Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 773
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
https://www.youtube.com/watch?v=LPGFNXFYOdQ

На 2 Октомври се очаква да има двоен епизод и това е промото за епизода на 2 октомври
Скрит текст:
New Promo:
(2nd October, Maha-Shukravaar/Super-Friday)
A helicopter lands.. Shekhar is standing in the cave where they have prepared the missile of nuclear bomb.. A digital clock is shown.. Shekhar starts the time on it.. 12.00 hours were left on that clock.. Shekhar says After some hours, there would be destruction in India.. On the other side, Sandhya is captured in four walls.. She is unable to breathe.. She sees Sooraj from a small space in the wall.. (I think Shekhar has not put one brick while making the wall so as to make Sandhya alive upto 2 oct).. Sandhya tells Sooraj to take her out from walls.. Suddenly, someone (I think Himanshu) put hands into wall from that small space and hold Sandhya's head tightly.. Sandhya shouts.. It seems as if a person has taken out Sandhya from the walls.. Later when Sooraj sees broken wall but can't find Sandhya there, then he cries..

Мими, благодаря ти за промото!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Ще бъде интересно, но ми се ще това да стане преди петък - време е Сурадж да намери Сандия и двамата да бъдат заедно!!!  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves  loveuuu

Софи, Робин - обратното броене наистина започна! В промото Шекар слага часовника - до колкото виждам показва да отброява, че остават 12 часа! Така, че се надявам през това време Сандия и Сурадж с помощта на Бхарат и хората му да се справят с Шекар/ Чанду, Гарджана и Химаншу. Дай Боже всичко да свърши добре ...  Praynig Praynig Praynig

Дерья - понякога в сериала наистина датите се застъпват реално, но понякога не е така! Явно в този случай датата 02 октомври ще съвпадне с 02 октомври и при нас ...  newsm10

Боби ...  
Hug Hug Hug

РОКСИ Hug честно не знам какво гледаме вече newsm78
оказа се че Шакар е ..човек на полицията #Crazy не разбрах дали е офицер като оня който се правеше навремето че е бандит и  изпитваше Сандийка за издръжливост заедно със Закир или са го вербували като доносник Laughing но като гледахме как зазида Сандийка и колко я измъчва ooooh!
вече не разбирам кой полицай за какво е там защото Брахат разбра от Министъра че Шакар е техен човек като го видя в кабинета му в промото за утре #Crazy #Crazy Tired
така че и Химаншу също може да излезе полицай.. Rolling Eyes Thinking

# 331
https://www.youtube.com/watch?v=LPGFNXFYOdQ

На 2 Октомври се очаква да има двоен епизод и това е промото за епизода на 2 октомври
Скрит текст:
New Promo:
(2nd October, Maha-Shukravaar/Super-Friday)
A helicopter lands.. Shekhar is standing in the cave where they have prepared the missile of nuclear bomb.. A digital clock is shown.. Shekhar starts the time on it.. 12.00 hours were left on that clock.. Shekhar says After some hours, there would be destruction in India.. On the other side, Sandhya is captured in four walls.. She is unable to breathe.. She sees Sooraj from a small space in the wall.. (I think Shekhar has not put one brick while making the wall so as to make Sandhya alive upto 2 oct).. Sandhya tells Sooraj to take her out from walls.. Suddenly, someone (I think Himanshu) put hands into wall from that small space and hold Sandhya's head tightly.. Sandhya shouts.. It seems as if a person has taken out Sandhya from the walls.. Later when Sooraj sees broken wall but can't find Sandhya there, then he cries..

Мими, благодаря ти за промото!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Ще бъде интересно, но ми се ще това да стане преди петък - време е Сурадж да намери Сандия и двамата да бъдат заедно!!!  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves  loveuuu

Софи, Робин - обратното броене наистина започна! В промото Шекар слага часовника - до колкото виждам показва да отброява, че остават 12 часа! Така, че се надявам през това време Сандия и Сурадж с помощта на Бхарат и хората му да се справят с Шекар/ Чанду, Гарджана и Химаншу. Дай Боже всичко да свърши добре ...  Praynig Praynig Praynig

Дерья - понякога в сериала наистина датите се застъпват реално, но понякога не е така! Явно в този случай датата 02 октомври ще съвпадне с 02 октомври и при нас ...  newsm10

Боби ...  
Hug Hug Hug

оказа се че Шакар е ..човек на полицията #Crazy не разбрах дали е офицер като оня който се правеше навремето че е бандит и  изпитваше Сандийка за издръжливост заедно със Закир или са го вербували като доносник Laughing но като гледахме как зазида Сандийка и колко я измъчва ooooh!
вече не разбирам кой полицай за какво е там защото Брахат разбра от Министъра че Шакар е техен човек като го видя в кабинета му в промото за утре #Crazy #Crazy Tired

Софи , аз вече съвсем се обърках!  doh newsm09 Как така полицай!? Нали той е един от главните терористи и както казваш как достоверно измъчваше Сандия...   #SniperЗа Химаншу не ми се вярва, но всичко е възможно вече... Сега ще изгледам епизода в Индия и може да ми стане по ясно....  smile3525

# 332

Софи , аз вече съвсем се обърках!  doh newsm09 Как така полицай!? Нали той е един от главните терористи и както казваш как достоверно измъчваше Сандия...   #SniperЗа Химаншу не ми се вярва, но всичко е възможно вече... Сега ще изгледам епизода в Индия и може да ми стане по ясно....  smile3525

Софи, Робин - аз изгледах новият епизод в Индия! Беше много интересен - особено моментите със Сурадж и Сандия! Няма такава любов - така е усещат, толкова се обичат! Уникални са ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha! Two Hearts hug

Малко по-късно ще си кажа мнението за епизода ...  Hug Hug Hug

По отношение на Шекар/ Чанду - промото за утре ме озадачи - премиера го представи така, а Бхарат се шокира!  newsm78 Нещо не ми се вярва на мен Чанду да е полицай - дори въобще! По-скоро може пред премиера да се е правил на такъв - а всъщност да ги предава и да е станал от Гарджана ...  ooooh! Няма как да ме убедят, че той е полицай и е добър - той лично застреля командир Сингх, да не говорим как мъчи Сандия!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ще видим какво ще стане ...  newsm12 Колкото до Химаншу - той също си е гадняр и 100 % някой му е помогнал да избяга!  #Sniper Аз по-скоро си мисля друго - да не би министъра също да е продажник и да помага на Гарджана! Ако е така - ужас! Не завиждам на Сурадж, Сандия и Бхарат! Време е да извика Закир ...
  cry cry cry

Ето ви го Химаншу с новата му визия - тук вече не прилича на добро момче, а направо на лошо момче!  thumbsup

# 333
РОКСИ Hug Закир всъщност разбра ли че офицер Агрима Сингх я убиха newsm78
 нали му се обади  но не се чуваха ясно Wink после телефона прекъсна и така си остана ooooh! да не съм пропуснала нещо защото отсъствието на Закир сега определено ме дразни Close  и след като Гарджана застреля Санжи и му стъпкаха камерата за Сурадж става много опасно  как ще се оправя сам  Praynig
..също не ми стана ясно какво прави Сантош Thinking сари ли шие..каква е тази замръзнала тъпа физиономия и какво каза на Менакши Tired докато на Локеш му е много весело newsm78

Heart Eyes

# 334
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Роси HugСофи Hug мерси за разказите на епизодите на Светлината  smile3525 smile3525
Миме Hug мерси за промото  smile3525
Сурадж може би  е разбрал ,че Сандия е зазидана в стената ,но преди да я измъкне терористите я закарват някъде другаде  newsm78 newsm78 newsm78Нали имаше пуснато инфо ,че в тези епизоди Анас ще прояви певческите си способности и Сурадж търсейки Сандия и неможейки да я намери ще почне да пее една тъжна верссия на заглавната песен на сериала  newsm78
Робин HugБоби Hug

# 335
 нали му се обади  но не се чуваха ясно Wink после телефона прекъсна и така си остана ooooh! да не съм пропуснала нещо защото отсъствието на Закир сега определено ме дразни Close  и след като Гарджана застреля Санжи и му стъпкаха камерата за Сурадж става много опасно  как ще се оправя сам  Praynig
..също не ми стана ясно какво прави Сантош Thinking сари ли шие..каква е тази замръзнала тъпа физиономия и какво каза на Менакши Tired докато на Локеш му е много весело newsm78

Heart Eyes

Софи, аз май мога да ти отговоря, ето:
Meenakshi rushes to tell Bhabho what Lokesh is doing. Bhabho says she is doing preparations as her bahu is coming. Meenakshi asks what.
Това сигурно си го прочела, но аз го постнах за всеки случай. Та, май Сантош се готви за baho, проверих в интернет и това значи снаха, Сантош се готви за снаха и едва ли е Сандия  smile3511 Ако беше Сандия защо Локеш да черпи, пак си е пробутал тъпата сестра май май  Rage Banghead smile3515 Може би съм рабрала грешно, защото още не съм гледала епизода, дано, иначе...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 336

Heart Eyes

Не Софи!  Peace До колкото знам Закир не е разбрал за смъртта на командир Сингх - на него в момента никой нищо не му казва ...  newsm78 Как да очакваме той да иде да помогне, когато него го държат в неведение от всичко ...  Naughty Ако му кажат веднага ще хукне да помага на Сандия и Сурадж!  newsm76 Сега даже едно от предположенията на феновете е, че това при министъра не е Шекар, а Закир, който се е направил на него - както при Раджкумар!  Mr. Green Само, че в случая не вярвам да е така ...  Thinking Сега забелязах нещо, което ме озадачи в думите на Шекар - той днес каза на командира си: "Индийската полиция и институциите не знаят за мощността на Гарджана. Ние трябва да направим това, което не направихме преди, трябва да спрем всичката помощ към Сандия. Трябва да отида до Делхи утре."  newsm12 И ето, че изведнъж Шекар цъфва в Делхи при министъра - явно и на министъра не му е чиста работата! А това ще е много лошо ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нямам представа какво точно прави Сантош - шие нещо, явно за Лалима! Намислили са нещо Сантош и Локеш, ама да видим какво е - иде ми да им извия врата!  box box box

Много ми е мъчно за Сажни - убиха я, докато искаше да помогне на Сандия! И то я уби собствения й мъж - командира на терористите. Ужасна гад е ...
#2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 337
Изгледах си новата индийска серия.
Работата хич ама хич не е добре -Сажни я уби лудия и съпруг и то я застреля в гърба мръсника му с мръсник  smile3511,Сурадж разбра ,че Сандия е живяла в същата колибка където сега е настанен той ,после докато приготвяше джелеби Шакар го приближи  и го разпита дали не е от Пушкар защото гривничките му били от някакъв си храм там обачееее наш Сураджи му вика Нееееее аз съм просто сладкарче от къде ти възможност да ида в този голям храм ,моите гривнички са от един малък храм  smile3521после Сурадж си изпусна камерата и гадния Шакар с гадните си големи крака му я стъпка smile3511 ,но слава богу поне не я видя де .
Сурадж явно усеща ,че Сандия е наблизо и все го влече стената и мине се не мине време  я наобикаля ,вечерта пак беше там ,един човек мина и му даде вода ,Сурадж си наплиска лицето ибез да знае помогна на Сандия защото няколко пръски влетяха през отвора на стената и я освжиха мъничко .Миличката Сандия е като някое конче ,все права седи не може сигурно да седне ли не знам  newsm78и вече силички  не са и останали ,та пръските вода добре и дойдоха .
Обаче да ви кажа така тази вечер като дадоха Шакар и Сурадж един до друг този Шакар вече хич не е хубав  smile3521Сурадж беше в оранжево ,а шакар в жълто ииииииии победата отива при Сурадж в моята класация  smile3521 smile3521
В промото за утре много интересно се получава ,че Шакар ще се появи чак при министъра и щефа на Сандия ще е мноооого изненадан .Хм каква ли е играта на Шакар  newsm78-да е полицай под прикритие  newsm78 или да е вербуван и да донася на полицията това са две възможности ,но някак си е доста усърден в работата си за терористичната организация и доста касапски действа та не мога да повярвам ,че е от добрите  newsm78И ако помага на полицията или е полицай защо не знае ,че Сандия е полицай ,нито пък тя знае ,че той е евентуално от добрите  newsm78Но може и да се окаже добър кой знае ,ноооооо на мен вече не ми харесва ,свърши моята тръпка по него и това си е  smile3521
Докато Сандия и Сурадж се пържат на бавен огън в Пушкар мама се приготвя за посрещането на кооооой на СНАХА си  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 и имам  усещането ,че не говори за снахата Сандия ,за снахата Лалима  smile3511Нали имаше слухове ,че Лалима ще живее заедно със Сандия в къщата на Рати за известно време ,та може и това да ни очаква след завръщането на Сурадж и Сандия у дома  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Малеее ако е така Лалка хич не знае какво я чака щото Сандийка няма да  остави някаква си мацка да се върти около  мъжа и  в никакъв случай  smile3521ама и Лалчето не е много хрисима та може и да има женски бой в бъдеще  smile3521
Просто не мога да се въздържа да сложа две снимки от снощи  smile3521Сурадж и Сандия бяха много ,много сладки като се гушкаха  smile3521Сандийка в началото как си тръсна гривничките ,после  направи сърце с ръцете си и така се усмихваше  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsЕх Лали ,Лали ако си се вързала на акъла на мама мнооого ще страдаш мноооого .

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 11:10 от Eny87

# 338

Meenakshi rushes to tell Bhabho what Lokesh is doing. Bhabho says she is doing preparations as her bahu is coming. Meenakshi asks what.
Това сигурно си го прочела, но аз го постнах за всеки случай. Та, май Сантош се готви за baho, проверих в интернет и това значи снаха, Сантош се готви за снаха и едва ли е Сандия  smile3511 Ако беше Сандия защо Локеш да черпи, пак си е пробутал тъпата сестра май май  Rage Banghead smile3515 Може би съм рабрала грешно, защото още не съм гледала епизода, дано, иначе...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз го прочетох това! Ако Сантош наистина се гласи пак да води Лалима в къщата да я готви за снаха или да върти други такива номера - вече ще й извия врата!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тази жена няма оправия и това е - ако направи нещо подобно не бих й простила ...  Naughty Вижда колко силно обича Сурадж Сандия! Вижда, че той иска само и единствено Сандия и пак да му върти номера - това би било ужасно! Що за майка е тя ...  #Sniper Първо се възползваше докато той имаше психично разстройство и направи какво ли не, за да го ожени за друга - но не успя - сега когато той е добре и тръгна да търси жена си Сандия! Тя явно пак е измислила нещо с помощта на Локеш!  newsm78 Ще е много подло ако пак сътвори някоя гадост, с която да опита да раздели Сурадж и Сандия!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не вижда ли колко е щастлив Вед и как с нетърпение очаква майка си и баща си да се върнат! От както детето разбра, че майка му е жива е толкова щастлив - черпи със сладки и я чака!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но Сантош това не го гледа - готова е да потъпче и чувствата на сина си и чувствата на внук си стига да стане нейното - но каквото и да прави няма да я огрее! Ужасна е ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 339

Това е клипче където Сурадж пее тяхната песен

# 340
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Роси HugСофи Hug мерси за разказите на епизодите на Светлината  smile3525 smile3525
Миме Hug мерси за промото  smile3525
Сурадж може би  е разбрал ,че Сандия е зазидана в стената ,но преди да я измъкне терористите я закарват някъде другаде  newsm78 newsm78 newsm78Нали имаше пуснато инфо ,че в тези епизоди Анас ще прояви певческите си способности и Сурадж търсейки Сандия и не можейки да я намери ще почне да пее една тъжна верссия на заглавната песен на сериала newsm78
Робин HugБоби Hug

ЕНИ  Hug  в този клип все едно Анас/Сурадж пее Heart Eyes  loveuuu txtloves

Kissing Heart Two Hearts Two Hearts..НЕ  ТЕ ПУСКАМ, НЕ СИ ОТИВАЙ ВЕЧЕ!..  Heart Eyes
يا من هواه أعزه وأذلني _عبدالرحمن محمد ✰** Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 341
Изгледах си новата индийска серия.
Работата хич ама хич не е добре -Сажни я уби лудия и съпруг и то я застреля в гърба мръсника му с мръсник  smile3511,Сурадж разбра ,че Сандия е живяла в същата колибка където сега е настанен той ,после докато приготвяше джелеби Шакар го приближи  и го разпита дали не е от Пушкар защото гривничките му били от някакъв си храм там обачееее наш Сураджи му вика Нееееее аз съм просто сладкарче от къде ти възможност да ида в този голям храм ,моите гривнички са от един малък храм  smile3521после Сурадж си изпусна камерата и гадния Шакар с гадните си големи крака му я стъпка smile3511 ,но слава богу поне не я видя де .
Сурадж явно усеща ,че Сандия е наблизо и все го влече стената и мине се не мине време  я наобикаля ,вечерта пак беше там ,един човек мина и му даде вода ,Сурадж си наплиска лицето ибез да знае помогна на Сандия защото няколко пръски влетяха през отвора на стената и я освжиха мъничко .Миличката Сандия е като някое конче ,все права седи не може сигурно да седне ли не знам  newsm78и вече силички  не са и останали ,та пръските вода добре и дойдоха .
Обаче да ви кажа така тази вечер като дадоха Шакар и Сурадж един до друг този Шакар вече хич не е хубав  smile3521Сурадж беше в оранжево ,а шакар в жълто ииииииии победата отива при Сурадж в моята класация  smile3521 smile3521
В промото за утре много интересно се получава ,че Шакар ще се появи чак при министъра и щефа на Сандия ще е мноооого изненадан .Хм каква ли е играта на Шакар  newsm78-да е полицай под прикритие  newsm78 или да е вербуван и да донася на полицията това са две възможности ,но някак си е доста усърден в работата си за терористичната организация и доста касапски действа та не мога да повярвам ,че е от добрите  newsm78И ако помага на полицията или е полицай защо не знае ,че Сандия е полицай ,нито пък тя знае ,че той е евентуално от добрите  newsm78Но може и да се окаже добър кой знае ,ноооооо на мен вече не ми харесва ,свърши моята тръпка по него и това си е  smile3521
Скрит текст:
Докато Сандия и Сурадж се пържат на бавен огън в Пушкар мама се приготвя за посрещането на кооооой на СНАХА си  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 и имам  усещането ,че не говори за снахата Сандия ,за снахата Лалима  smile3511Нали имаше слухове ,че Лалима ще живее заедно със Сандия в къщата на Рати за известно време ,та може и това да ни очаква след завръщането на Сурадж и Сандия у дома  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Малеее ако е така Лалка хич не знае какво я чака щото Сандийка няма да  остави някаква си мацка да се върти около  мъжа и  в никакъв случай  smile3521ама и Лачето не много хрисима та може и да има женски бой в бъдеще  smile3521
Просто не мога да се въздържа да сложа две снимки от снощи  smile3521Сурадж и Сандия бяха много ,много сладки като се гушкаха  smile3521Сандийка в началото как си тръсна гривничките ,после  направи сърце с ръцете си и така се усмихваше  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsЕх Лали ,Лали ако си се вързала на акъла на мама мнооого ще страдаш мноооого .

Ени, много ти благодаря за разказа на епизода в Индия!  newsm51  Kissing Heart Two Hearts Истината е, че всички бледнеят пред Сурадж - Шекар може да е хубав, но не може да се хване и на малкият пръст на Сурадж!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сцените между Сурадж и Сандия бяха толкова силни и истински!!!  txtloves txtloves txtloves Само как се усещаха през стената въпреки, че не знаеха че другия е от другата страна - Сурадж седна и Сандия успя да седне - опрели лица на тухлите!!!  Oha!  love001 txtloves Много ми хареса това с водата - как Сурадж си напръска лицето и от водата мина през отвора на тухлите и напръска лицето и на Сандия - и то на 2 пъти и тя се свести! Това й дойде като свеж въздух и вода - така ще има повече сили ...  newsm44 newsm76 Two Hearts  Two Hearts lovekiss Уникални са двамата - Великолепна сцена!!!  txtloves txtloves txtloves

Според мен Шекар си е гад - просто и министъра ще излезе продажен и в комбина с Гарджана! Замислих се за това покрай думите на Шекар! Едва ли ако беше добър щеше да убие с лека ръка командир Сингх и да мъчи така Сандия! Гадняр си е, но явно и висшестоящи имат мръсни сделки с Гарджана! А това е много лошо ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Колкото до Сантош - отвратителна е с нейните планове! Като иска Лалима за снаха - да вземе да я даде на Мохит, та тъкмо да освободи Емили за Закир!   Mr. Green Сега сериозно - ужасна е с нейните глупости - брата на Лалима също. Сантош не мисли нито за Сурадж, нито за Вед, нито за никого - само за себе си! А ако предположенията ни са верни и Локеш не мисли за сестра си - иначе не би я набутал в къща, където никой няма да й обърне внимание. Сурадж обича само Сандия!  Hug А Лалима нали беше много добра и праведна - да вземе и да троне с крак и да ги спре - освен ако не й готвят изненада ...  newsm78 Аман вече от тях - заслужават да се наредт и Сантош и Локеш и Лалима даже и Арун и здравата да ги набие някой ...  box box box

Прекрасни снимки си пуснала Ени - благодаря ти! Този момент между Сурадж и Сандия е Великолепен!!!
txtloves txtloves txtloves  love001 Two Hearts  Kissing Heart hug

# 342

Това сигурно си го прочела, но аз го постнах за всеки случай. Та, май Сантош се готви за baho, проверих в интернет и това значи снаха, Сантош се готви за снаха и едва ли е Сандия  smile3511 Ако беше Сандия защо Локеш да черпи, пак си е пробутал тъпата сестра май май  Rage Banghead smile3515 Може би съм рабрала грешно, защото още не съм гледала епизода, дано, иначе...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз го прочетох това! Ако Сантош наистина се гласи пак да води Лалима в къщата да я готви за снаха или да върти други такива номера - вече ще й извия врата!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Тази жена няма оправия и това е - ако направи нещо подобно не бих й простила ...  Naughty Вижда колко силно обича Сурадж Сандия! Вижда, че той иска само и единствено Сандия и пак да му върти номера - това би било ужасно! Що за майка е тя ...  #Sniper Първо се възползваше докато той имаше психично разстройство и направи какво ли не, за да го ожени за друга - но не успя - сега когато той е добре и тръгна да търси жена си Сандия! Тя явно пак е измислила нещо с помощта на Локеш!  newsm78 Ще е много подло ако пак сътвори някоя гадост, с която да опита да раздели Сурадж и Сандия!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не вижда ли колко е щастлив Вед и как с нетърпение очаква майка си и баща си да се върнат! От както детето разбра, че майка му е жива е толкова щастлив - черпи със сладки и я чака!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но Сантош това не го гледа - готова е да потъпче и чувствата на сина си и чувствата на внук си стига да стане нейното - но каквото и да прави няма да я огрее! Ужасна е ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Абсолютно съм съгласна  Peace Няма ли да се осъзнае тая жена, брейй  smile3513 Дори Мена вече е по-добре, явно Сантош се е научила на нещо от нея, само се чуди как да завърти нещата така, както тя ги иска, а не така, че сина и семейството и да са щастливи, един Господ знае какви ги върши... Някоя от вас май беше казала преди, че Сантош може да излъже Сурадж, че се е оженил за Лалима, нали не помни последните месеци-май такова нещо се готви...  smile3511 smile3511 smile3511 Божее, докъде я докара тази женица, дори вече се съмнявам, че ще се зарадва, че Сандия е жива, нали си има Лалима  #Sniper #Sniper #Sniper По вероятно е да я изгони дори. Дано поне Лали да се откаже, че нали помагаше безкористно без да чака нищо в замяна... Че то и да не го чака, мама Сантош и го носи на поднос, сребърен Grinning Но пък още не ми се вярва много, може пък като види Сандия мама да се осъзнае...нали сценаристите казали на фенове, че Лалима ще си отиде края на септември, началото на октомври.  newsm12 А ако Лалисима не се обади, Вед или някой друг може да каже нещо, но пък и Арун говори с Локеш и Сантош тогава, той едва ли ще се съгласи, нали обича Сандия  newsm12 Ени, много са сладки та снимките, благодаря! Hug И дано тези слухове са грешни, че само това ни липсва, пълна каша ще стане...  ooooh! Не знам, дано няма нещо такова иначе и аз се присъединявам към Роси за извиването на врата...  tantrum Rage tantrum Rage tantrum Rage Първо Сандия и Сурадж да се върнат живи и здрави, пък после ще видим  smile3525

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 23:03 от RobinW

# 343
МОМИЧЕТА Hug идея си нямам как може Лалима да стане снаха на Сантош ooooh!
и Сурадж и Сандия в същото време да са заедно  Heart Eyes трябва да е някаква супер измама с брачния документ който подписа Сурадж в храма...не знам ..думи нямам  Twisted Evil обаче пак ще е поредната безсмислена драма  #2gunfire #Cussing out помагала била Лалка безкористно.. newsm66

# 344
МОМИЧЕТА Hug идея си нямам как може Лалима да стане снаха на Сантош ooooh!
и Сурадж и Сандия в същото време да са заедно  Heart Eyes трябва да е някаква супер измама с брачния документ който подписа Сурадж в храма...не знам ..думи нямам  Twisted Evil обаче пак ще е поредната безсмислена драма  #2gunfire #Cussing out помагала била Лалка безкористно.. newsm66

Софи, документа в храма не го ли подписа само Лалима?  newsm12 Явно нещо не съм разбрала, защото ако Сурадж е подписал 99,9 % съм сигурна, че ще измислят някоя гадост...  smile3511 Скоро ще трябва да си мазохист, за да гледаш тия драми #Sniper

Общи условия

Активация на акаунт