Благодаря Рокси да си си жива,здрава,много късмет иии много сбъднати мечти !

https://youtu.be/NiTJgXMvDq4
Честит рожден ден мила! Днес сигурно си получила милион и едно пожелания, затова аз няма да ти пожелавам нищо друго, освен да си жива и здрава, за да си изпълняваш другите желания и пожелания! Весел празник и наздраве!
Роси, честит рожден ден и от мен!!! Бъди жива и здрава, винаги така оптимистична и романтична. Нека любовта, щастие и късмет да ти са спътници завинаги!!!
Ако има грешки в словореда не съди строго
Роси
, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и много сбъднати желания!
Ето и един виртуален подарък от мен:Росинце, Илианче, Дарья, Робин - благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания, за хубавите думи и за подаръците! Супер много ме зарадвахте ...
влюбена
щастлива
винаги обичана 

Много обичана

нищо няма да съкращаваш
този път като я намери Сураджи да не я пуска никъде повече

но е възможно тя след като видя Закир какво направи да се е възползва от случая като внедрен терорист за да поостане при своите..ще видим като дойде серията 
неее само той е винаги с нея и никой друг 
за сега само като гледат какво предава камерата прикачена за ръкава му но няма да е за дълго защото Шакар май я забеляза и като го хвана за ръкава тя падна а и телефона му взеха
:
..ейй ако Сантош пак е намислила нещо гадно докато снахата Сандия е зазидана жива
такава сладка мацка ,така хубаво стои до Рахул и си мисля ,че истински го харесва и на края така гадно да завърши всичко
Как може заради едната победа и заради някакъв си трофей да рискува живота на един човек

Да ама не сте познали
Бхарат най-после се сети, че и той има работа, различна от чакането на новини и отиде при министъра. Прегледа мястото където е Сурадж, чрез камерата в ръкава му и вече знаят къде е и ще разбудят полицията
Той видя зида, усети Сандия и тръгна натам, но го извикаха някакви мъже и го вкараха в къщата, взеха, му и телефона и сега се чуди как ще се свърже с Бхарат. Когато влезе пак усети Сандия и я видя в огелдалото, много бяха сладки
Много ми хареса, когато каза:
Аз много харесвах Рома, жалко, че е дошла само заради мисията на терористите, с Рахул бяха хубава двойка