На 2 Октомври се очаква да има двоен епизод и това е промото за епизода на 2 октомври
(2nd October, Maha-Shukravaar/Super-Friday)
A helicopter lands.. Shekhar is standing in the cave where they have prepared the missile of nuclear bomb.. A digital clock is shown.. Shekhar starts the time on it.. 12.00 hours were left on that clock.. Shekhar says After some hours, there would be destruction in India.. On the other side, Sandhya is captured in four walls.. She is unable to breathe.. She sees Sooraj from a small space in the wall.. (I think Shekhar has not put one brick while making the wall so as to make Sandhya alive upto 2 oct).. Sandhya tells Sooraj to take her out from walls.. Suddenly, someone (I think Himanshu) put hands into wall from that small space and hold Sandhya's head tightly.. Sandhya shouts.. It seems as if a person has taken out Sandhya from the walls.. Later when Sooraj sees broken wall but can't find Sandhya there, then he cries..
Мими, благодаря ти за промото!
Ще бъде интересно, но ми се ще това да стане преди петък - време е Сурадж да намери Сандия и двамата да бъдат заедно!!!

Софи, Робин - обратното броене наистина започна! В промото Шекар слага часовника - до колкото виждам показва да отброява, че остават 12 часа! Така, че се надявам през това време Сандия и Сурадж с помощта на Бхарат и хората му да се справят с Шекар/ Чанду, Гарджана и Химаншу. Дай Боже всичко да свърши добре ...

Дерья - понякога в сериала наистина датите се застъпват реално, но понякога не е така! Явно в този случай датата 02 октомври ще съвпадне с 02 октомври и при нас ...

Боби ...

РОКСИ
честно не знам какво гледаме вече 
оказа се че Шакар е ..човек на полицията
не разбрах дали е офицер като оня който се правеше навремето че е бандит и изпитваше Сандийка за издръжливост заедно със Закир или са го вербували като доносник 
вече не разбирам кой полицай за какво е там защото Брахат разбра от Министъра че Шакар е техен човек като го видя в кабинета му в промото за утре

така че и Химаншу също може да излезе полицай..
Как така полицай!? Нали той е един от главните терористи и както казваш как достоверно измъчваше Сандия...
За Химаншу не ми се вярва, но всичко е възможно вече... Сега ще изгледам епизода в Индия и може да ми стане по ясно....

Колкото до Химаншу - той също си е гадняр и 100 % някой му е помогнал да избяга!
после телефона прекъсна и така си остана
и след като Гарджана застреля Санжи и му стъпкаха камерата за Сурадж става много опасно как ще се оправя сам 

Ако беше Сандия защо Локеш да черпи, пак си е пробутал тъпата сестра май май
Може би съм рабрала грешно, защото още не съм гледала епизода, дано, иначе...
До колкото знам Закир не е разбрал за смъртта на командир Сингх - на него в момента никой нищо не му казва ...
Ако му кажат веднага ще хукне да помага на Сандия и Сурадж!
Сега даже едно от предположенията на феновете е, че това при министъра не е Шекар, а Закир, който се е направил на него - както при Раджкумар!

Уникални са двамата - Великолепна сцена!!!
Дори Мена вече е по-добре, явно Сантош се е научила на нещо от нея, само се чуди как да завърти нещата така, както тя ги иска, а не така, че сина и семейството и да са щастливи, един Господ знае какви ги върши... Някоя от вас май беше казала преди, че Сантош може да излъже Сурадж, че се е оженил за Лалима, нали не помни последните месеци-май такова нещо се готви...
Но пък още не ми се вярва много, може пък като види Сандия мама да се осъзнае...нали сценаристите казали на фенове, че Лалима ще си отиде края на септември, началото на октомври.
помагала била Лалка безкористно..