♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 12

• 33 450
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Привет!

Честит празник ! bg bg bg

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички.

# 466
  4естит празник на вси4ки   в тази хубава компания !!! Моми4ета ,: къде мога да гледам  Пълен  дом без регистрция  корейската   версия  !!! Както съм запо4нала  може и корейски да понау4а !!!

http://vbox7.com/collection:1706359

# 467
Честит Ден на Независимостта! bg

Добре дошла, Невин  Hug 

Баръш не винаги е с почистени мишници Wink  Peace  Ето снимка от фрагмана на предстоящия епизод, на която се вижда  Peace

Алекс, снимките ти и тези от Сарда са супееер  Laughing
Много ме радва спящия Берк и тази с баща му  Flutter  Другите обаче ми "извадиха" очите  ooooh!  От ден на ден Мерве погрознява  Mr. Green
Колажът с Елчин и Баръш е добре направен  Laughing

# 468
Не мога да разбера какво лошо прави Йомер просто се съблича.Дефне вече не му ли свикна. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Whistling

# 469
Grinning...........Момичета, имам въпрос, с молба да получа отговор, ако някой
може да го даде!... Гледам 13 епизод на "Любов под наем"
И в двете части картината спира да се движи към 10 -та мин.,а говорът на турски си продължава...
Само на мен ли се случва това или е дефект на записа? newsm78
            Grinning Grinning Hug Hug   bouquet  bouquet

Ако го гледаш в бокса, просто ресни страницата и изчакай хубаво да зареди.. после прескочи малко по- напред от там, където забива, и се върни малко назад до където забива... после би трябвало да върви добре..  Wink Wink на мен редовно ми го прави този номер..  hahaha hahaha

Mного се зарадвах,че отиде този път до 15 мин. Направих няколко опита по указанието,но пак не можах да продължа.  Joy Joy Не ми е познато и понятието "ресни страницата",но тръгна добре....Няма нищо... Благодаря за желанието да помогнеш!  Laughing Laughing Laughing

ТЕМПИ,....След като "реснах " страницата на vbox7, както ти ми каза, изгледах епизода безпроблемно! От теб ще запомня този урок! Благодаря! Хубава вечер и лека нощ!
 Grinning Hug Peace

# 470
# 471
  • IT
неЖ втората снимка на Берк с Мерве и брат й, мисля че е от времето на радио интервюто на Роси/както съм го кръстила/ , защото косата му на снимките които Роси е сложила в нейната тема от интервюто е еднаква.
Сигурно чака за кола и си оставя косми Баръшчо  Mr. Green. С косми, без косми няма да го върна. А е косматичък де

# 472

Добре дошла, Невин  Hug 

Баръш не винаги е с почистени мишници Wink  Peace  Ето снимка от фрагмана на предстоящия епизод, на която се вижда  Peace

Добре заварила, неЖност.. wavey

Благодаря за топлото посрещане, момичета!  Kissing Heart

Нищо му няма на Баръш, екстра е..Няма да го върна, със сигурност..
Това да му е кусура..

Приятна вечер на всички! Two Hearts

# 473
# 474
  • IT
Трябва да престана да гледам клипчетата, които пускате момичета, докато ям. Без да искам ще се самоубия със задавяне  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug Невин

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 19:22 от allexa.7

# 475
Привет, момичета!  Hug Hug Hug Hug Hug
Честит празник!
Благодаря ви за всичко споделено!   love001
Невин  Hug добре дошла!  bouquet
А на екскурзиантките - весел престой в прелестния ИСТАНБУЛ!  Hug Завид, завид ...  Laughing

# 476
Алекса не яж като влизаш в темата. Mr. Green

# 477
  4естит празник на вси4ки   в тази хубава компания !!! Моми4ета ,: къде мога да гледам  Пълен  дом без регистрция  корейската   версия  !!! Както съм запо4нала  може и корейски да понау4а !!!

http://vbox7.com/collection:1706359.  Много ,много благодаря !!!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 478
Алекс, аз пък си мисля, че снимката с Берк и МерветУ е скорошна. Тя е започнала в последно време да си изсветлява косата  Thinking  Peace
Баръш както искате си го ползвайте  Mr. Green  Аз съм отбор "Берк"  Crazy  И той не си чисти мишниците  ooooh! но нека ми падне  Whistling  хич няма да го върна  Flutter  Лично ще го епилирам  Mr. Green

Лаве, Гале, по едно "Без милост" да бяхте сложили към клипчетата, които постнахте  Mr. Green  Та да предотвратим задавяния  Laughing Peace

Невин, с теб май се знаем от една стара тема за Бурак Йозчивит или греша?  Peace

# 479
  • IT
Нежи тази от завършването на брат и може да е скорощна, ама виж че на двете снимки Берк е с различна дължина на косата.
Аз Невин я помня от Великолепният век   Sunglasses
Всичко хубаво дотук, обаче като свършат тези сериали какво ще се гледа е големият въпрос,

Общи условия

Активация на акаунт