Великолепни са - пълнят ми душата!
Никой не може да се мери с тях - обожавам ги ...

Двамата са очарователни!
Знаете ли от кой епизод е 2та снимка-когато Сандия целува Сурадж докато спи? Ще се радвам да го изгледам! За Бхарат- мен ме дразни, че само си седи и чака новини-то така всеки може, само от време на време се преоблича и решава да се разходи до селото, сега пък и Сурадж го вкарва, вместо да прати някой обучен полицай или най-сетне да каже на Закир, той праща цивилен!
Сандия досега се оправяше, но е сама, а сам човек срещу банда терористи, ако ще и най-добрия да е, пак ще му трябва помощ! Дано наистина Сурадж и Сандия да се справят с Гарджана, че сега като се върне и Химаншу...
Когато и да стане само да се върнат живи и здрави при Вед! За новата индийска серия, Софи, май Сантош наистина ще запознава Лалима със Сандия
, аз за друг не се сещам в момента, сигурно пак е намислила нещо, тя всички харесва, само Сандия не!
Като се върне пак ще е като в началото-докато я заобича отново ще минат сигурно още 100 епизода! Няма да и дойте ума на тая жена и това е, почти никога не разбирам защо ги прави тия неща!
Въпреки, че понякога има просветления...
В епизодите по ВОЙО, медальона, който Сурадж даде на Сандия, добре си върши работата.
А след академията Закир веднага ли ще заработи в Пушкар или ще го назначат по-късно?

Софи :hug:RobinW
Илиянка
мерси за всички коментари,снимки ,колажи ,разкази и клипчета

нищоооооо детето сви заслужава всички поздрави и добри пожелания 

Налижи му се малко да пообеждава шефа ,но накрая успя и след кратък инструктаж и помощ от Сажни с инфо ще се внедри в селото на терористите 

Сантош обаче замисля нещо няма да остави тя така нещата и със сигурност ще навира Лалима между Сурадж и Сандия 
Обаче Сандийче ти не се притеснявай Сураджи идва да ти помогне 

Двамата са очарователни!
Знаете ли от кой епизод е 2та снимка-когато Сандия целува Сурадж докато спи? Ще се радвам да го изгледам!
Сандия досега се оправяше, но е сама, а сам човек срещу банда терористи, ако ще и най-добрия да е, пак ще му трябва помощ! Дано наистина Сурадж и Сандия да се справят с Гарджана, че сега като се върне и Химаншу...
Когато и да стане само да се върнат живи и здрави при Вед! За новата индийска серия, Софи, май Сантош наистина ще запознава Лалима със Сандия
, аз за друг не се сещам в момента, сигурно пак е намислила нещо, тя всички харесва, само Сандия не!
Като се върне пак ще е като в началото-докато я заобича отново ще минат сигурно още 100 епизода! Няма да и дойте ума на тая жена и това е, почти никога не разбирам защо ги прави тия неща!
Въпреки, че понякога има просветления...
В епизодите по ВОЙО, медальона, който Сурадж даде на Сандия, добре си върши работата.
А след академията Закир веднага ли ще заработи в Пушкар или ще го назначат по-късно?
[/color][/b]
Първо Сандия се връща от работа цялата мръсна и с обелен лакът, та Сурадж си я води в стаята и я маже с мехлем - грижи се за нея ...
Може и да са правили туй онуй вечерта, та на сутринта нашето момиче още имаше мераци за целувки ...
Сандия стана по-рано за работа, а Сурадж още спеше, тогава тя реши да го целуне едно хубаво и му лепва целувка, че даже му остави и червило ...
Много си ги обичам - тя така сладко си го целуна ...
После мислеше да го избърше, но той се размърда и легна на тази страна - тя трябваше да излезе и го остави така!
По-късно, когато той слезе долу Викрам и Мохит като го видяха с червилото падна смях ...
Сетиха се те, че Сурадж и Сандия са станали доста палави!
Обаче само му правят знак да се избърше - той не схваща ...
А Менакши като го видя така щеше да се задави ...
Но най-големият смях е като Сантош го види - направо й призля какви са ги вършили любимия й син и снахата Сандия горе ...
ЕНИ
и двата колажа които сте пуснали са страхотни

Закир не идва веднага в Пушкар а след като понижават Сандия в длъжност

е-ее не знам като мине 40 дали ще е още така хубав 
всичко му отива но все някъде и с нещо трябва да е най*секси

, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много сбъднати желания!
Ето и един виртуален подарък от мен:
ЧРД РОКСИ
влюбена
щастлива
винаги обичана 

ето ти го слабичък 
цял гардероб от потници му събрах,

Препоръчани теми