Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 12 септ. 2015, 08:06 ч.

Изчерпан яйчников резерв

  • 147 823
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Мнения: 121
На 34 год аз бих отишла в Аджъбадем Маслак (Истанбул) за ПРП и имаш съществен шанс за успех. Ако не си чувала за ПРП в яйчниците, погледни в Гугъл и мои постове в групата “Клиники в Истанбул”.

Здравейте, аз също имам проблем, моя ЯР е 0,02 на 34 години съм. В лутане от лекар на лекар вече нз какво да правя и как да повишат стойността. Моля ви препоръчате ми добър лека за Пловдив. Била съм при Петрова, сега съм при Танев в Ню лайф. Пиех ВитД3 беше доста на дифицит. Дайте ми съвет. Преди две години забрвменях и беше извън маточна и ме оперираха. Благодаря ви

# 1 066
  • Мнения: 374
https://www.bg-mamma.com/?topic=1161248
Това е темата за Бахчеджи. Препоръчвам доктор Карлъкая.
Със силно НЯР съм в момент.  В БГ ме водят с ИЯР  на 39 г. с АМХ 0,714 В България казваха, че атрални нямам или има един два.
В България нямам завършена стимулация. Имам два опита с ДЯ без имплантация.
В Турция от стимулация миналия месец извадиха 4 фоликула. Трите фоликула бяха празни в единият имаше зряла Я, оплоди се раздели се правилно и замразиха Снежинката ни на 2-ри ден... Доктора ни посъветва да направим още една стимулация за по-голяма сигурност.
Сега съм във втора стимулация ... стискайте ми палци... да е успешна...

# 1 067
  • Мнения: 192
Мен с 0.3 в тяхната клиника Карликая ме прати за донорска , но той казва че с ЕЦ няма никакъв шанс , а със стимулация адски малък /за мен /. Въпреки това знам успели с нисък АМХ !

# 1 068
  • Мнения: 4
Каква е цената на ПРП в Истанбул и в България? Благодаря за съветите
На 34 год аз бих отишла в Аджъбадем Маслак (Истанбул) за ПРП и имаш съществен шанс за успех. Ако не си чувала за ПРП в яйчниците, погледни в Гугъл и мои постове в групата “Клиники в Истанбул”.

Здравейте, аз също имам проблем, моя ЯР е 0,02 на 34 години съм. В лутане от лекар на лекар вече нз какво да правя и как да повишат стойността. Моля ви препоръчате ми добър лека за Пловдив. Била съм при Петрова, сега съм при Танев в Ню лайф. Пиех ВитД3 беше доста на дифицит. Дайте ми съвет. Преди две години забрвменях и беше извън маточна и ме оперираха. Благодаря ви

# 1 069
  • Мнения: 121
https://bg-mam.ma/p/1110776/39734567

Това е изчерпателният отговор на въпроса къде колко струва ПРП, но доколкото знам да стане човек пациент на Надежда се чака доста дълго, а в частност на д-р Цветков и д-р Стаменов, които правят ПРПтата, е почти невъзможно.

Каква е цената на ПРП в Истанбул и в България? Благодаря за съветите
На 34 год аз бих отишла в Аджъбадем Маслак (Истанбул) за ПРП и имаш съществен шанс за успех. Ако не си чувала за ПРП в яйчниците, погледни в Гугъл и мои постове в групата “Клиники в Истанбул”.

Здравейте, аз също имам проблем, моя ЯР е 0,02 на 34 години съм. В лутане от лекар на лекар вече нз какво да правя и как да повишат стойността. Моля ви препоръчате ми добър лека за Пловдив. Била съм при Петрова, сега съм при Танев в Ню лайф. Пиех ВитД3 беше доста на дифицит. Дайте ми съвет. Преди две години забрвменях и беше извън маточна и ме оперираха. Благодаря ви

# 1 070
  • Мнения: 152
https://www.bg-mamma.com/?topic=1161248
Това е темата за Бахчеджи. Препоръчвам доктор Карлъкая.
Със силно НЯР съм в момент.  В БГ ме водят с ИЯР  на 39 г. с АМХ 0,714 В България казваха, че атрални нямам или има един два.
В България нямам завършена стимулация. Имам два опита с ДЯ без имплантация.
В Турция от стимулация миналия месец извадиха 4 фоликула. Трите фоликула бяха празни в единият имаше зряла Я, оплоди се раздели се правилно и замразиха Снежинката ни на 2-ри ден... Доктора ни посъветва да направим още една стимулация за по-голяма сигурност.
Сега съм във втора стимулация ... стискайте ми палци... да е успешна...
А можеш ли да споделиш къде прави опитите с донорска яйцеклетка?В България или Чужбина
?И как се развиха нещата.Аз съм на 31е ендометриоза и няр.Амх 0.3.
Моля и всички момичета който правят и са  правили опит с донорски яйцеклетки да споделят опит.Благодаря и успех миомичета

# 1 071
  • Мнения: 374
Скрит текст:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1161248
Това е темата за Бахчеджи. Препоръчвам доктор Карлъкая.
Със силно НЯР съм в момент.  В БГ ме водят с ИЯР  на 39 г. с АМХ 0,714 В България казваха, че атрални нямам или има един два.
В България нямам завършена стимулация. Имам два опита с ДЯ без имплантация.
В Турция от стимулация миналия месец извадиха 4 фоликула. Трите фоликула бяха празни в единият имаше зряла Я, оплоди се раздели се правилно и замразиха Снежинката ни на 2-ри ден... Доктора ни посъветва да направим още една стимулация за по-голяма сигурност.
Сега съм във втора стимулация ... стискайте ми палци... да е успешна...
А можеш ли да споделиш къде прави опитите с донорска яйцеклетка?В България или Чужбина
?И как се развиха нещата.Аз съм на 31е ендометриоза и няр.Амх 0.3.
Моля и всички момичета който правят и са  правили опит с донорски яйцеклетки да споделят опит.Благодаря и успех миомичета

Щерев два трансфера без имплантация

# 1 072
  • Мнения: 152
Може ли малко повече информация за тяхната донорска програма.Може и на лично.

# 1 073
  • Мнения: 374
Платихме  9 000лв за цял пакет. Всички Я да са за нас.
 Мисля , ако се дели на две двойки е 6 500лв
 Гаранция колко Я ще получите минимум и при двата пакета няма...
 Отделно си плащате, оплождането ( ин витро, ИКСИ или ИМСИ ) , трансферите, замръзяваането на ембриончетата, ако ще им правят Хечинг  (излюпване ), лекарствата за вас. Т. е в пакета влиза само стимулацията на донора, пункцията и обезщетението за загубени ползи докато е в стимулация жената.
 Най-добре е да се обади те в клиниката може да са се променили нещата. Аз правих опитите миналата година.

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 08:31 от Кris_80

# 1 074
  • Мнения: 413
Момичета не знам дали е правилното място да питам , но АМХ сега след втория неуспешен опит ми се е качил доста и не знам какво да си мисля . На кратко преди първия опит АМХ ми беше 3.6 , след опита на 10 ден след трансфер задни с чхг го пуснах и него и беше 3.3ng/ml това беше май месец 2019 , сега след неуспешен 2 опит (дори не се стигна до имплантация ) на 12 ден след трансфер си го пуснах пак за фонда и в 7.94ng/ml . Нямам ПКЯ и никога не съм била диагностицирана с това , чета че е висок при момичета с ПКЯ та ми е странно защо толкова се е покачил след стимулацията , бях по къс протокол като предния път нищо не е променяно  . Докторката винаги ми е казвала ,че АМХ ми е супер за стимулация . Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и дали да не го пусна още веднъж след седмица две ?

# 1 075
  • Мнения: 1 923
Защото за кратко след стимулацията се избутват повече антрални и премордиални фоликули и ти дава фалшиво завишен резултат. Беше ми се случило същото и на мен. АМХ се пуска поне 3-4 мес след последната стимулация за да е реално.

# 1 076
  • Мнения: 413
Anie11 благодаря ,че писа . Просто се изненадах ,че след първия опит нямах такива завишени резулатие а сега след втория е толкова висок . Аз го пусках защото ми трябва за фонда .

# 1 077
  • Мнения: 88
Някой по-горе беше питал дали не се покачи АМХ след прием на витамин Д. При мен не се покачи, 3 месеца го пих и изследвах . Пак е 0,2. На 33 години съм с един спонтанен миналата година. Имаме и мъжки фактор . Ходих при един турски лекар. Изследванията на всички хормони са в норма, само дето ми прокървява посредата на цикъла . Той ми предписа Cyclo Progynova . Каза, че при трудности със забременяването първо трябва да се регулира месечния цикъл. С тези хапчета (естроген до овулация и естроген+прогестин) след ,се постигало точно това. Някой пил ли ги е да сподели мнение , моля?

# 1 078
  • Мнения: 316
Аз пия Cyclo Progynova, днес го започнах пак за 5ти пореден месец.
Назначен ми е от турски лекар за да се смъкне FSH.
Аз съм на 40г, АМХ 0,3. При мен FSH се движи от 12-21 като стойност. Не мога да го сваля под 12 за да почна стимулация.
Проблема беше, че имах и задържани фоликули, нямам проблем с месечния цикъл. От както пия Cyclo Progynova - цикъла е точен / винаги ми е бил точен/ и нямам задържани фоликули, но още не мога да се справя с FSH-то.

# 1 079
  • Мнения: 293
записвам се и аз да следя темата. Моите стойности са:

FSН 17.5 реф. 3.5 - 12.5
Inhibin B 75.0 реф. 10 - 270
AMH 1.0 реф. 0.1 - 10.4

Спермограмата е добре. В моя случай към какъв метод е добре да се ориентираме, дайте ми съвети? Нямам абсолютно никаква представа каква е разликата, какво е необходимо, за да се получи.. тепърва тръгвам по този път. Правихме преглед на 3 ден, но тогава все още нямах идея каква е ситуацията и не питах за антрални фоликули, а докторът не ги спомена. Беше първия преглед, в който да проверим защо не се случват нещата. Малко по-късно излязоха и резултатите от изследванията и ми стана ясно, че в мен е проблемът. На 38 години съм.

Общи условия

Активация на акаунт