Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 758
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Уау, намерих един уникален колаж с моменти на Сурадж и Сандия и с техни сладки целувки!!!  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  love001 Two Hearts Oha! Великолепни са - пълнят ми душата!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Никой не може да се мери с тях - обожавам ги ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss lovekiss lovekiss Flushed

# 271
Роси, колажа е страхотен!  newsm51  Двамата са очарователни!  txtloves txtloves txtloves Знаете ли от кой епизод е 2та снимка-когато Сандия целува Сурадж докато спи? Ще се радвам да го изгледам! За Бхарат- мен ме дразни, че само си седи и чака новини-то така всеки може, само от време на време се преоблича и решава да се разходи до селото, сега пък и Сурадж го вкарва, вместо да прати някой обучен полицай или най-сетне да каже на Закир, той праща цивилен!  smile3512 Сандия досега се оправяше, но е сама, а сам човек срещу банда терористи, ако ще и най-добрия да е, пак ще му трябва помощ! Дано наистина Сурадж и Сандия да се справят с Гарджана, че сега като се върне и Химаншу...  no Когато и да стане само да се върнат живи и здрави при Вед! За новата индийска серия, Софи, май Сантош наистина ще запознава Лалима със Сандия  newsm47, аз за друг не се сещам в момента, сигурно пак е намислила нещо, тя всички харесва, само Сандия не!  smile3516  doh Като се върне пак ще е като в началото-докато я заобича отново ще минат сигурно още 100 епизода! Няма да и дойте ума на тая жена и това е, почти никога не разбирам защо ги прави тия неща! newsm11 Въпреки, че понякога има просветления...  newsm47 newsm53 В епизодите по ВОЙО, медальона, който Сурадж даде на Сандия, добре си върши работата.  smile3521 А след академията Закир веднага ли ще заработи в Пушкар или ще го назначат по-късно?  newsm12

# 272
Добър вечер Светлинки  Hug Hug Hug
Роси HugСофи :hug:RobinW HugИлиянка Hug мерси за всички коментари,снимки ,колажи ,разкази и клипчета  smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Хм значи днес бил рождения ден на Дев.Аз като индийците почвам с поздравите от по раничко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyнищоооооо детето сви заслужава всички поздрави  и добри пожелания  smile3521
Изгледах си двете последни индийски серии  smile3521
Сурадж като разбра ,че Сандия е жива ,че наистина е прав ,че не си въобразява беше тоооолкова щастлив  smile3521Налижи му се малко да пообеждава шефа ,но накрая успя и след кратък инструктаж и помощ от Сажни с инфо ще се внедри в селото на терористите  smile3521
Тази Сажни ще се окаже готина и човечна .Не е просто една фръцла ,а е благодарна майка която ще помогне на жената която и направи най-голямото добро като спаси сина и ,а не го остави на лечителските способности на някаква си самозвана  лечителка  smile3511
Мена беше много смешна в миналата серия като се опитваше да чуе какво си говорят Локеш и мама и татко  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyСантош обаче замисля нещо няма да остави тя така нещата и със сигурност ще навира Лалима между Сурадж и Сандия  smile3511
А Сандийчето горкото как са го завързали  и увързали с вериги и май са и счупили краката ,че да не бяга  smile3518Обаче Сандийче ти не се притеснявай Сураджи идва да ти помогне  smile3521

# 273
Тази вечер пак нищо! Пак са в малък застой, общо взето последните две серии събрани в една и малко допълнения.
Сажни е толкова благодарна на Сагарика, че е спасила сина й, че е готова на абсолютно всичко, дори да загуби живота си, но да помогне на Сурадж да спаси своята Сандия. Даже проследи нейния стряскащ съпруг в джунглата, за да разбере нещо повече, но видя Шекар и разбра, че и той е в играта. А от разговора между двамата водещи главатари се разбра, че Сандия няма къде да бяга вече, защото е овързана с тежки вериги така, че да не може да мръдне и да се изправи дори, и доколкото разбрах май са й счупили крака за по-сигурно. А тя милата затворена някъде на тъмно, лежи и си спомня за семейството.
Мама Сантош прави ладу за Лалима, която е още в болницата, но и аз не разбрах с кого аджеба ще се среща Лалка, че трябва да се подсили. Снахата нека я бият и тормозят, тя прави ладу на майка Тереза.
А на Бхарат му трябваше доста време за да разбере, че съобщението за промяна в датата на големия терористичен акт не е изпратено от Сандия. След часове на убеждаване от страна на Сурадж, той най-после склони да го вкара под прикритие в селото, за да търси Сандия, дано поне изпрати отряд за бързо реагиране на помощ. На две, на три му направи инструктаж, какво да прави и ако трябва, как да се свърже с него. На другия ден отидоха  да чакат джипа с мъжете, с които ще влезе Сураджи в селото. На бързо се предреши като сладкар и отиде да се качва в джипа. Двама от хората на Гарджана ги придружиха.
В промото за понеделник дават как Сурадж пътува с лодката към селото, а Сандия я носят на един кръст вързана, все едно е Исус. Божееее, тези хора са ненормални, на показ правят всичко това, за да насаждат още повече омраза към полицията и правителството. Но имам чувството, че той ще я види на кръста... Ще видим!

# 274
Роси, колажа е страхотен!  newsm51  Двамата са очарователни!  txtloves txtloves txtloves Знаете ли от кой епизод е 2та снимка-когато Сандия целува Сурадж докато спи? Ще се радвам да го изгледам!
Скрит текст:
За Бхарат- мен ме дразни, че само си седи и чака новини-то така всеки може, само от време на време се преоблича и решава да се разходи до селото, сега пък и Сурадж го вкарва, вместо да прати някой обучен полицай или най-сетне да каже на Закир, той праща цивилен!  smile3512 Сандия досега се оправяше, но е сама, а сам човек срещу банда терористи, ако ще и най-добрия да е, пак ще му трябва помощ! Дано наистина Сурадж и Сандия да се справят с Гарджана, че сега като се върне и Химаншу...  no Когато и да стане само да се върнат живи и здрави при Вед! За новата индийска серия, Софи, май Сантош наистина ще запознава Лалима със Сандия  newsm47, аз за друг не се сещам в момента, сигурно пак е намислила нещо, тя всички харесва, само Сандия не!  smile3516  doh Като се върне пак ще е като в началото-докато я заобича отново ще минат сигурно още 100 епизода! Няма да и дойте ума на тая жена и това е, почти никога не разбирам защо ги прави тия неща! newsm11 Въпреки, че понякога има просветления...  newsm47 newsm53 В епизодите по ВОЙО, медальона, който Сурадж даде на Сандия, добре си върши работата.  smile3521 А след академията Закир веднага ли ще заработи в Пушкар или ще го назначат по-късно?  newsm12[/color][/b]

Този момент е от 739-ти епизод! Много са сладки тук! Изгледай го - няма да съжаляваш!  txtloves txtloves txtloves smile3521 Two Hearts luvbed  love001 Първо Сандия се връща от работа цялата мръсна и с обелен лакът, та Сурадж си я води в стаята и я маже с мехлем - грижи се за нея ...  smile3534 Two Hearts Two Hearts Може и да са правили туй онуй вечерта, та на сутринта нашето момиче още имаше мераци за целувки ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сандия стана по-рано за работа, а Сурадж още спеше, тогава тя реши да го целуне едно хубаво и му лепва целувка, че даже му остави и червило ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap Много си ги обичам - тя така сладко си го целуна ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts После мислеше да го избърше, но той се размърда и легна на тази страна - тя трябваше да излезе и го остави така!  newsm62 По-късно, когато той слезе долу Викрам и Мохит като го видяха с червилото падна смях ...  Joy Joy Joy Сетиха се те, че Сурадж и Сандия са станали доста палави!  Flushed Heart Eyes  loveuuu Обаче само му правят знак да се избърше - той не схваща ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo А Менакши като го видя така щеше да се задави ...  smile3533 Но най-големият смях е като Сантош го види - направо й призля какви са ги вършили любимия й син и снахата Сандия горе ...  smile3532 smile3532 smile3532

# 275
РОКСИ Hug ЕНИ Hug и двата колажа които сте пуснали са страхотни Heart Eyes  bouquet  bouquet
 покрай тях и аз изгледах някои стари романтични епизода че  последните месеци се изморих от мисия Мahabali*
 Sad

txtloves Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

РОБИН Hug Закир не идва веднага в Пушкар а след като понижават Сандия в длъжност
 го пращат шеф на нейното място преди това мисля че беше в Джайпур Wink

Hug

# 276
# 277
Много е хубав на тези снимки, направо лигите му потичат на човека... Още е слабичък и... направо е прекрасен . По-хубаво му е когато е по-слаб. Кат се напълнее му се губи сексапила

# 278
Много е хубав на тези снимки, направо лигите му потичат на човека... Още е слабичък и... направо е прекрасен . По-хубаво му е когато е по-слаб. Кат се напълнее му се губи сексапила

Аз си го харесвам  и преди и сега Hug е-ее не знам като мине 40 дали ще е още така хубав Crazy
 и в момента е слаб като цяло но от фитнеса е направил мускули и врат което малко му е променило физиономията Heart Eyes Laughing
..но съм решила да събера видовете цветове на  туниките ризите и потниците с които е сниман в сериала докато свърши прословутата мисия Laughing Joy всичко му отива но все някъде и с нещо трябва да е най*секси Crazy Joy Heart Eyes  loveuuu

Heart Eyes

# 279
# 280
Приятели, днес имам рожден ден и исках специално да ви почерпя! Макар и виртуално е от сърце. Хубава неделя на всички ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves nbirthday  ura newsm44

# 281
Приятели, днес имам рожден ден и исках специално да ви почерпя! Макар и виртуално е от сърце. Хубава неделя на всички ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves nbirthday  ura newsm44

Благодаря Рокси да си си жива,здрава,много късмет иии много сбъднати мечти ! Hug  bouquet newsm59

# 282

Роси  smile3525, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много сбъднати желания! newsm59  party023  ura  bigdance2 Ето и един виртуален подарък от мен:

# 283
Приятели, днес имам рожден ден и исках специално да ви почерпя! Макар и виртуално е от сърце. Хубава неделя на всички ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves nbirthday  ura

Party Time newsm59 ЧРД РОКСИ Hug   bouquet kiss lovekiss

Бъди здрава Crazy влюбена Heart Eyes щастлива  Hands Clap винаги обичана  loveuuu
и късмета да те води за ръка!! Heart Eyes Hands Clap cheers

# 284
  • София

Даре Heart Eyes Heart Eyes ето ти го слабичък  Laughing  Hug

Аз много си го харесвам и като се поразхвърля малко Crazy цял гардероб от потници му събрах, Laughing а бе въобще... докато беше спортист Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето тук, бях така smile3544 smile3544 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт