Програмата "Личен асистент" - 3

• 177 372
  • 756
  •   3
Отговори
# 135
При нас също ги изплатиха.

# 136
  • somewhere over the rainbow
А знаете ли къде да се обадим? На кого да се оплачем? На Арменския поп ли Mr. Green

# 137
И при нас няма за три месеца скоро 4 ще станат и казват няма пари не се знае кога.

# 138
А за Пловдив инфо?Вчера нямаше превод до обяд.

# 139
Здравейте, искам да попитам мамите, които са ЛА по програма "Нови възможности за грижа", дали ще има продължение след края на февруари?

# 140
  • somewhere over the rainbow
Здравейте, искам да попитам мамите, които са ЛА по програма "Нови възможности за грижа", дали ще има продължение след края на февруари?

Няколко поста по-напред е коментирано.

# 141
# 142
Имате ли някаква информация за новата програма? При нас още няма нищо, на 01.03. като отида за отчета ми казаха, че вече ще ни информират какви документи и за кога да си ги подготвим..лошото е, че за лични асистенти местата в нашата община са само 16  Shocked И с тези 4 часа, които ги обявяват, нещата стават далеч по сложни...Абсурди, абсурди  newsm61

# 143
И тук все още нищо не се казва. Сега отивам да си нося отчетите и ще питам но....

# 144
Аз в петък бях на "обучение" по техните думи...чиста загуба на време, та тогава ми казаха, че засега нямат информация...да бе нямат  Close

# 145
  • в полите на Балкана
Нончето, пиши какво са казали като се върнеш. Аз пратих моя по мм.

# 146
  • Хасково
И в нашата община още нищо не знаят.Като ходих миналата седмица ми казаха,че най вероятно ще има програма,но и те незнаят кога ще стартитира,и при нас споменаха за някакво обучение.За кога вече той 1 месец остана само?
Веборана как така само 16 човека ЛА?А останалите дето ще одобрят и евентуално назначат на 4 часа ли ще са?На 4 часа май се водят социални асистенти

# 147
За останалите не съм питала какви бройки са, просто не ме интересуваше. Аз не мога да си оставя детето,за да обикалям още два адреса...не знам как го измислиха това, измислено е за възрастните отново, но не и за децата. Питах ги на това обучение докога двете групи ще са на едно, кога ще си има и за деца и за възрастни отделно. Отговориха ми ,че пишат в доклади до онези отгоре управниците ни, но все едно, развитие няма. Дано се променят нещата. В общината ни местата за ЛА са наистина малко, как ще го бъде не знам. Понеже бройката е снижена много, с преимущество..видиш ли...щели да са децата  Stop

# 148
Тук ми казаха че тези които сме в момента няма да подаваме отново документи. Ще бъдат преназначени но на какви часове не знам.

# 149
  • в полите на Балкана
Веборана, хич не си права. Peace
............. Аз не мога да си оставя детето,за да обикалям още два адреса...не знам как го измислиха това, измислено е за възрастните отново, но не и за децата..................

Мислиш, че едно дете станало пълнолетно вече е оздравяло и може да го оставиш само?!  Или пък като е пълнолетно, то вече не е дете, а лице и не ти пука, че не може да се обслужва само, важното е да не е твоето пораснало дете или близък?!
Програмата е еднакво сбъркана в този си вид за всички нуждаещи се, но едва ли ще се промени нещо. 

пп не те цитирах за да се заяждам.

пп Полезно инфо, Нонче. А часовете нали знаеш като си свой или имаш вуйчо владика са повече.

Общи условия

Активация на акаунт