добри ревматолози

  • 7 302
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2
Здравейте!Търся добър ревматолог,а от всичко изчетено до момента в нашия район (варненска област) няма такива,затова бих искала да попитам дали някой знае за добър специалист без значение в кой край от страната.С удоволствие бих прочела мненията ви за лекарите,които сте посещавали.

# 1
  • Мнения: 10 082
Не знам какво сте чели за варненските ревматолози, но в "Света Марина" има клиника по ревматология със завеждащ доц. Кадинов.
Съпругата му д-р Цекова приема в ДКЦ към "Света Марина".
Посещавала съм тази клиника и съм доволна. Университетска е.
В София съм била преди много години на консулт и изследвания в клиниката на Урвич, но не ми обърнаха особено внимание, а проблем имаше и то сериозен.
Моя позната реши да се отказва от консултите по ревматология в София. Причината не знам.

# 2
  • Мнения: 2
Благодаря за мнението и за бързия отговор

# 3
# 4
  • Мнения: 2
Благодарност
        към
проф. Златимир Коларов, д.м.н., д-р Александър Копчев, д-р Цветослав Георгиев
МУ – София – Клиника по ревматология
ул. „Урвич” № 13

На кой друг празник, ако не на Рождество Христово мога да изразя най-дълбоката си благодарност към лекарите и медицинските сестри от Клиниката по ревматология (ул. Урвич № 13) към Медицинския университет.
Още от деца, когато в играта си по люлки и пързалки навяхвахме ръка или крак, родителите ни отвеждаха веднага при лекарите на ул. „Урвич”. Тук беше нашата крепост на здравето и надеждата, че ако отново познатата беда ни сполети, дори да срещнем упрек, пак ще ни помогнат. Гласно обещавахме, че ще сме предпазливи, но детското обещание е искрено и нетрайно, а лекарите безкрайно търпеливи.
Минаха много години от детството и аз вече вече остарях, но наближавайки своите 85 години, стигнах пак до Клиниката на ул. „Урвич”. Бях напълно убедена, че тук и само тук, лекарите могат да се погрижат за моите кости, стави и едно новопоявило се страдание, наречено „псориазис”.
Проф. Златимир Коларов, д.м.н., д-р Александър Копчев, д-р Цветослав Георгиев направиха всички необходими прегледи, прилагайки методи на изследване със съвременна апаратура, поставиха точна диагноза и посочиха възможностите за лечение на заболяването.
На мен това ми беше достатъчно/ Лекарят не е Бог, но когато е много добър специалист и помага на пациента, заслужава най-голямата човешка благодарност.
В нашия език има една основна дума за изказване на признателност. Тя е „благодаря”, но нейният най-стар смисъл е: „дарявам те с благост и пожелание за добро, с което отвръщам за твоята добрина”.
Благодаря от все сърце на лекарския екип, който положи много грижи за подобряване на здравето ми.

Проф. д-р Венче Попова
27.12.2015
София

# 5
  • Мнения: 13
Здравейте,

Моля да споделите мнения за добър ревматолог във Варна. Много ми е спешно и ще съм ви много благодарна. Имам стари проблеми, които по време на бременността ми се обострят сериозно и вече не се търпи.

Общи условия

Активация на акаунт