Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Какво да очаквам при преминаването на транзитен Сатурн през нат.Слънце?...

По същото време транзитен Сатурн преминава през нат.Слънце и на дъщеря ми...
Е тук вече се притесних...

# 196

Само по тази информация, бихте ли дали мнение, или е нужен цялостен поглед върху картата? Изобщо по така подадената информация може ли да се определи как да си помохгна, върху какво може да работя, за да се подобри ситуацията?

Като питате нещо най-добре слагайте и карта. Юпитер ли управлява 2-и дом, как е поставен – дом, знак, аспекти? Планетите във втори също – какво управляват, аспекти? По принцип три малефика в този дом – Сатурн, Уран и Нептун – не обещават добро финансово състояние. Става въпрос ограничения и загуби, възможно набъркване във финансови спекулации, рискови дейности и измами. Гледай да не взимаш кредити, защото връщането им ще ти е трудно. Обикновено със Сатурн във втори трябва да се работи здраво за да се печели и то не големи суми, а такива стигащи за оцеляване.  Пак зависи на кой дом е управител, защото вчера дадох пример за Сатурн управляващ 7-и и поставен във 2-ри в аспект с Юпитер, при който става въпрос за брак по сметка и на човекът вече не му се налага да работи. Но преди това е работил доста неща - включително и неквалифицирани като охрана и шофьор.

# 197
Греени, благодаря много! Бих качила карта и ще го направя, но не ми се искаше да ангажирам някого с моята карта. Имам желание да се "поизмъча" и да поогледам нещата аз с ваша помощ  Hug
И моите вътрешни нагласи и тълкувания са като твоите относно струпването на тези планетите във втори дом. Но аз все още разглеждам на "парче" картата, а знам, че така не е точно. Затова пускам тук цялата.
http://prikachi.com/images.php?images/545/8347545a.png
Както Алена е казала, иска ми се да "отработя" нещата, ако мога Simple Smile

А сетих се нещо друго да споделя (като казахте Юпитер и се сетих).
Скрит текст:
Аз имам голям късмет във всякакви игри, томболи, печеля постоянно предметни награди - от малки неща като карти за игра, до уикенд за двама в Албена  Laughing винаги съм си мислила, че съм голяма късметлийка в тази област конкретно Embarassed

# 198
  • София
Момичета сега погледнах солара ми за 2016 - соларен АЦ съвпад К5, соларен мерк на натален АЦ в 12 дом, соларен К5 и юпитер съвпад с К8 - изглежда ми задомяващо или пак се бъркам  newsm78
Лили, това повече ми прилича на тайна връзка, например с обвързан човек.
Къде мога да видя картата ти?
Хахах затова ли Алена така ми се подсмихва  Joy Аленка подстрекателката  Heart Eyes

Точно тези аспекти не ми звучат задомяващо, изобщо  Mr. Green

Но пък виж - сол. IC в 7 натален дом  bowuu Както и сол.Венера - У4 в натала на на сол ДЦ  Peace Сол МС във Водолей - може да донесе промяна в статуса. Но по-скоро - соларът трябва да се разгледа в детайли и да се видят активните дирекции  Peace и транзити.

Аленка аз набързо хвърлих око преди заспиване, че ми беше любопитно, четох статията която бяхте постнали за солара и си сравнявах със сегашния ми солар и с фаталната ми  2012 г, и накрая пусто любопитсво викам айде и за 2016 да видя  Crazy не знам вече дали искам подробно гледане, че таман леко ми мина отчаянието след консултацията с Илиана  Cry иска ми си подровно да си разгледам нещата и да прочета ама пусто как не ми остава време  Rolling Eyes (нещо в картата ми ме прави много мотлива  Mr. Green ) ИЦ-то съм пропуснала да го напиша нали все от тел пиша  ooooh! А венерата я видях ама нали все пак е в 6 дом та нещо много не ми хареса, то тогава и луната ми е на ДСЦ в натала.
Ще се пробвам да сложа и карта след малко, че от телефона ми е трудно  Crazy
Ето соларчето:
http://prikachi.com/images.php?images/557/8347557W.jpg

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 15:24 от Lailah

# 199
  • София
С.О., Юпитер прави много хубав тригон с Венера, а пък все пак Юпитер ти управлява втори дом.

# 200
Греени, благодаря много! Бих качила карта и ще го направя, но не ми се искаше да ангажирам някого с моята карта. Имам желание да се "поизмъча" и да поогледам нещата аз с ваша помощ  Hug
И моите вътрешни нагласи и тълкувания са като твоите относно струпването на тези планетите във втори дом. Но аз все още разглеждам на "парче" картата, а знам, че така не е точно. Затова пускам тук цялата.
http://prikachi.com/images.php?images/545/8347545a.png
Както Алена е казала, иска ми се да "отработя" нещата, ако мога Simple Smile

А сетих се нещо друго да споделя (като казахте Юпитер и се сетих).
Скрит текст:
Аз имам голям късмет във всякакви игри, томболи, печеля постоянно предметни награди - от малки неща като карти за игра, до уикенд за двама в Албена  Laughing винаги съм си мислила, че съм голяма късметлийка в тази област конкретно Embarassed

Разбира се,че ще печелиш госп. на 5 дом Нептун във втори.Предполагам,че печалбите са непостояни - по Нептун.

# 201
  • София
С.О., прочети това - може да ти е интересно:
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=71

# 202
Lailah, не знам защо ти се подсмихва алена, тя да каже Grinning
Но на мен венера в съвпад със сатурн върху натална Лилит при К7 соларен и ИЦ сол в 7 натален дом ме навежда на мисли за завършек в отношенията - прекратяване или поставяне на ново начало за съществуващи вече, надграждане, но на вече качествено нова основа.
Продължавам да гледам солара Simple Smile

# 203
  • София
Куанин единствената връзка коята имам последните няколко години е със себе си  Mr. Green та няма какво да надграждам или развалям  Joy

# 204
Куанин единствената връзка коята имам последните няколко години е със себе си  Mr. Green та няма какво да надграждам или развалям  Joy
По 7-ми дом са не само любовните връзки Simple Smile

# 205
и мен ме чака Сатурн над Слънце догодина.
ако ще страда самочувствието сигурно ще стане минусово, егати Sad
иначе слънцето ми е У2, та сигурно ще има зор там, но разчитам на това, че парите не са ми в топ 5 на важните неща Simple Smile

замислих се, че където е сатурн в натала не е добре. при мен е в 4 дом, тогава с какво би трябвало да имам трудности? със семейството? с недвижимото имущество? нещо не го усещам...

# 206
  • София
Елч при мен след няколко години го очаквам Сатурнчо над Слънцето ама ще е заедно с Плутончо, та тайно се надявам като в математиката 2 минуса да правят плюс   Joy моя сатурнчо в 8 дом какво ми носи - трудности с чуждите финанси, ми така си е никой не ми дава да му харча парите  Mr. Green Joy
Нещо ме избива на черен хумор  Tired

# 207
  • София
Защо трябва да имаш трудности, Елч?
Може би те прави по-отговорна към дом, семейство, имоти и човек уважаващ корените си и традициите. Все пак, виж и какви аспекти има.

# 208
Елч, и аз си помислих - защо трябва да има трудности, още повече, щом не усещаш такива - супер Simple Smile
Ира, много благодаря, ще разгледам!
Марбея, да, непостоянни са печалбите. Все пак те са от разни игри, томболи и подобни. Знаеш ли, това ми подхвърля идеята да търся целенасочено доходи от проекти, конкретна работа за свършване и подобни. Т.е. печалби,които не са постоянни, но от друга страна биха били добре дошли и биха подпомогнали семейния бюджет. Даже не съм се усетила, че в момента участвам в нещо, което ми носи допълнителен доход м/удругото. Разговорът тук помага  Hug

# 209
е, да не забравяме, че аз съм стрелец и не обичам да усещам трудности Simple Smile

но пък това за отговорността се връзва, защото съм супер отговорна към родителите си и към родината си, даже съм малко като вкопана в семейството и страната си.

иначе Сатурн(У7) е в съвпад с Юпитер (У6), секстил със Слънце (У2) и квадрат с Марс (У5)

Общи условия

Активация на акаунт