Зеленчуковата ли? Laughing  ... Таман като излезе ще подбие цените на тиквите - тъкмо им дойде сезона    Mr. Green

# 2 147
Аз лично ако Николина не се спаси утре я виждам че тя ще изхвърчи.

Иска ми се да кажа задочно на Кирил за употребата на Аз понеже и аз имам този проблем. Понякога наистина може да става дума за нарцисизъм но понякога като комуникираш дълго на английски после като почнеш на български инстинктивно почваш с Аз защото на английски като говориш за себе си не може да не употребиш I. На мен ми се случва постоянно и не е нарцисизъм а от много слушане и четене на английски.

# 2 148
Браво, бе  Кире - цар си ... не му благодарили па на тоя и ги номинира Confused. Пф, калмук  

човекът кой знае колко милиона от борсата е изпуснал, докато си е губил време с куфарите им, трябва да му се кланят    Mr. Green

Коя борса, бе Брадли ? Зеленчуковата ли? Laughing  ... Таман като излезе ще подбие цените на тиквите - тъкмо им дойде сезона    Mr. Green

днеска му гледах анонса от преди влизането и много се респектирах!   Mr. Green

# 2 149
Правилно ли разбрах, че пак ще наддават от парите за наградата, с което някой ще се спаси?

Вече се убедих, че този сезон е пълна пародия, претупана работа, пари не им се дават...
Да ги бяха смесили с ВИП-овете, а не да ги разкарват на бързо.

# 2 150
  • София
Потресена съм! no В лагера на четиримата кой от кой, по тъп. Еле, па Ката-като го каза това за рецептата  smile3555 Joy Joy Joy И голЕмо реване за Цецо, обидили го, не му дали шоколад.... Онзи ако ги гледа,направо ще си помисли, че е върхът.

# 2 151
не им давай идеи де  Laughing

# 2 152
Преди няколко дни Цуцко говореше за Никита, че не била хванала нищо в кухнята. Ся Аделина им направила питка по рецепта "опитва се да изпъкне"  Shocked Какво излиза нито да си в кухнята, нито извън нея.
Обаче ми хареса Боги като номинираше за шоколада каза "в присъствието на мен и Цецо" (нищо, че там имаще поне още минимум двама  Whistling)

# 2 153
Малее тоя се е насрал от всякъде

Глупости! Naughty Той изобщо не се страхува от него, а просто го уважава, щото той е човек, който е достоен за уважение и за това много го уважава, понеже хората като него са достойни за уважение и именно заради това изпитва уважение към него. Crazy

Joy Joy Joy Как се смях на това не е истина  Joy

Ади си взела рецепта  Joy Ей голям стратег е, но не внимава и я разкриха

А Пламен много тъп. Прецака си отбора като номинира Ани както казахте. И това с шоколада ме разби  hahaha Дайте на келеша шоколад  rotfImbo
По вероятно е да има зомби апокалипсис, отколкото в главата на Пламен да се произведе мозъчна дейност.
Сега Мишлето ще го набие, защото номинира жена му Laughing
Дано го центрира верно.

А Киро е много зле. Но ББ трябва да даде тия моменти, когато той  казва, че Никита е говорила зад гърба му.
Катя става все по-ниска топка. Каква е тази жена, която харесва цинизми?  ooooh!

Николина също е много зле. Тази жена уж е учила за адвокат, но не може елементарни обосновки да прави.
Никита мисля, че ще се спаси. Но ще видим.
Въпреки, че Анита също ми кифлее и е доста тунингована я признавам. Интелигентна е, и се контролира наравно с Никита, че и по-добре. А и може да се изрязява също на ниво за разлика от уж завършили юристи.

В първите дни на този сезон на ББ всички искахме Богданов да изхвърчи първи от къщата...а той шушумигата почти ще стигне до финал Crossing Arms

Права си. Потресена съм  Sick Шанса е голям като се има предвид как определени хора се карат, а той се скатава.

Някой знае ли на финала колко човека трябва да са? Двама, трима или четирима? Преди как е било?

# 2 154
  • IT
Боги направо "кърти" в това  видео
.

# 2 155
  • BG
Анита ме разочарова леко в тези номинации, уж щеше стратегически да номинира, независимо от симпатиите си винаги предлагаше тези, които смята за силни играчи. Сега обаче, понеже номинациите са лице в лице и веднага се отметна, това ще е в неин минус, поне според мен, не може да си ОК с всички, трябва ясно да защитаваш позициите си и да отстояваш мнението си, дори и да не се хареса на някои.
Катето като че ли не ми е чак толкова неприятна и продължавам да мисля, че Никита не е истинска, явно съм от отбора на Киро по този въпрос Mr. Green Освен това не харесвам хора, които искат от всеки и обяснение за всичко, много натоварващи и изморителни са.
Аделина продължава да излъчва много злоба, не знам защо, но така я виждам. Освен злобя виждам в нея и надменност, все едно коя съм аз, кои сте вие.
Николина е мижитурка-безгласна, безлична, такава,  която Анита много точно определи, на Анита и сече пипето, умее да се изказва и има мозък в главата си, харесвам я по тези причини, плюс причината, че не е злобна.
Киро си се рее в неговия свят, в който България вижда всичко, но пък описа Никита много точно.
Богданов продължава да се закопава все по дълбоко, просто не трябваше да разговаря и да се оправдава пред Анита, нито да я номинира, за всички е ясно, че страха го е обзел.
 ThinkingПропуснах ли някого

# 2 156
Правилно ли разбрах, че пак ще наддават от парите за наградата, с което някой ще се спаси?

Вече се убедих, че този сезон е пълна пародия, претупана работа, пари не им се дават...
Да ги бяха смесили с ВИП-овете, а не да ги разкарват на бързо.

трябва да спестят, че ако Пламен ги осъди ...  Laughing

# 2 157
ее Анита какво щеше да спечели , ако беше номинирала Никита и Ади?

# 2 158
Боги направо "кърти" в това  видео
.
Е той във визитката нали беше казал, че Алисия и НиЛо са естествено красиви  hahaha

# 2 159
Скрит текст:
Анита ме разочарова леко в тези номинации, уж щеше стратегически да номинира, независимо от симпатиите си винаги предлагаше тези, които смята за силни играчи. Сега обаче, понеже номинациите са лице в лице и веднага се отметна, това ще е в неин минус, поне според мен, не може да си ОК с всички, трябва ясно да защитаваш позициите си и да отстояваш мнението си, дори и да не се хареса на някои.
Катето като че ли не ми е чак толкова неприятна и продължавам да мисля, че Никита не е истинска, явно съм от отбора на Киро по този въпрос Mr. Green Освен това не харесвам хора, които искат от всеки и обяснение за всичко, много натоварващи и изморителни са.
Аделина продължава да излъчва много злоба, не знам защо, но така я виждам. Освен злобя виждам в нея и надменност, все едно коя съм аз, кои сте вие.
Николина е мижитурка-безгласна, безлична, такава,  която Анита много точно определи, на Анита и сече пипето, умее да се изказва и има мозък в главата си, харесвам я по тези причини, плюс причината, че не е злобна.
Киро си се рее в неговия свят, в който България вижда всичко, но пък описа Никита много точно.
Богданов продължава да се закопава все по дълбоко, просто не трябваше да разговаря и да се оправдава пред Анита, нито да я номинира, за всички е ясно, че страха го е обзел.
 ThinkingПропуснах ли някого Party

Това и аз го забелязах, но няма как да си напусна отбора. Ще се изпокарат после. Отборът на Никита съвсем ще оредее.

Пак ще питам.  Mr. GreenНякой знае ли на финала колко човека трябва да са? Двама, трима или четирима? Преди как е било?

Общи условия

Активация на акаунт