Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 756
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Приятели, днес имам рожден ден и исках специално да ви почерпя! Макар и виртуално е от сърце. Хубава неделя на всички ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves nbirthday  ura newsm44

Благодаря Рокси да си си жива,здрава,много късмет иии много сбъднати мечти ! Hug  bouquet newsm59

https://youtu.be/NiTJgXMvDq4

Честит рожден ден мила! Днес сигурно си получила милион и едно пожелания, затова аз няма да ти пожелавам нищо друго, освен да си жива и здрава, за да си изпълняваш другите желания и пожелания! Весел празник и наздраве!

Роси, честит рожден ден и от мен!!! Бъди жива и здрава, винаги така оптимистична и романтична. Нека любовта, щастие и късмет да ти са спътници завинаги!!!

Ако има грешки в словореда не съди строго

Роси  smile3525, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много сбъднати желания! newsm59  party023  ura  bigdance2 Ето и един виртуален подарък от мен:

Росинце, Илианче, Дарья, Робин - благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания, за хубавите думи и за подаръците! Супер много ме зарадвахте ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts txtloves nbirthday  newsm44  ura

# 301
Приятели, днес имам рожден ден и исках специално да ви почерпя! Макар и виртуално е от сърце. Хубава неделя на всички ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves nbirthday  ura

Party Time newsm59 ЧРД РОКСИ Hug    bouquet kiss lovekiss

Бъди здрава Crazy влюбена Heart Eyes щастлива  Hands Clap винаги обичана  loveuuu
и късмета да те води за ръка!! Heart Eyes Hands Clap cheers

Crazy Heart Eyes

Crazy
 Heart Eyes smile3521

Софи, благодаря ти от сърце за прекрасните пожелания и са всички страхотни снимки на Анас!  Много ме зарадва - той навсякъде е страхотен ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts smile3521 txtloves   ura nbirthday

# 302
Честит Рожден Ден Роси  smile3525 Бъди здрава Flowers Four Leaf Clover Много обичана Two Hearts и много щастлива Two Hearts и всичко което си пожелаеш през днешният ден, да ти се сбъдне на сто и един процента!!! Two Hearts Two Hearts baloni baloni baloni
Благодаря за почерпката    ura baloni

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Миха, благодаря ти от сърце за невероятните пожелания и за страхотния подарък! Гифчето на Анас е великолепно - много ме зарадва ...   newsm51  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts txtloves smile3521 Oha!

# 303

Скрит текст:
Софи, в малко разширен вариант, но ако искаш мога да го съкратя. Hug

Благодаря ти от сърце за страхотния подарък Тара! Гифчето с пожеланията ти и снимките на Анас са чудесни. Много му се радвам ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves

# 304
Роси ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН миличка  Hug Hug HugПожелавам ти да си здрава , много щастлива и всяка твоя мечта да стане реалност ! newsm51 smile3525 newsm51 bdbaloni baloni

Роска и един специален човек е дошъл да те поздрави  за празника  smile3521 Хииич не е зле тоя пич хиииич  smile3521

Ени, Благодаря ти от сърце за всички прекрасни колажи с Анас и Берк - особено с това Честит Рожден Ден Роси написано върху тях!!!  smile3521  Kissing Heart Two Hearts Благодаря ти за цветята и за Великолепните снимки на Берк!!!  txtloves txtloves txtloves Определено Берк е страхотен във всяко отношение - не случайно го обожавам вече толкова години!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Анас също е изключителен и как хубаво се е усмихнал - и него много си го обичам ...  newsm51  Kissing Heart   love001 nbirthday  ura Много ме зарадва - благодаря! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, отново благодаря на всички вас за поздравите, за чудесните подаръци, за прекрасните пожелания и за всичко, което правите за мен! Много ме зарадвахте - затова исках да благодаря на всяка една от вас ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Two Hearts

# 305
Скрит текст:
Тази вечер пак нищо! Пак са в малък застой, общо взето последните две серии събрани в една и малко допълнения.
Сажни е толкова благодарна на Сагарика, че е спасила сина й, че е готова на абсолютно всичко, дори да загуби живота си, но да помогне на Сурадж да спаси своята Сандия. Даже проследи нейния стряскащ съпруг в джунглата, за да разбере нещо повече, но видя Шекар и разбра, че и той е в играта. А от разговора между двамата водещи главатари се разбра, че Сандия няма къде да бяга вече, защото е овързана с тежки вериги така, че да не може да мръдне и да се изправи дори, и доколкото разбрах май са й счупили крака за по-сигурно. А тя милата затворена някъде на тъмно, лежи и си спомня за семейството.
Мама Сантош прави ладу за Лалима, която е още в болницата, но и аз не разбрах с кого аджеба ще се среща Лалка, че трябва да се подсили. Снахата нека я бият и тормозят, тя прави ладу на майка Тереза.
А на Бхарат му трябваше доста време за да разбере, че съобщението за промяна в датата на големия терористичен акт не е изпратено от Сандия. След часове на убеждаване от страна на Сурадж, той най-после склони да го вкара под прикритие в селото, за да търси Сандия, дано поне изпрати отряд за бързо реагиране на помощ. На две, на три му направи инструктаж, какво да прави и ако трябва, как да се свърже с него. На другия ден отидоха  да чакат джипа с мъжете, с които ще влезе Сураджи в селото. На бързо се предреши като сладкар и отиде да се качва в джипа. Двама от хората на Гарджана ги придружиха.
В промото за понеделник дават как Сурадж пътува с лодката към селото, а Сандия я носят на един кръст вързана, все едно е Исус. Божееее, тези хора са ненормални, на показ правят всичко това, за да насаждат още повече омраза към полицията и правителството. Но имам чувството, че той ще я види на кръста... Ще видим!

Благодарско Илиянче Hug Hug Hug
От снощният епизод най-ми  хареса промото със Сураджи  Heart Eyes имам някакви надежди, че ще види Сандийка Two Hearts

Илианче, и аз ти благодаря за разказа на съботния епизод в Индия!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Софи - благодаря много и на теб!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз нямаше кога да го разкажа, но вие сте се справили отлично!  newsm51 Миха съгласна съм с теб - и на мен най-много ми хареса промото! Тази вечер ще бъде много интересно ...  smile3521 Two Hearts newsm44 Сурадж е толкова готин - този кадър е Великолепен!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Как само застана на лодката и как гледаше - не знам дали ще види Сандия на кръста, но после ще я усети зад стените! Уникални са двамата - най-прекрасната двойка за мен.  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Моля се всичко да свърши добре и скоро да бъдат отново заедно!!!  Praynig Praynig Praynig txtloves Two Hearts Oha! family

# 306

Софи, в малко разширен вариант, но ако искаш мога да го съкратя. Hug

ТАРА Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
много мнооого ти благодаря  love001 страхотна изненада ми направи Peace нищо няма да съкращаваш Heart Eyes
 така е още по* добре Crazy  bouquet
още веднъж ти благодаря newsm51 вече се разписах smile3521  love001

..оххх как я хранят Сандийка Heart Eyes и ръце и целуват Laughing Heart Eyes и полудя Сураджи за нея Heart Eyes Laughing Laughing
а нашата умница в джунглата се завряла  да гони дивото Wink #Cussing out  този път като я намери Сураджи да не я пуска никъде повече Heart Eyes Joy  loveuuu txtloves  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts preggosmile3521

Тара, уникални гифчета си ни донесла!!!  txtloves txtloves txtloves Много ти благодаря ...  newsm76 newsm76 newsm76 Софи, честит нов подпис - момента с парашута е супер силен!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Нашите сладури Сурадж и Сандия са неповторими. Обожавам ги ...  smile3521  Kissing Heart Two Hearts  love001 Oha!

# 307
Ето и от мен един невероятен клип на Дев/ Вед, където разглежда подаръците, които са му изпратили феновете! Страхотно дете е ... newsm44 newsm76 Two Hearts txtloves  love001 Oha! nbirthday

https://www.youtube.com/watch?v=csrDfFQzkkc

# 308
В днешните серии по Войо Закир много ме разочарова Naughty
с превод постъпката му се оказа много грозна спрямо Сандия Rolling Eyes но нали нея я пази Сурадж Heart Eyes медальона и Боговете  Laughing отнесе го Рома ooooh! но е възможно  тя след като видя Закир какво направи  да се е  възползва от случая като внедрен терорист за да поостане при своите..ще видим като дойде серията Thinking
А нашите влюбени са много готини с това писане в тетрадки защото нямат мобилна връзка Laughing Heart Eyes
но пък другата Heart Eyes е страхотна..как се развали полевата лампа на Сандийка в мига в който спря тока в Пушкар Heart Eyes
 Peace*Diya Aur Baati * newsm51

Heart Eyes

Heart Eyes

-"*Сурадж за тези 11 мес това е първия път в който ти пиша Heart Eyes
имам чувството че минаха години.."

Heart Eyes
-"*Има толкова за разказване..какво да ти кажа Heart Eyes..Днес за първи път осъзнах колко дълги са дните ми Laughing едва чакам да стане 9.1/2  Laughing чакам от сутринта но изглежда часовникът ме мрази.."* Joy Joy Joy Heart Eyes

txtloves  loveuuu smile3521

Сураджи как си вярва че всичките гниди се радват за успеха на Сандия и ще отидат
на награждаването и.. Sad неее само той е винаги с нея и никой друг Heart Eyes  Kissing Heart Two Hearts txtloves  loveuuu

# 309
Сега за новата индийска серия  Rolling Eyes
Сурадж не видя Сандия  пристигайки в селото защото се оказа че я зазиждат в другия край Cry
много "смели" Шакар  и останалите с/у вързаната и измъчвана Сандия Shocked  Брахат най*после се размърда но трябваше Сураджи да дойде за да отиде при министъра и да се задействат Close за сега само като гледат какво предава камерата прикачена за ръкава му но няма да е за дълго защото Шакар май я забеляза и като го хвана за ръкава тя падна а и телефона му взеха Rolling Eyes Thinking
 Като мина покрай зазидана стена и после в стаята Сураджи усещаше непрекъснато близкото присъствие на Сандия  Heart Eyes и  първо я видя в огледалото после чу дрънченето на гривните и като се обърна..романтичната фантазия беше страхотна но за кратко Heart Eyes  txtloves  Kissing Heart
 а в Пушкар  Локеш усмихнат поръчва сладки за цялата ул Хануман защото предстои голямо щастие и
пъхна едно ладу в устата на Менакши  като и каза че скоро ще разбере newsm78newsm66..ейй ако Сантош пак е намислила нещо гадно  докато  снахата Сандия е зазидана жива  Cry не знам какво трябва да и се случи за да  се спре Close време е за нова бъбречна криза.. Laughing Joy Joy #Cussing out

Heart Eyes

# 310
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Роси Hug мерси за клипчето с Дев/Вед  smile3525,наистина е много сладко детенце и екипа на Светлината е направил много правилен избор като са го избрали за ролята на дете на Сурадж и Сандия  smile3521
Росинце HugТара HugМиха
Софи Hug мерси за разказите на новиата индийска серия и на серията от ВОЙО  smile3525
Момичета забравих да ви благодаря за инфото какво ще се случи  с Рома и Рахул  Hug Hug Hug Hug
Ех че гадно се получава с Рома  smile3518такава сладка мацка ,така хубаво стои до Рахул и си мисля ,че истински го харесва и на края така гадно да завърши всичко  smile3518
Закир е другото ми разочарование в сериите по ВОЙО  smile3511Как може заради едната победа и заради някакъв си трофей  да рискува живота на един човек newsm78Както каза офицер Сингх това е джунгла и едно объркване и изгубване в нея може наистина да коства живота на някой .Хубавото е обаче ,че Закир ще си вземем поука от това което направи и ще се промени към добро и в бъдеще ще стане един много добър приятел за Сандия.
За разлика от Закир ,Чави не се променя и не си взема поука от грешките които прави .Надявам се че сега в новите серии сценаристите по някое време ще ни я покажат наистина променена и то за винаги ,а не само за определен момент и после пак да се върне към нейния си егоизъм .В сериите по ВОЙО тя направо ме потриса с поведението си  smile3511Тя се си е била  егоистче ,но сега направо бие всички рекорди  smile3511Бабата на Дилип просто как може да умре така неподходящо на право не знам  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78тц,тц,тц такава несъобразителна бабичка ееей  smile3511Чавито е толкова глупава та чак не може да се въздържа пред съпруга си ,който е внук на починалата и се възмущава пред него ,че баба му е починала  smile3511И за съжаление няма да спре с глупостите ами ще продължи и ще докара тази мила жена свекърва и да се настрои срещу нея ,а това е истинско постижение защото женицата наистина я харесваше и искаше да бъдат като истински майка и дъщеря  smile3518
Сурадж и Сандия бяха много сладки като си писаха в дневниците точно в 21.30 часа ама липсата на ток и батерии им прекъснаха любовните излияния  smile3521
В новата индийска серия имаше много романтичен момент между Сурадж и Сандия  txtlovesЕ беше във въображението на Сурадж ,но пак беше много сладък и нежен момент  smile3521
Сурадж пристигна с една бохча в която са му инструментите и с чалма на главата готов на всичко ,за да намери Сандийка  smile3521Само че защо са го обзавели с тези шалвари -такъв хубав човек защо го загрозяват така  newsm78Я Шекар ли е къв е как ходи с дънки или панталон и с някаква дълга риза ,а Сураджи и шалвар и чалма така хууууууубавко да го направят да заприлича на някой селяндур и да го загрозят  smile3518
Сандийка милата първо като Исус Христос разпъната на кръст я разкарваха пред цялото село така всички да я видят и да я порицаят  smile3511,а после пък я зазидаха в стената пак пред очите на всички и никой не каза ей спрете бе хора какво правите  newsm78 smile3518
Ноооооооо дертовете на Сурадж и Сандия са нищо пред тези на Менури  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyТя милата ще умре от любопитство какво аджеба се крои от мама ,татко и Локеш ,а на нея не и е казано  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaАма и Локеш от стара коза яре ,как само запуши устата на Мена с едно ладу и си тръгна без да казва за какъв повод ще е почерпката на улица Хануман  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ааааааа Софи новия ти подпис е мноооого готин  smile3521

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 00:14 от Eny87

# 311
Здравейте на всички!  newsm51
Епизода в Индия много ми хареса!  newsm10
В началото Сандия беше на кръст и я водеха до тухления зид. После Шекар дръпна една реч пред всички от селото. Мислех, че днес Сурадж ще я види, но не стана. Май когато той дойде, вече беше зазидана и са и оставили само едно прозорче колкото тухла, за да диша едва-едва, да оцелее до 2 октомври и да види как бомбата се взривява и всичките и близки умират...  newsm45 Да ама не сте познали  #Sniper Бхарат най-после се сети, че и той има работа, различна от чакането на новини и отиде при министъра. Прегледа мястото където е Сурадж, чрез камерата в ръкава му и вече знаят къде е и ще разбудят полицията  newsm44 Мена се опитва да разбере защо Локеш е толкова щастлив и купува сладки за всички, но той не и казва. Не чиста тая работа, Сантош да не го е заженила пак на Сураджи  newsm12 smile3516  Той видя зида, усети Сандия и тръгна натам, но го извикаха някакви мъже и го вкараха в къщата, взеха, му и телефона и сега се чуди как ще се свърже с Бхарат. Когато влезе пак усети Сандия и я видя в огелдалото, много бяха сладки  loveuuu После някаква жена изпищя и той излезе. В промото Шекар го хваща за ръката и камерата пада, но май той не забеляза  newsm12
В епизодите по ВОЙО пак бяха много сладки като си писаха.  txtloves На Сурадж часовника го мразел  newsm62 Много ми хареса, когато каза: "Сега, когато не мога да те чуя се вслушвам в сърцето си, то ми казва, че бие само за теб."  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Закир още малко ще убие някой за тая купа  smile3511 Те са в джунгла, не са на двора  newsm11 Аз много харесвах Рома, жалко, че е дошла само заради мисията на терористите, с Рахул бяха хубава двойка  Weary

# 312
# 313
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Роси Hug мерси за клипчето с Дев/Вед  smile3525,наистина е много сладко детенце и екипа на Светлината е направил много правилен избор като са го избрали за ролята на дете на Сурадж и Сандия  smile3521
Росинце HugТара HugМиха
Софи Hug мерси за разказите на новиата индийска серия и на серията от ВОЙО  smile3525
Момичета забравих да ви благодаря за инфото какво ще се случи  с Рома и Рахул  Hug Hug Hug Hug
Ех че гадно се получава с Рома  smile3518такава сладка мацка ,така хубаво стои до Рахул и си мисля ,че истински го харесва и на края така гадно да завърши всичко  smile3518
Закир е другото ми разочарование в сериите по ВОЙО  smile3511Как може заради едната победа и заради някакъв си трофей  да рискува живота на един човек newsm78Както каза офицер Сингх това е джунгла и едно объркване и изгубване в нея може наистина да коства живота на някой .Хубавото е обаче ,че Закир ще си вземем поука от това което направи и ще се промени към добро и в бъдеще ще стане един много добър приятел за Сандия.
За разлика от Закир ,Чави не се променя и не си взема поука от грешките които прави .Надявам се че сега в новите серии сценаристите по някое време ще ни я покажат наистина променена и то за винаги ,а не само за определен момент и после пак да се върне към нейния си егоизъм .В сериите по ВОЙО тя направо ме потриса с поведението си  smile3511Тя се си е била  егоистче ,но сега направо бие всички рекорди  smile3511Бабата на Дилип просто как може да умре така неподходящо на право не знам  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78тц,тц,тц такава несъобразителна бабичка ееей  smile3511Чавито е толкова глупава та чак не може да се въздържа пред съпруга си ,който е внук на починалата и се възмущава пред него ,че баба му е починала  smile3511И за съжаление няма да спре с глупостите ами ще продължи и ще докара тази мила жена свекърва и да се настрои срещу нея ,а това е истинско постижение защото женицата наистина я харесваше и искаше да бъдат като истински майкиа и дъщеря  smile3518
Сурадж и Сандия бяха много сладки като си писаха в дневниците точно в 21.30 часа ама липсата на ток и батерии им прекъснаха любовните излияния  smile3521
В новата индийска серия имаше много романтичен момент между Сурадж и Сандия  txtlovesЕ беше във въображението на Сурадж ,но пак беше много сладък и нежен момент  smile3521
Сурадж пристигна с една бохча в която са му инструментите и с чалма на главата готов на всичко ,за да намери Сандийка  smile3521Само че защо са го обзавели с тези шалвари -такъв хубав човек защо го загрозяват така  newsm78Я Шекар ли е къв е как ходи с дънки или панталон и с някаква дълга риза ,а Сураджи и шалвар и чалма така хууууууубавко да го направят да заприлича на някой селяндур и да го загрозят  smile3518
Сандийка милата първо като Исус Христос разпъната на кръст я разкарваха пред цялото село така всички да я видят и да я порицаят  smile3511,а после пък я зазидаха в стената пак пред очите на всички и никой не каза ей спрете бе хора какво правите  newsm78 smile3518
Ноооооооо дертовете на Сурадж и Сандия са нищо пред тези на Менури  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyТя милата ще умре от любопитство какво аджеба се крои от мама ,татко и Локеш ,а на нея не и е казано  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaАма и Локеш от стара коза яре ,как само запуши устата на Мена с едно ладу и си тръгна без да казва за какъв повод ще е почерпката на улица Хануман  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ааааааа Софи новия ти подпис е мноооого готин  smile3521

ЕНИ Hug и твоите колажи са страхотни Heart Eyes подписа ти също Two Hearts
 loveuuu...  замислям се за нов аватар Laughing Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

smile3521 Heart Eyes

# 314
 Heart Eyes Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts txtloves  loveuuu

Heart Eyes

Heart Eyes

Heart Eyes
Невероятни са Heart Eyes smile3501

Общи условия

Активация на акаунт