Програмата "Личен асистент" - 3

• 177 366
  • 756
  •   2
Отговори
# 120
Няма лошо да пита разбира се,  но въпроса "от какво зависи сумата" не беше на място.
А и след като пише, че е чела назад, би трябвало да е разбрала.

# 121
  • София
Съдейки по себе си преди време ,  мисля че човек,  който изобщо си няма на представа къде, какво и как се подава за тези програми как да пита?! То и без това става съвсем брътвеж с тия четири часа дето сега ще ни нагласят...
Да питам и аз за Асистент за независим живот детето над 5 години ли трябва да е?

# 122
Благодаря на lycia Simple Smile . На напатки няма да отговарям, немвиждам нещо лошо, че съм попитала за сумата, нали за това се кандидатства, за да получиш някакви пари. Съвсем не искам да точа, така милата държава, напротив..колкото е взела тя, ние не можем да й вземем. Искам детенце да се оправи и може би тези пари, не биха помогнали, кой знае колко, но няма да е без нищо, след като единия родител няма да може да работи.. Явно не съм си задала правилно въпросите и съм останала неразбрана. Извинете ме и останете със здраве, то е най-важно! Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 09:28 от G.Slavova

# 123
Здравейте, за Асистент за назависимо детство детето трябва да е навършило 5 год.

# 124
  • София
Благодаря 😘

# 125
Изказването на мнение не е нападка.  И целта на програмата не е само да се получават пари.
Не разбирам модата в бг мама на израза "детенце да се оправи". Трябва да е членувано - "детенцето". Все пак възпитаваме деца и ако не ги научим на правилен български, то после да не се чудим защо изчезваме като нация. Знам, че темата не е за това, но е хубаво да обръщаме внимание на дребните неща, които водят до по-големи такива.

# 126
То при нас и за пари не става дума. Моето дете е на 7 год. и от Общината ни отрязоха. Наела съм пенсионерка, която да придружава детето ми с аутизъм в училище и да я кара в ДЦДУ. Въпреки, че плащам всяка седмица по 17 лв. на ден, вчера ми заяви, че ще остави детето само в училище, за да отиде на преглед при личния си лекар. Днес съм й сложила тракера и се моля да я видя жива и здрава след работа.  Cry

# 127
  • София
Здравейте, за Асистент за назависимо детство детето трябва да е навършило 5 год.
Аз кандидатствах за първи път тази година,моето дете е на пет и половина и повече изобщо няма да повторя.На класирането съм 78 резерва,искаха един куп документи,връщаха ме няколко пъти,казваха ми,че отговарям по всички критерии и според тях ще сме класирани...

Сега ще се пробвам по програмата Нови възможности за грижа,аз бях по нея по миналият път на последното кандидатсване не ни класираха и сега ще подавам пак,понеже разбрах от други майки от групата във ФБ,че сегашната изтича февруари и наново ще се кандидатсва,да видим,какво ще стане.

# 128
Да, наистина  по тази праграма изискват много документи.
Моите деца ще навършат 5 год.  в края на месеца и ни казаха ,че на първо класиране няма да участваме.
За второ...дали изобщо ще има места не е ясно. Не знам къде сме в резервите.
За сега сме в общинската и мисля  да кандидатстваме пак в нея и да не се занимавам с другата.
Може да се кандидатства само в една програма. За да участваме във второ класиране трябва да се откажем от общинскатати то преди да е дошло време за класирането....Но пък никой не не гарантира класиране в новата общинска. Може от две програми да останем и некласирани.

# 129
Ние в момента сме към общинската програма. Къде се кандидатства за програмата "Нови възможности за грижа"?

# 130
  • Бургас
Знаете ли дали ще ни продължат договорите или пак ще ходим по мъките?

# 131
  • София
Ние в момента сме към общинската програма. Къде се кандидатства за програмата "Нови възможности за грижа"?
Пак в общината.

# 132
  • в полите на Балкана
Знаете ли дали ще ни продължат договорите или пак ще ходим по мъките?

Питайте си в общината. Май навсякъде е различно като всеки път.

# 133
  • somewhere over the rainbow
Мацки, всички ли имате заплати вече? Ние си чакаме за октомври, ноември, декември и скоро януари. В Общината нямат пари, от София не са изплатени /така казват/. Някой знае ли нещо, къде да се обадим?

# 134
В Русе всичко е изплатено.

Общи условия

Активация на акаунт