Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 753
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Честит Рожден Ден Роси  smile3525 Бъди здрава Flowers Four Leaf Clover Много обичана Two Hearts и много щастлива Two Hearts и всичко което си пожелаеш през днешният ден, да ти се сбъдне на сто и един процента!!! Two Hearts Two Hearts baloni baloni baloni
Благодаря за почерпката    ura baloni

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 286
  • София
Тази вечер пак нищо! Пак са в малък застой, общо взето последните две серии събрани в една и малко допълнения.
Сажни е толкова благодарна на Сагарика, че е спасила сина й, че е готова на абсолютно всичко, дори да загуби живота си, но да помогне на Сурадж да спаси своята Сандия. Даже проследи нейния стряскащ съпруг в джунглата, за да разбере нещо повече, но видя Шекар и разбра, че и той е в играта. А от разговора между двамата водещи главатари се разбра, че Сандия няма къде да бяга вече, защото е овързана с тежки вериги така, че да не може да мръдне и да се изправи дори, и доколкото разбрах май са й счупили крака за по-сигурно. А тя милата затворена някъде на тъмно, лежи и си спомня за семейството.
Мама Сантош прави ладу за Лалима, която е още в болницата, но и аз не разбрах с кого аджеба ще се среща Лалка, че трябва да се подсили. Снахата нека я бият и тормозят, тя прави ладу на майка Тереза.
А на Бхарат му трябваше доста време за да разбере, че съобщението за промяна в датата на големия терористичен акт не е изпратено от Сандия. След часове на убеждаване от страна на Сурадж, той най-после склони да го вкара под прикритие в селото, за да търси Сандия, дано поне изпрати отряд за бързо реагиране на помощ. На две, на три му направи инструктаж, какво да прави и ако трябва, как да се свърже с него. На другия ден отидоха  да чакат джипа с мъжете, с които ще влезе Сураджи в селото. На бързо се предреши като сладкар и отиде да се качва в джипа. Двама от хората на Гарджана ги придружиха.
В промото за понеделник дават как Сурадж пътува с лодката към селото, а Сандия я носят на един кръст вързана, все едно е Исус. Божееее, тези хора са ненормални, на показ правят всичко това, за да насаждат още повече омраза към полицията и правителството. Но имам чувството, че той ще я види на кръста... Ще видим!

Благодарско Илиянче Hug Hug Hug
От снощният епизод най-ми  хареса промото със Сураджи  Heart Eyes имам някакви надежди, че ще види Сандийка Two Hearts

# 287
  • София
Роси smile3525 Софи  smile3525 Ени  smile3525Благодаря и на вас за разказите на епизодите smile3525 Тара  smile3525 чудесни колажи  bouquet

Момичета Hug всички сте донесли страхотни красоти с малкият рожденник  Дев  и   Сурия smile3525

От мен една разтревожена,но много красива Сандийка Two Hearts и Сурадж на лодката Two Hearts

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илиянка Hug Дарья  Hug Роси  Hug Софи  Hug Ени  Hug Тара  Hug Боряна Данкова  Hug Росинце  Hug

# 288
МИХА Hug  bouquet много е хубава Сандийка и разтревожена Heart Eyes

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
 Heart Eyes Two Hearts

txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Kissing Heart

и аз още вярвам на режисьора че ще съберат Сураджи и Сандийка до края на септември Praynig
 Heart Eyes но връщането на Химаншу не ми харесва ако ще продължават  мисията още дълго Naughty

# 289
Добър вечер Светлинки  Hug Hug Hug
Роси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН миличка  Hug Hug HugПожелавам ти да си здрава , много щастлива и всяка твоя мечта да стане реалност ! newsm51 smile3525 newsm51 bdbaloni baloni

Роска и един специален човек е дошъл да те поздрави  за празника  smile3521

Скрит текст:

Хииич не е зле тоя пич хиииич  smile3521

# 290
Миха HugСофи HugИлиянка HugРосинце Hug

# 291
Приятели, днес имам рожден ден и исках специално да ви почерпя! Макар и виртуално е от сърце. Хубава неделя на всички ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves nbirthday  ura newsm44

smile3525 smile3525 smile3525 newsm59 nbirthday   Gift  party023  cook newsm38  bigdance2

Честит рожден ден мила! Днес сигурно си получила милион и едно пожелания, затова аз няма да ти пожелавам нищо друго, освен да си жива и здрава, за да си изпълняваш другите желания и пожелания! Весел празник и наздраве!

# 292

Благодаря, Ени! Мтого са хубави и влюбени тези двамата. Защо не са и в реала така...

# 293
Тази вечер пак нищо! Пак са в малък застой, общо взето последните две серии събрани в една и малко допълнения.
Сажни е толкова благодарна на Сагарика, че е спасила сина й, че е готова на абсолютно всичко, дори да загуби живота си, но да помогне на Сурадж да спаси своята Сандия. Даже проследи нейния стряскащ съпруг в джунглата, за да разбере нещо повече, но видя Шекар и разбра, че и той е в играта. А от разговора между двамата водещи главатари се разбра, че Сандия няма къде да бяга вече, защото е овързана с тежки вериги така, че да не може да мръдне и да се изправи дори, и доколкото разбрах май са й счупили крака за по-сигурно. А тя милата затворена някъде на тъмно, лежи и си спомня за семейството.
Мама Сантош прави ладу за Лалима, която е още в болницата, но и аз не разбрах с кого аджеба ще се среща Лалка, че трябва да се подсили. Снахата нека я бият и тормозят, тя прави ладу на майка Тереза.
А на Бхарат му трябваше доста време за да разбере, че съобщението за промяна в датата на големия терористичен акт не е изпратено от Сандия. След часове на убеждаване от страна на Сурадж, той най-после склони да го вкара под прикритие в селото, за да търси Сандия, дано поне изпрати отряд за бързо реагиране на помощ. На две, на три му направи инструктаж, какво да прави и ако трябва, как да се свърже с него. На другия ден отидоха  да чакат джипа с мъжете, с които ще влезе Сураджи в селото. На бързо се предреши като сладкар и отиде да се качва в джипа. Двама от хората на Гарджана ги придружиха.
В промото за понеделник дават как Сурадж пътува с лодката към селото, а Сандия я носят на един кръст вързана, все едно е Исус. Божееее, тези хора са ненормални, на показ правят всичко това, за да насаждат още повече омраза към полицията и правителството. Но имам чувството, че той ще я види на кръста... Ще видим!

Благодарско Илиянче Hug Hug Hug
От снощният епизод най-ми  хареса промото със Сураджи  Heart Eyes имам някакви надежди, че ще види Сандийка Two Hearts

И аз такива надежди имам  smile3521

# 294
  • София
МИХА Hug  bouquet много е хубава Сандийка и разтревожена Heart Eyes

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
 Heart Eyes Two Hearts

txtloves  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Kissing Heart

и аз още вярвам на режисьора че ще съберат Сураджи и Сандийка до края на септември Praynig
 Heart Eyes но връщането на Химаншу не ми харесва ако ще продължават  мисията още дълго Naughty

Благодаря Софи Hug  bouquet Ами то друго не ни остана, освен да вярваме  Hug А пък Химаншу ще го видим какви ще ги сътвори Hug

# 295

Софи, в малко разширен вариант, но ако искаш мога да го съкратя. Hug

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 05:03 от Tara41

# 296

Ени благодаря  Hug newsm51 за страхотните снимки на двамата влюбени

Спорна нова седмица  ти пожелавам. Two Hearts Two Hearts Two Hearts
 Дано да ги съберат в най скоро време Сурадж и Сандия,доста го проточиха това разделяне
ето и от мен нещо старо,ноо все пак прекрасно на тези двама влюбени

# 297
Роси, честит рожден ден и от мен!!! Бъди жива и здрава, винаги така оптимистична и романтична. Нека любовта, щастие и късмет да ти са спътници завинаги!!!

Ако има грешки в словореда не съди строго

# 298
 newsm51 Здравейте момичета,искам да пожелая на всички успешна седмица и много усмивки. Хубав ден от мен .
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 299

Софи, в малко разширен вариант, но ако искаш мога да го съкратя. Hug

ТАРА Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
много мнооого ти благодаря  love001 страхотна изненада ми направи Peace нищо няма да съкращаваш Heart Eyes
 така е още по* добре Crazy  bouquet
още веднъж ти благодаря newsm51 вече се разписах smile3521  love001

..оххх как я хранят Сандийка Heart Eyes и ръце и целуват Laughing Heart Eyes и полудя Сураджи за нея Heart Eyes Laughing Laughing
а нашата умница в джунглата се завряла  да гони дивото Wink #Cussing out  този път като я намери Сураджи да не я пуска никъде повече Heart Eyes Joy  loveuuu txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts preggosmile3521

Общи условия

Активация на акаунт