Програмата "Личен асистент" - 3

• 177 387
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
Абе, не знам те от толкова добри промени, така ни го вкараха, че няма да може да се въстановим скоро  Stop Сега като се почне с едно ходене по мъките, борси, НОИ,документация, интервюта..па дали си одобрен или не  Rolling Eyes Този период лично мен много ме натоварва  Crossing Arms Предната програма поне толкова пъти я удължаваха, че беше по спокойно. Сега за тази казаха, че ще е за период от 1г.6м.  Tired Не искам, а и няма как да ме накарат да съм СА , НЕ ЗНАМ КАК СА ГО ИЗМИСЛИЛИ ТАКА. На работа аз отдавна съм приключила да мисля, че ще мога да се върна, те дори не искат да се наемат в дневен център да я вземат Shocked Какво повече да говоря  #Cussing out

# 166
  • Хасково
Тези  медицински сестри рехабилитатори и психолози нали уж щяха по новата програма да са,а на мен днес ми се обадиха,че днес или утре щяла да мине мед. сестра да измери кръвното и да видела какви хапчета пие и от каквото имала нужда/така ми обясни по телефона координаторката/.И на 09.02 ни викат на обучение,за кога то проекта почти приключи?Какво ли ще е това обучение.

# 167
При нас обучението за мен е чиста загуба на време..имам чувството,че съм в някакъв клуб на анонимните алкохолици или наркомани...само че тук трябва да слушам на кой какви са му болежките. Е, нямам нужда да се натоварвам с чуждите, щот моите са ми малко сякаш. Сетили се за обучение, аз го минах в петък, слава на небесата  Whistling

# 168
Пълни простотии, нея какво я засяга какви хапчета пие ,всяко дете си има лекуващ лекар който да следи състоянието му. Ако има нужда джипито ще му измери и кръвното. Какво искат да ни убедят, че мед. сестра ще се грижи по-добре от майката ли ? Дрън -дрън. Как веднъж тази скапана държава не взе някакво свястно решение в полза на хората в неравностойно положение а и за тези които денонощно бдят над тях.

# 169
Нонче, абсолютно, подкрепям с две ръце, казах им че не искам никой да идва. Та детето си има личен, нека ми пратят рехабилитатор  Naughty

# 170
На мен днес ми се обадиха да отида на 8 на супервизия, какво пък е това, иначе в интернет страницата на нашата община видях, че има списъци с одобрени кандидати за ЛА, приемът на документи е бил в началото на декември, аз дори не бях чула, дали тези от старата програма няма да ни включат в новата направо?

# 171
Боже и аз се впечатлих от тази супервизия -  newsm78 Иначе и ние тук не сме подавали документи както писах по горе обясниха ми ,че ще ни преназначат автоматично . Ако нещо трябвало щели да се обадят. А има и тук доста желаещи които подават молби. Изобщо не ми е ясно какво ще стане.

# 172
  • Хасково
На мен ми казаха обучение,но сигурно и при нас ще супервизия.Това обучение в края на проекта защо ли е.А иначе супервизията е среща с психолози на който ни събират и ако има проблем споделяш с тях.Така както го е описала веборана по напред за тяхното обучение май е точно това.

# 173
  • Бургас
Имате ли новини?Казаха понеделник да подам заявление,ще ни прекратят договорите тук,но какво ще следва,не знаят .

# 174
Много рано при вас, в нашата община сме до края на февруари. Тепърва началото на март ще ни казват какви документи ще трябват  Tired

# 175
  • Бургас
И аз съм до края на месеца.

# 176
Е нали програмата е до края на месеца защо ви карат толкова рано да подавате заявления.? И какви са тези заявления ?

# 177
  • в полите на Балкана
Знаете ли дали ще има прекъсване и дали ще ни разглеждат заявленията на общо основание с новопостъпилите? Аз чух, че ще ни пратят на БТ за около 2м и след това ще стартира продължението на програмата.

# 178
Сега се върнах от така наречената супервизия,нищо особено .Само разбрах ,че новата програма ще се казва Независим живот ,че ще има психолози,рехабилитатори и соц.работници ,които ще се грижат освен за болния и за асистента.Казаха непременно след като ни се прекрати договора да си подадем документите в бюрото по труда,защото се полага обезщетение .Няма дя се застъпят двете програми и всичко ще се подава на ново и ще се чакат резултатаОсвен това подписах увеличение от януари на заплатата.

# 179
Да ние ще имаме нужда май от психиатри накрая като превъртим .

Общи условия

Активация на акаунт