Big Brother - Сезон 5, Тема 3 (31.08.-06.09.)

• 110 179
  • 2 914
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Варна
Колкото и да ми е скучно и да няма какво да правя, не бих прала дрехите на почти непознат, за гащи да не говорим  Stop Освен ако не е контузен нещо и да не може сам да се изпере - в такъв случай ще си помисля, но от скука - едва ли  Laughing

Добре, де, говорите за себе си. Приемете, че очевидно има хора, които ще го направят. Освен това не са почти непознати, спят в една стая и са 24/7 заедно.

# 2 296
Скрит текст:
Те жените от отбора на "мъжкарите" даже им перяха дрехите. Ще пера аз дрехи, на някой, с който съм се запознала вчера. И що???
Защото няма какво да правят? Защото са се разбрали те пък да има помогнат с друго?
Какъв е проблема?

Или просто трябва да изкараме, че всички потници си умират да унижават жените и ги карат насила да им перат дрехите.
Катя спомена нещо по този повод. Че са имали за задача да потдьржат кьщата. Просто, на нас ни се показват режисирани, кратки репортажи, от които не можем да добием реална представа, за ситуацията там.
Да поддържа къщата е едно, да готвиш специално за някой, да переш дрехите на някой си е слугуване.

# 2 297
Е да, за себе си говорим естествено, всеки е свободен да пере каквото иска.

# 2 298
  • София
Ирена е при Гала.Показаха пак конфликта.И пак казвам, че Ирена няма никаква вина, за да я гонят. Силвия е направо отврат.  Sick Sick Sick Sick

# 2 299
  • Варна
Е да, за себе си говорим естествено, всеки е свободен да пере каквото иска.

Абсолютно. Обсъждаме хората в Къщата, все пак.

# 2 300
  • София
Правилно ли чух, Ирена каза, че се е извинила на етноса на Силвия - тя е помакиня?

# 2 301
Правилно ли чух, Ирена каза, че се е извинила на етноса на Силвия - тя е помакиня?

да

# 2 302
  • София
И аз чух,че се е извинила на етноса, но не знаех,че Силва е помакиня.Ми тогава държанието на Силвата е още по-зле, щом обижда друг етнос.

# 2 303
Ирена е при Гала.Показаха пак конфликта.И пак казвам, че Ирена няма никаква вина, за да я гонят. Силвия е направо отврат.  Sick Sick Sick Sick

ако Силвия не беше с посинено коляно, можеха и да я оставят според мене

# 2 304
  • Варна
И аз чух,че се е извинила на етноса, но не знаех,че Силва е помакиня.Ми тогава държанието на Силвата е още по-зле, щом обижда друг етнос.

Абе какъв друг етнос са помаците... Rolling Eyes Помохамеданчени българи, това не е друг етнос.

# 2 305
Бях решила да гледам тази година ББ (след сезона с Миро и Елена, и чат-пат някоя серия на ВП) и имах големи очаквания. Кристиян се оказа прав-  не умеят да я играят тази игра сегашните участници. Екипът очевидно също не умее да направи играта добра- мисии няма или са някакви с изключително глупав замисъл; прекалено много анализ и подсказки към зрителите какво ще видят и как да разберат ситуацията; прекалено малко показване на реални ситуации; прекалено много повторения на едни  и същи сцени. Ако и последните сезони са били такива изобщо не се учудвам, че не е е имало по-нормални кандидати.

Според мен Анита си направи абсолютно стратегически номинации и този път. Щеше да е глупост да номинира хора от своята групичка, защото когато остане сама тя ще е следващата с най-много номинации. Друго си мисля- нали нямат право да обсъждат тактики, тогава може би тя няма как публично да обяви, че номинира някого поради стратегия и да я обяви пред всички.

Те от 50 хил. лв ли тръгнаха? Наистина си е подигравка да им резнат така наградата. Дано им дадат мисия за възстановяване на част от сумата!

# 2 306
  • София

Не е виновна Ирена,че пияната Силвия не можа да отскочи, както Ирена отскочи,когато Силва хвърли към нея.

# 2 307

Не е виновна Ирена,че пияната Силвия не можа да отскочи, както Ирена отскочи,когато Силва хвърли към нея.
Кога е отскачала Ирена? Сиса хвърли стола далече от нея.

# 2 308
  • София

Абе какъв друг етнос са помаците... Rolling Eyes Помохамеданчени българи, това не е друг етнос.
Те самите си държат,че са такива.

# 2 309
 Shocked Ирена правеше муцуни и въртеше очи, докато даваха Ади как говори за нея  ooooh!  Много са грозни такива постъпки  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт